• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Burda hava çok sıkıcıydıı bi miskinlik çöktüü hiç bişicik yapmadımm :işsiz:
bugün neler yemişimm bi bakalııııııım :
Kahvaltı sucuklu yumurta , biraz lor kibrit kutusu kadar yani, 5 zeytin, domates salatalık, 1 dilim ekmek
gün içinde meyveli probiyotik yoğurt 5-6 fındık
Akşam 4 köfteyle yağsız salataa
şu iki gün yanarımm yanarımm spor yapmadığıma yanarımm :işsiz:

Canım benimkinde bi yanlış varmış galiba. Ama kafa yoramadım ya. Sen benimkini bu hafta Yok say olmazsa. Fazladan eklemişim galşba. Şimdi haftaya yeniden mi başlıyoruz. 9 u itibariyle. O ara sayfalar çok hızlı aktı toparlayadım.
Yok canım bence sen fazladan çarşambayı da ekledin sanırım. Sadece onu hesaplayıp çıkar, düzelir. Boşa sildirme.

Kahvaltı sucuklu yumurta , biraz lor kibrit kutusu kadar yani, 5 zeytin, domates salatalık, 1 dilim ekmek
Afiyet olsun. Genel itibariyle güzel ama spor yapmamissin bari ekmeseydin.

Ayrıca suyunu tamamladın mı

Ayrıca suyunu tamamladın mı
yaa valla öyle bi miskinlik çöktü ki anlatamam :işsiz: yarından itibaren acısını çıkartırım diye düşünüyorum bileğim daha iyi artık daha çok spor yaparım zaten inşaallah tabi :dondurma:
aynen sudan yana bi sıkıntı yok çok şükürr 2 yi tamamlamak üzereyim yatana kadar 2,5 u bile geçer heralde bugün canım :halay:

Ben de neden Yok o mahcubiyet? Haftaya bambaşka kolera geliyor. Emeklerime yanıyorum sokola. 1 kilo aldık geri ağlıcam şimdi
kuzucum oyle kisa sureli kilolara takma yaa. az su icmissindir, tuvalete cikmamissindir, regl olcaksindir vs. vs. bu hafta birazcik dikkat edersin gene normale doner o:)

kuzucum oyle kisa sureli kilolara takma yaa. az su icmissindir, tuvalete cikmamissindir, regl olcaksindir vs. vs. bu hafta birazcik dikkat edersin gene normale doner o:)
Dönmezse Canına okurum o kilonun ben. Regl olacağım aşırı yeme isteği ondan. Ya yarın ya salı kesin. Yarına çok az kaldı şurda. Haftasonu spor da yapmadım.

Bugün kahvaltıda klasık 1 yumurta 10 zeytın 1 dılım peynır domates salatalık
Öğlen 1 avuç çerez
Akşam ot haşlama 4-5 kaşık kuru fasulye 1-2 kaşık bulgur pilavı yoğurt
Bugün fazla kaçırdım galıba.
Sımdı kalori hesapladım 851 imiş. İyiymiş hadı.

Back