Hedef 15 Haziran!

Herkese iyi akşamlar kızlar
Menümu yazayim. Ilk gün için eksiler im olabilir
KahvaltıM;
1 haslanmis yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Marul
5 ceviz
Ara ;2 dilim peynir
Aksam;hindi kavurma (yagsiz)
Firinda patlican üzerine yogurt
Salata
Ara;5 cilek
Su yatana kadar 2 lt olur
Spor yok
cgdmk kimi etiketle ye çektim su için unuttum

Saat 2 den 6 ya kadar yürüdüm kızlar.yoruldum havliyle.şimdide temizliğe gırıştım.akşam anca gelırım

Evet neredeyse her çorbamız unla terbiyeli yoğurt yumurta eşiliğinde ama artık yapmıcam
Ev yapımı tarhana var kendim yaptım ama onu da yiyemem artık bolca unlu olduğundan mütevellit :)
Yulaf ezmesi mantıklı
Kilo verince denicem onu :)
Gün içinde bazen kendimi oruçlu sanıyorum biliyomusun bişey yerken sonra kendine gel diyettesin sen diyorum :)

Saat 2 den 6 ya kadar yürüdüm kızlar.yoruldum havliyle.şimdide temizliğe gırıştım.akşam anca gelırım
Güzel yürümüşsün kaç bin atım attın öyle kuzum 2 den 6 ya kadar sürekli mi yürüdün
Rakibem yurt dışında mı yaşıyorsun
Tartı da ne çıktın bugün

Nerenin tarhanası? Un şeklinde olan tarhanaysa içeriğinden dolayı çok da öcü görülmediği diyetler var. En azından şehriye çorbasından daha iyidir.

Kimler bildirim yapmadı?

Nerenin tarhanası? Un şeklinde olan tarhanaysa içeriğinden dolayı çok da öcü görülmediği diyetler var. En azından şehriye çorbasından daha iyidir.
Miiss gibi trakya tarhanası :) az içsem olur herhalde gerçi undan ziyade soğanını biberini yoğurdunu sütünü falan fazlaca koydum ama

Spor icin Verano_porteno , su icin cgdmk

Menun iyi canım afiyet olsun.
Su için beni etiketlerseniz suyunuzu takip edebilirim. 2lt altında kalanlara ceza var malum

Miiss gibi trakya tarhanası :) az içsem olur herhalde gerçi undan ziyade soğanını biberini yoğurdunu sütünü falan fazlaca koydum ama
Ben de Trakyalı sayılırım, Çanakkale'nin çeyreği trakyada sen de benim hemsomsun Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ? Hangisi? Bizim tarhana diğerlerine göre daha masum canım. Ama tabi ayda iki kez falan yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…