- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.141
Himm duymamıştım hiç. Arastirayim.oncelikle iç bacak benim. Sonra göbek olabilir.Ben yeni basladim kosu,eliptik, bisiklet, ic bacak dis bacak ic kol omuzlar vs gibi bir suru aleti yapiyorum
Bugun zaten 3.gidisimdi olcumde programim yazilcak. Ben haftada 2 kere platese katilmak istiyorum oda 1 saat suruyor.
Ben mesela ic bacak dis bacak aletiyle 50ser tane yaptim agirlikla dun zor yuruyordum
Benim basenlerim problemli birde kollarimi inceltmek istiyorum. Senin hangi bolgen?
Aslinda crunch dersi var ileride katilicam oda karin bolgesi icinmis istersen onu bir arastir.
İp atlayamiyorum yaa memisler büyükBir de ip atlayın
Ooo çok hafif. Tartıda yüzünü güldürür. Suyu da tamamlamissin, sporu da...Sabah
İlk defa kahvaltı yapmadım.
Çiğ kuruyemişlerden yedim
....öğlen
Ligth ton balıklı mevsim salata
Muz
....akşam
Bir kase ev yapımı yoğurt
Su 2.5lt
Spor 1 saat 20 dk tempolu yürüyüşVerano_porteno
Tamam o zaman plank 75 sn olsun.cgdmk çiğim ben yeni başlamadım bi süredir gidiyorum ben 100 sn planlı yapamıyorum. 75 mekik de çok.
Leslie 3 yapın bir de adıma önem verin. 30 mekik yapın.
Evde yapmak icin diyorsanHimm duymamıştım hiç. Arastirayim.oncelikle iç bacak benim. Sonra göbek olabilir.
Evet evde yapabilirim ancak, sağol canım yaa valla hiç duyup girmesigim şeylerdi. Hepaine bakicam
Bundan bende var aslinda ilk zamanlar yapiyordum. Gercekten duzenli yaparsan ise yarar. Rica ederim.Evet evde yapabilirim ancak, sağol canım yaa valla hiç duyup girmesigim şeylerdi. Hepaine bakicam
Dec.... diye bir magaza varya onlarda var bir de yuvarlak var plates cemberi diye geciyor galiba onu da alabilirsin.Evet evde yapabilirim ancak, sağol canım yaa valla hiç duyup girmesigim şeylerdi. Hepaine bakicam
73.00geçen haftaki kilon neydi. İkisni birlikte yazıyoruz canım
1 haftada mi verdin? Oyleyse guzel ama sadece salatayla olmaz. Protein tuketmelisin ayrica lifli seyler73.00
71.6 çıktım canım
Başladığım günden beri salatadan başka bişey yemedim
Evet 2 nisan ilk gündü bugün tartıldım1 haftada mi verdin? Oyleyse guzel ama sadece salatayla olmaz. Protein tuketmelisin ayrica lifli seyler
Yumurta yemen guzel ama kabizlik vs hemde baska sorunlar yasamamak icin bugday ekmegi,yulaf tuketebilirsin.Evet 2 nisan ilk gündü bugün tartıldım
Hızlı bi giriş yapıyım dedim ama
Sabah yumurta yiyorum 2 tane haşlanmış ekmek yerine
Peynir zeytin
Yeşilllik
Şimdi arttık sebze yemeğe başlıcam
Salata afedersiniz tiksindircek artık bidaha yiyemicem ondan korktum
Beni etiketlemen yeterli canimAyy okuyum dedim sayfaların hepsini okuyamadımVerano_porteno spora beni de dahil et ama akşam saat 24:00 vurduğım da yazarım neler yaptığımı çünkü o saate kadar yapıyorum hepsini okuyamadığım için ne zaman bildirmem gerektiğinide bilmiyorum emri vakii gibi olmasın da
Bu arada dünkü mide arısından sonra salataya ara verdim
Şehriyeli domates çorbası
Kabak yemeği
Salata yedim
Spor malzemelerini ordan alıyoruz genelde Internet mağazasından.Dec.... diye bir magaza varya onlarda var bir de yuvarlak var plates cemberi diye geciyor galiba onu da alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?