Hedef 15 Haziran!

Balkan ülkelerini düşünüyorum, istiyorum. Ama bakalım bilmiyorum. İspanya ya da İtalya düşünüyor eşimde
İspanya’ya gıtmedim.italya guzel.neresını düşünüyorsun cnm İtalya’da
Paris ye güzel,isvıçreyıde gezdbılırsınz yazın.kışın soguk buralar,kışın Alpler’e gıdebılırsınız

Şehriye gibi yoğun karbonhidrat içeren çorbaları bir kepçe icmek daha iyi olur, biliyorsundur hatırlatayım dedim

Şehriye gibi yoğun karbonhidrat içeren çorbaları bir kepçe icmek daha iyi olur, biliyorsundur hatırlatayım dedim
Bunu öğrenmem iyi oldu :) hafif bi pişmanlık yaşıyorum şuan
Genelde biz çorbaları terbiyeli yaparız un la aman anne dedim terbiyesiz olsun artık çorbalarımız

kizlar selam, bildirim yapip gidicem toplantim var, 1 saate gelirim
Guncel kilo: 63.2
Onceki Kilo: 62.5
Fark: 700 gram

10 gunde 1 kilo alan kremsokolanin drami
On günde dört kilo alan da vae kuzum, sıkma canını. Hızlı geldikleri için hızlı da gidiyorlae. Ben iki günde iki kilo alıyorum. Çok garip bi yapım var.

Bunu öğrenmem iyi oldu :) hafif bi pişmanlık yaşıyorum şuan
Genelde biz çorbaları terbiyeli yaparız un la aman anne dedim terbiyesiz olsun artık çorbalarımız
Kesinlikle. Ben evlendigimden beri yani 9 yıldır hiç bi corbama un koymadim. Boşuna kalori almamak için, yani diyette olmasam da boşuna kalori de almiim dimi :)
Annem de her çorbaya bi kaşık da olsa un koyar. Ben çocuklarımda da un yerine yulaf unu ya da bulamazsam yulaf ezmesini rondodan çekip un haline getirip onu kullanırım. Simdiden alissinlar diyetin hayatın bir parçası olduğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…