- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 598
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.161
Nerden oldugu fark etmez isini gorsunde :)Spor malzemelerini ordan alıyoruz genelde Internet mağazasından.
101 e aslında pilates seti gelecekti, oraya da mı baksam :)
İspanya’ya gıtmedim.italya guzel.neresını düşünüyorsun cnm İtalya’daBalkan ülkelerini düşünüyorum, istiyorum. Ama bakalım bilmiyorum. İspanya ya da İtalya düşünüyor eşimde
Gerçekten güzel vermişsin73.00
71.6 çıktım canım
Başladığım günden beri salatadan başka bişey yemedim
Eline saglik canim bana is birakmamissin
Bence değil canım da herkes mecbur değil tabi,mekik sayısı cok fazla değilmi kızlar başlangıc içinbenim vücudum mayalanmış hamur gibi 10dan yukarı çıkamıyorum
Şehriye gibi yoğun karbonhidrat içeren çorbaları bir kepçe icmek daha iyi olur, biliyorsundur hatırlatayım dedimAyy okuyum dedim sayfaların hepsini okuyamadımVerano_porteno spora beni de dahil et ama akşam saat 24:00 vurduğım da yazarım neler yaptığımı çünkü o saate kadar yapıyorum hepsini okuyamadığım için ne zaman bildirmem gerektiğinide bilmiyorum emri vakii gibi olmasın da
Bu arada dünkü mide arısından sonra salataya ara verdim
Şehriyeli domates çorbası
Kabak yemeği
Salata yedim
Ben ordan topladim gayet guzel ve ucuz oluo , internet fiyatlarina da bakabilirsinSpor malzemelerini ordan alıyoruz genelde Internet mağazasından.
101 e aslında pilates seti gelecekti, oraya da mı baksam :)
Umarım hep bu hızla giderGerçekten güzel vermişsin
Bunu öğrenmem iyi oldu :) hafif bi pişmanlık yaşıyorum şuanŞehriye gibi yoğun karbonhidrat içeren çorbaları bir kepçe icmek daha iyi olur, biliyorsundur hatırlatayım dedim
Ben atılmadım lütfen ama kendim istıfa ettimkuzum @kolera88 demis zaten de, biz gruptan atildiktan sonra baskalarini yanimiza ceksek hos gorunmeyebilirdi. ama kapimiz acik tabiki
On günde dört kilo alan da vae kuzum, sıkma canını. Hızlı geldikleri için hızlı da gidiyorlae. Ben iki günde iki kilo alıyorum. Çok garip bi yapım var.kizlar selam, bildirim yapip gidicem toplantim var, 1 saate gelirim
Guncel kilo: 63.2
Onceki Kilo: 62.5
Fark: 700 gram
10 gunde 1 kilo alan kremsokolanin drami
İki hareketten sonra da kirilmasin, hor kullanirim benNerden oldugu fark etmez isini gorsunde :)
Sen de şu 60 ı kırarsın bir an önce canımBen 200 gr almisim
Baslangic: 60.5
Cuma: 60.7
Spor odemi flndir die dusunuorum cunku dun cok hafif yedim. Bugun dinlendircem vucudumu.
Eline saglik canim bana is birakmamissin
Valla bende ki mumkun degil ki kirilsinİki hareketten sonra da kirilmasin, hor kullanirim ben
Kesinlikle. Ben evlendigimden beri yani 9 yıldır hiç bi corbama un koymadim. Boşuna kalori almamak için, yani diyette olmasam da boşuna kalori de almiim dimi :)Bunu öğrenmem iyi oldu :) hafif bi pişmanlık yaşıyorum şuan
Genelde biz çorbaları terbiyeli yaparız un la aman anne dedim terbiyesiz olsun artık çorbalarımız
Ya kirmistim ama vucudumun gordugu her guzel rakamdan sonra 2 yukari cikip orda inat edesi var. Istisnasiz hep boyle oldu bu :) Simdi bide 57 direnci yasariz gor bakSen de şu 60 ı kırarsın bir an önce canım
İşte spor bu etkiyi bende de yapıyor-du. Şimdilik aramiz iyi çok şükür :)Ben 200 gr almisim
Baslangic: 60.5
Cuma: 60.7
Spor odemi flndir die dusunuorum cunku dun cok hafif yedim. Bugun dinlendircem vucudumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?