- Konu Sahibi kremsokola
- #1.201
Ben göremedim bildirimleri. Kaçırmış olabilir miyim acaba. Bi bakıyımSeyda ve zmnesrin buradaydı bugün
Bu Arada su 2 lt yi geçti
Spor yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim bildirimleri. Kaçırmış olabilir miyim acaba. Bi bakıyımSeyda ve zmnesrin buradaydı bugün
Haydi spora o zamanBen göremedim bildirimleri. Kaçırmış olabilir miyim acaba. Bi bakıyım
Bu Arada su 2 lt yi geçti
Spor yok
Tekirdağğğ daha hiç yemedim ama aklıma geldi ama hep hedefimi düşünüp vazgeçtim sen neredensin çanakkale miBen de Trakyalı sayılırım, Çanakkale'nin çeyreği trakyada sen de benim hemsomsun Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ? Hangisi? Bizim tarhana diğerlerine göre daha masum canım. Ama tabi ayda iki kez falan yine de
Harika tek kusur yok:)Ben kahvaltımı sabah yazdım ama toparlayayim;
Kahvaltıda
dereotu-maydanoz
Yeşil biber
Peynir
15kadar zeytin
Sucuklu kaşarlı yumurta
Akşam
Ciğer
yoğurtlu Marul salatası
Spor hiç yok, şimdi geçiyorum yapmaya. Gece seni etiketlerim canım Verano_porteno
Su da 2800 oldu ama 3.6 olur.
900ml bitki çayı
Kilo verme aşamasında çok tekrarlama o zaman. Hedefine bu kadar odaklanmış olman güzel, bi tarhanadan bişey kaybetmeyizTekirdağğğ daha hiç yemedim ama aklıma geldi ama hep hedefimi düşünüp vazgeçtim
TeşekkürlerHarika tek kusur yok:)
Çok odaklandım bir kere yere yersem ipin ucu kaçar diye bişey yemiyorumKilo verme aşamasında çok tekrarlama o zaman. Hedefine bu kadar odaklanmış olman güzel, bi tarhanadan bişey kaybetmeyiz
1 saati tempoludan.kalan 3 saat normal yürüyüş .14200 adım yapmışım.telefon saymış ne kadar doğru bılememSporuna beni etiketle canim normal yuruyus ev temizligi fln da var listemizde , 4 saat tempolu mu yurudun normal mi
Afıyet olsun cnm.ben senın o mide yi mıdye dıye okudumMideye inenlerde bugün
gündüz çok çoook geç yedim -200 ü görünce keyfim kaçtı
2 yumurta
gün içinde 3 kuru erik 5-6 fındık 1 sade filtre kahve
akşam fırınlanmış biber ve patlıcan yoğurtla birlikte 3-4 adet etiform
su şuan 2 ye yakın daha sporda yapıcam heralde yine 3 lt yi bulur
sporumla suyumu ilerleyen saatlerde bildirim. bugün keyifsizim yaa hava çarptı heralde çok rüzgarlıydı sersem gibiyiim
Benı geçmişsin cnm.tebrikler. Haftaya geçemezsin amaÇok odaklandım bir kere yere yersem ipin ucu kaçar diye bişey yemiyorum
Sen neredensin hemşerim çanakkale mi ?
Yok cnm nerdeee 15000 i tamamlarım ancakpegasus07 çok iyi yurumussun bugün. 20-25bin adım olmuştur. Kolay gelsin
Kizlar eklenenler bunlar bana bu puanlar mantikli geldi ordaki sporlarin puanlari ve kalorilerini dusununce. Degistiredebilirim fikirlerinize acigizSPORSÜRE/ADET PUAN
Cardio -dk-5 Puan
Spinning- dk -4.5 Puan
Eliptik- dk- 4 Puan
Koşu- dk- 4 Puan
Yüzme- dk- 4 Puan
Jillian- dk -4 Puan
Zumba- dk -3.5 Puan
Yoga -dk- 3 puan
Pilates-dk-3 puan
Agirlik calismasi-dk-3.5 puan
Step -dk -3 Puan
Kondisyon Bisiklet- dk -3 Puan
Egzersiz (Bölgesel çalışmalar: Pilates, mekik,şınav,kol ve bacak hareketleri vb.) 5 adet 3 Puan
Leslie- dk- 3 Puan
Trambolin -dk- 3puan
Stepper -dk -2.5 Puan
Tempolu Yürüyüş -dk- 2.5 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan
Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan
Park Aletleri -dk- 1 Puan
İp atlama- 5 Adet- 1 Puan
Plank -3 sn-1puan
1000 adim - 15 puan
Govde dondurme 30 sn - 1 puan
Ev isi 30 dkk- 2 puan
gobek atma (oyun havasi vs:)) dk 2 puan
Kizlar 6. Takimdan odunc aldik puanlari @Rzgrece tesekkur edioruz.
Spor listesine girmek istiosaniz yaptiginiz spora beni etiketleyin.
Bol kalorı yakmalar cnm.Kızlar kaçtım ben spora, 4 gündür akşam yemeği yemeyince bu akşam fena oturdu mideme yediklerim.
Benimle sporda yarışacak olanlar gece sonunda yazalım yaptiklarimizı
Eline sağlık canımŞimdiye kadar kilolar şu şekilde
1. Kolera88: 55-54
2. game_over : 60.3-60.4
3. gonulll : 69.3-68.3
4. @ozenti : 65.5- 64.5
5. cgdmk : 64.7- 62.4
6. B bilinmeyenkullanici : 59.6
7. marlin18 : 65-67
8. pegasus07 : 75- 74.8
9. T terrycandy : 72 - 71.4
10. sueno34 : 67.3- 67.1
11. degisimdonusum : 61- 59.8
12. hatelove : 73- 71.6
13. kremsokola : 62.5 - 63.2
14. Verano_porteno : 60.5- 60.7
Kızlar listede daha fazla kişi var. Bildirim yapmayanlar var.