- 2 Nisan 2018
- 411
- 1.078
- 113
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.101
tebrik ederim canımEveeet.. ilk bildirim benden.
Pazartesi 55
Cuma 54
Kızlar herkes bu şekliyle yazsın. Ben en son toparlayıp bi liste yapayım. Pazartesi karşılaştıralım
Rakibem üzülme lütfen, bu hafta sıkalım kemerleriPzt: 60.3
Cuma:60.4
İlk defa kahvaltı yapmadım tartı günü diye böyle çıktı.
Demekki kahvaltıyla falan +1kg görcekmişim
Günaydın mutlu sabahlarbende -600 gram
72.2
Kendime uygun bişeyler ayarlamam lazım burdanSPORSÜRE/ADET PUAN
Cardio- leslie 5 k -dk-5 Puan
Spinning- dk -4.5 Puan
Eliptik- dk- 4 Puan
Koşu- dk- 4 Puan
Yüzme- dk- 4 Puan
Jillian- dk -4 Puan
Zumba- dk -3.5 Puan
Step -dk -3 Puan
Kondisyon Bisiklet- dk -3 Puan
Egzersiz (Bölgesel çalışmalar: Pilates, mekik,şınav,kol ve bacak hareketleri vb.) 5 adet 3 Puan
Leslie- dk- 3 Puan
Stepper -dk -2.5 Puan
Tempolu Yürüyüş -dk- 2.5 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan
Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan
Park Aletleri -dk- 1 Puan
İp atlama- 5 Adet- 1 Puan
Plank -3 sn-1puan
1000 adim - 15 puan
Govde dondurme 30 sn - 1 puan
Ev isi 30 dkk- 2 puan
gobek atma (oyun havasi vs:)) dk 2 puan
Kizlar 6. Takimdan odunc aldik puanlari @Rzgrece tesekkur edioruz.
Spor listesine girmek istiosaniz yaptiginiz spora beni etiketleyin.
Ayy keşke nerdeee, benim sorunum haftasonu. Ben zayiflayana kadar hep haftaici olsa
Mesela geçen ctesi 62.9 dum. Ptesi 64.7 çıktım tartıda
Anca onun ödemini atabildim. Yani aslında -500 üm.
Cumadan ptesiye + olursam bana ekstra ceza vermek isteyen var mı
Ne gibi mesela? Caydırıcılığı var mıtebrik ederim canım
Rakibem üzülme lütfen, bu hafta sıkalım kemerleri
spor falan da yapalım
ben de bi spor planı yapıcam kendime
tebrik ederim canımm
Kendime uygun bişeyler ayarlamam lazım burdan
ben tabii ki
Haftaya 50 lerde göreceğime eminim canım seniÇok iyi gerçekten. Pikaçu seni seçmekle iyi etmişim
60i atlayıp direk 59 a dalmissin. Bak şimdi daha da hirslandim.
Ben de 50lerde olmak istiyorum
yok yavv ben sana kıyamam kiNe gibi mesela? Caydırıcılığı var mı
yok onları yapıyordum zaten benim sandalye tepesi sporum onlardıBileğin ciddiyetini koruyor mu hala canım? Yattığın yerden mekik çek, govdeni döndür, yani çok egzersiz var
Ooo ben haftaya 50lerde olsam daha ne isterim kiHaftaya 50 lerde göreceğime eminim canım seni
spora hırslandırman lazım beni de ya
kilo vermekte sorun yaşamıyorum ama sıkılaşmak, basenlerden kurtulmak istiyorummm
yaz geldii napcazzz
Tamam bu haftaki cezam bu olsun o zaman, senin kilonu 50lerde görmekyok yavv ben sana kıyamam ki
bence sen benim kilomu görünce şu anda yeterince hırslandın
yok onları yapıyordum zaten benim sandalye tepesi sporum onlardı. ama benim sağlam ter attıracak şekilde spor yapmam lazım bileğimden önce öyle yapmıştım işe yaramıştı. geçmeye başladı tabii artık 1 hafta oldu bileğimi burkalı ama öyle geçen haftaki eforu sağlayabilcek durumda değil henüz yavaş yavaş leslie yapıyorum ama o da yeterli gelmiyor
Ooo ben haftaya 50lerde olsam daha ne isterim ki
1 mayısa kadar 59.9 olmak istiyorum
Söyle yapalım, seninle günlük spor yarışı yapalım mı? Belki arkadaşlar da sayemizde gaza gelirler
Yok canım,bebekten dolayı ücretsiz izindeyim. Haziranda bir aylık çalışmaya basliycamVarım varımm
sen çalışıyor musun, ben yalnızca akşamları ve haftasonları yapabilirim
bir program yapsana bize
şu kadar dakika leslie, şu kadar dakika ip atlama gibi gibi
azdan başlayıp, yavaş arttırarak ilerleyebiliriz
Akşam çok konuşmuşlar ya onu dedim. Sana bişe demedim yani.Neden güldügünü anlayamadim
KOmik olan nedir
sen iyi spor yapıosun yaa trambolin falaan vallaa özenmedim değil hooppp hoopp hopppben kendi sporumdan, vucudumdan pay biçtim pardon.
Yok cidden öyle çok spor yaptığım yok.sen iyi spor yapıosun yaa trambolin falaan vallaa özenmedim değil hooppp hoopp hopppvalla sol bileğimi burksaydım çoktaaaaan umursamadan başlamıştım ben deli gibi spora ama sağ bileğimle ilgili 10 sene önce ciddi sakatlık yaşayınca şuan tırsıyorum açıkçası
Seninle boyumuz aynıydı, yakında belimi olcmedim. 50 kiloda 69 ise 62kiloda bakalım ben kaç çıkacak. Matematik problemi gibi olduSabah bir dilim ekmek ve iki çatal peynir yedim acelem vardı çıktım hemen. Bugün belimi ölçtüm 69cm :)
ahhh vallaa ne güzel olurduuu neysee beni bi süre daha idare edin sonra spor yarışınada varım hiç kaçırmammYok cidden öyle çok spor yaptığım yok.
Ben sporu sıkılaşmak için yapiyorum yoksa spor yapmam normalde diyet yaparken. Bazen beni artı gösterdiği bile oluyor. Ama 13-14 kilo verdiğim pek belli olmuyor. 5-6 kilo gibi duruyor. O yüzden spora basladim pazar günü. Bileğin burkulmasaydidegisimdonusum ile spor yarışına başlıyoruz bakalım, sen de dahil olurdun.
Ben sadece dünden söz etmedim genel olarak kaç gündür ugrayamadigim için bütün yazilanlari kasdettimAkşam çok konuşmuşlar ya onu dedim. Sana bişe demedim yani.
Ya sen beni neden görmezden geliyorsun? Ben de yarışmak istiyorum alla allaYok cidden öyle çok spor yaptığım yok.
Ben sporu sıkılaşmak için yapiyorum yoksa spor yapmam normalde diyet yaparken. Bazen beni artı gösterdiği bile oluyor. Ama 13-14 kilo verdiğim pek belli olmuyor. 5-6 kilo gibi duruyor. O yüzden spora basladim pazar günü. Bileğin burkulmasaydidegisimdonusum ile spor yarışına başlıyoruz bakalım, sen de dahil olurdun.
hem cardio hem leslie yaparsan heralde 5 puan yoksa leslie nin jilliandan yüksek olması mümkün değil yaptığımdan daha doğrusu yapmaya çalıştığımdan biliyorummhemen koyuyorum canim da anlamadigim jillian 4 puanken leslie niye 5 puan
Ya sen 55lerin altinda geziniyorsun ya, kumda oynuyorsun gibi geliyor banaYa sen beni neden görmezden geliyorsun? Ben de yarışmak istiyorum alla alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?