• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Eveeet.. ilk bildirim benden.
Pazartesi 55
Cuma 54
Kızlar herkes bu şekliyle yazsın. Ben en son toparlayıp bi liste yapayım. Pazartesi karşılaştıralım
tebrik ederim canım :KK19:

Pzt: 60.3
Cuma:60.4
İlk defa kahvaltı yapmadım tartı günü diye böyle çıktı.
Demekki kahvaltıyla falan +1kg görcekmişim:KK43:
Rakibem üzülme lütfen, bu hafta sıkalım kemerleri
spor falan da yapalım
ben de bi spor planı yapıcam kendime

Günaydın mutlu sabahlar:KK68: bende -600 gram
72.2 :KK61:
:KK54: tebrik ederim canımm

SPORSÜRE/ADET PUAN
Cardio- leslie 5 k -dk-5 Puan
Spinning- dk -4.5 Puan
Eliptik- dk- 4 Puan
Koşu- dk- 4 Puan
Yüzme- dk- 4 Puan
Jillian- dk -4 Puan
Zumba- dk -3.5 Puan
Step -dk -3 Puan
Kondisyon Bisiklet- dk -3 Puan
Egzersiz (Bölgesel çalışmalar: Pilates, mekik,şınav,kol ve bacak hareketleri vb.) 5 adet 3 Puan
Leslie- dk- 3 Puan
Stepper -dk -2.5 Puan
Tempolu Yürüyüş -dk- 2.5 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan
Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan
Park Aletleri -dk- 1 Puan
İp atlama- 5 Adet- 1 Puan
Plank -3 sn-1puan
1000 adim - 15 puan
Govde dondurme 30 sn - 1 puan
Ev isi 30 dkk- 2 puan
gobek atma (oyun havasi vs:)) dk 2 puan

Kizlar 6. Takimdan odunc aldik puanlari @Rzgrece tesekkur edioruz.
Spor listesine girmek istiosaniz yaptiginiz spora beni etiketleyin.
Kendime uygun bişeyler ayarlamam lazım burdan
Ayy keşke nerdeee, benim sorunum haftasonu. Ben zayiflayana kadar hep haftaici olsa :işsiz:
Mesela geçen ctesi 62.9 dum. Ptesi 64.7 çıktım tartıda:skandal:
Anca onun ödemini atabildim. Yani aslında -500 üm.
Cumadan ptesiye + olursam bana ekstra ceza vermek isteyen var mı:KK42:

ben tabii ki :KK53:

Çok iyi gerçekten. Pikaçu seni seçmekle iyi etmişim:KK9::KK5:
60i atlayıp direk 59 a dalmissin. Bak şimdi daha da hirslandim.
Ben de 50lerde olmak istiyorum:mad:
Haftaya 50 lerde göreceğime eminim canım seni :KK19:
spora hırslandırman lazım beni de ya
kilo vermekte sorun yaşamıyorum ama sıkılaşmak, basenlerden kurtulmak istiyorummm
yaz geldii napcazzz :KK47:

Bileğin ciddiyetini koruyor mu hala canım? Yattığın yerden mekik çek, govdeni döndür, yani çok egzersiz var
yok onları yapıyordum zaten benim sandalye tepesi sporum onlardı :D . ama benim sağlam ter attıracak şekilde spor yapmam lazım bileğimden önce öyle yapmıştım işe yaramıştı. geçmeye başladı tabii artık 1 hafta oldu bileğimi burkalı ama öyle geçen haftaki eforu sağlayabilcek durumda değil henüz yavaş yavaş leslie yapıyorum ama o da yeterli gelmiyor :KK43:

Haftaya 50 lerde göreceğime eminim canım seni :KK19:
spora hırslandırman lazım beni de ya
kilo vermekte sorun yaşamıyorum ama sıkılaşmak, basenlerden kurtulmak istiyorummm
yaz geldii napcazzz :KK47:
Ooo ben haftaya 50lerde olsam daha ne isterim ki:halay:
1 mayısa kadar 59.9 olmak istiyorum:işsiz:

Söyle yapalım, seninle günlük spor yarışı yapalım mı? Belki arkadaşlar da sayemizde gaza gelirler:spor:

yok onları yapıyordum zaten benim sandalye tepesi sporum onlardı :KK70: . ama benim sağlam ter attıracak şekilde spor yapmam lazım bileğimden önce öyle yapmıştım işe yaramıştı. geçmeye başladı tabii artık 1 hafta oldu bileğimi burkalı ama öyle geçen haftaki eforu sağlayabilcek durumda değil henüz yavaş yavaş leslie yapıyorum ama o da yeterli gelmiyor :KK43:
:D ben kendi sporumdan, vucudumdan pay biçtim pardon.

Ooo ben haftaya 50lerde olsam daha ne isterim ki:halay:
1 mayısa kadar 59.9 olmak istiyorum:işsiz:

Söyle yapalım, seninle günlük spor yarışı yapalım mı? Belki arkadaşlar da sayemizde gaza gelirler:spor:

Varım varımm
sen çalışıyor musun, ben yalnızca akşamları ve haftasonları yapabilirim
bir program yapsana bize
şu kadar dakika leslie, şu kadar dakika ip atlama gibi gibi
azdan başlayıp, yavaş arttırarak ilerleyebiliriz :KK49:

Varım varımm
sen çalışıyor musun, ben yalnızca akşamları ve haftasonları yapabilirim
bir program yapsana bize
şu kadar dakika leslie, şu kadar dakika ip atlama gibi gibi
azdan başlayıp, yavaş arttırarak ilerleyebiliriz :KK49:
Yok canım,bebekten dolayı ücretsiz izindeyim. Haziranda bir aylık çalışmaya basliycam :KK53:

Tamam ama mesela günlük normalde neler yapıyorsun, onlardan esinleneyim. Ben mesela yaklaşık bir haftadır, 5-10bin arası ne tutturursam yürüyorum. 500 de trambomunde ziplamaya çalışıyorum. Artı telefona yüklediğim egzersiz programındaki günleri tamamlamaya calisiyorum.
Aklımda bi plan oluşturdum ama sen de kendini anlat bi sporda

:KK70: ben kendi sporumdan, vucudumdan pay biçtim pardon.
sen iyi spor yapıosun yaa trambolin falaan vallaa özenmedim değil hooppp hoopp hoppp :D valla sol bileğimi burksaydım çoktaaaaan umursamadan başlamıştım ben deli gibi spora ama sağ bileğimle ilgili 10 sene önce ciddi sakatlık yaşayınca şuan tırsıyorum açıkçası :işsiz:

sen iyi spor yapıosun yaa trambolin falaan vallaa özenmedim değil hooppp hoopp hoppp :KK70: valla sol bileğimi burksaydım çoktaaaaan umursamadan başlamıştım ben deli gibi spora ama sağ bileğimle ilgili 10 sene önce ciddi sakatlık yaşayınca şuan tırsıyorum açıkçası :işsiz:
Yok cidden öyle çok spor yaptığım yok.
Ben sporu sıkılaşmak için yapiyorum yoksa spor yapmam normalde diyet yaparken. Bazen beni artı gösterdiği bile oluyor. Ama 13-14 kilo verdiğim pek belli olmuyor. 5-6 kilo gibi duruyor. O yüzden spora basladim pazar günü. Bileğin burkulmasaydi degisimdonusum degisimdonusum ile spor yarışına başlıyoruz bakalım, sen de dahil olurdun.

Ben sporu sıkılaşmak için yapiyorum yoksa spor yapmam normalde diyet yaparken. Bazen beni artı gösterdiği bile oluyor. Ama 13-14 kilo verdiğim pek belli olmuyor. 5-6 kilo gibi duruyor. O yüzden spora basladim pazar günü. Bileğin burkulmasaydi degisimdonusum degisimdonusum ile spor yarışına başlıyoruz bakalım, sen de dahil olurdun.
ahhh vallaa ne güzel olurduuu neysee beni bi süre daha idare edin sonra spor yarışınada varım hiç kaçırmamm :D

Ya sen beni neden görmezden geliyorsun? Ben de yarışmak istiyorum alla alla:KK70:

hemen koyuyorum canim da anlamadigim jillian 4 puanken leslie niye 5 puano_O
hem cardio hem leslie yaparsan heralde 5 puan yoksa leslie nin jilliandan yüksek olması mümkün değil yaptığımdan daha doğrusu yapmaya çalıştığımdan biliyorumm :D jillianda fena efor var

Back