- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.081
Asıl kilo bildirimi pazartesi yaniNasıl istersen canım ama önemli olan gün içinde giremiceksen en azından gece gün içinde neler yaptın yedin anlatmalisin
Diğer önemli kural, iki hafta bildirim yapmayan gruptan çıkacak.
Ptesi esas olmak üzere cuma da tartı günü.
geçen haftaki kilon neydi. İkisni birlikte yazıyoruz canımKızlar tartıdım bu arada
71.6 çıktım
Tamam canımmarlin18 canım ayrıca spor listesine girip puan kazanmak istersen veranoyi etiketle her spor yaptığında.
Suda puan yok ama günlük 2lt nin altında içersen 500 ml başına bir puan dusulecek.
İçtiğin sulari akşam yemeğinden sonra bildirirken de beni etiketlersen sevinirim.
marlinciğim bebeğine geçmiş olsun. Pazartesi en azından 67 den biraz düşmüş ol tamam mı ..Tamam canım
Unutursam yine hatirlatin lütfen
Tamam canım. Dikkat et lütfen, yaza bişey kalmadı. Yani hepimiz için geçerli.Asıl kilo bildirimi pazartesi yani
O zaman a kadar biraz verebilirim belki
bu mesaja çok güldüm ya. Akşam bizim kızların çeneleri düşmüş. Oku oku bitmedi. 300 mesaj okudum dile kolay. İp atlasam daha iyiydi..Menuleri Aksam toplu halde mi yazıyoruz kizlar
Gecmisi okuyamadim.
Önemli kurallar varsa bildirin lütfen
aayy kızlarTamam canım. Dikkat et lütfen, yaza bişey kalmadı. Yani hepimiz için geçerli.
Genel olarak söylüyorum bunu;
Ben özellikle ekmek, tatlı ve patates,pilav, makarna gibi şeyler yenildigini görünce üzülüyorum. Bunları listenizde görünce cemkiricem artık arkadaşlar haberiniz olsun. Ben yersem cemkirmeyin, furun
Ayy keşke nerdeee, benim sorunum haftasonu. Ben zayiflayana kadar hep haftaici olsacgdmk pazartesi 1.lik adayıyım diyorsun yani.. Çok iyii. Tebrikler
Ama kuzum haksız mıyım ya da çok mu sabirsizim.
Vallaha yaa, saatler çok ters. Bak şimdi de kimse yok gruptabu mesaja çok güldüm ya. Akşam bizim kızların çeneleri düşmüş. Oku oku bitmedi. 300 mesaj okudum dile kolay. İp atlasam daha iyiydi..
Neden güldügünü anlayamadimbu mesaja çok güldüm ya. Akşam bizim kızların çeneleri düşmüş. Oku oku bitmedi. 300 mesaj okudum dile kolay. İp atlasam daha iyiydi..
Kuzum kağıt gibi de olsa yarım ince falan ekmek yediğini masumlastirma.Selam kızlar 72 idim 71.8 çıktın sabah. Bu hızla gidersem hazirana bi kilo veririm kesinnndün gece squat yaptım 30 tane bugun de yürüyüş yaptım yarım saat Verano_porteno
Tatlım.Mekik de çekmek istiyorum aslında göbek bölgesi için
Kahvaltıda yarım ince dilim ekmek üç zeytin bir yumurta bir dilim peynir salatalık ve iki kupa açık şekersiz çay.
Canım okuyamadım yazmışsın ya, dün cidden 20-30 sayfa yazılmış. Baya yoğundu yani grup. Kendisi ve ben de okumakta zorlandik da onu demek istemişNeden güldügünü anlayamadim
KOmik olan nedir
Bileğin ciddiyetini koruyor mu hala canım? Yattığın yerden mekik çek, govdeni döndür, yani çok egzersiz var67.3 ten 67.1 zahmet etmiş benim kilolaargeçen hafta -700 ken bu hafta -200 iki haftada 1 kg bile etmiyor
yok arkadaş benim olayım demek ki spormuş çok canım sıkıldıı bu saat oldu daha da bişi yemedimm . bileğimee bi çare bulmam lazım benimmsporsuz ben bir hiçim
siz ne güzel vermişsiniz kızlar vallaa haftaada 1 kilo miiiisss hepsini okuyamadım ama helal sizeeee
Çok iyi gerçekten. Pikaçu seni seçmekle iyi etmişimKızlarcım kilo bildirimi yapayım sonra mesajlarınıza karşılık da vericem
Pazartesi : 61
Cuma: 59,8
Yalnız ayıp olmasın açıklama yapayım
geçen haftasonu baya bi yedim yedim kilo 60 tan 61 e çıktı
şu anda bu kilolar yerleşmeden vücudumdan attığım için çok mutluyum
Sonnot: Bağırsak problemi yaşıyorum, tam düzene girdim dedim yine olmadı4 gündür tuvalete çıkamıyorum, belki daha az çıkacaktı kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?