Hedef 15 Haziran!

Asıl kilo bildirimi pazartesi yani
O zaman a kadar biraz verebilirim belki

Tamam canım
Unutursam yine hatirlatin lütfen

Asıl kilo bildirimi pazartesi yani
O zaman a kadar biraz verebilirim belki
Tamam canım. Dikkat et lütfen, yaza bişey kalmadı. Yani hepimiz için geçerli.

Genel olarak söylüyorum bunu;
Ben özellikle ekmek, tatlı ve patates,pilav, makarna gibi şeyler yenildigini görünce üzülüyorum. Bunları listenizde görünce cemkiricem artık arkadaşlar haberiniz olsun. Ben yersem cemkirmeyin, furun

Menuleri Aksam toplu halde mi yazıyoruz kizlar
Gecmisi okuyamadim.
Önemli kurallar varsa bildirin lütfen
bu mesaja çok güldüm ya. Akşam bizim kızların çeneleri düşmüş. Oku oku bitmedi. 300 mesaj okudum dile kolay. İp atlasam daha iyiydi..

aayy kızlar cgdmk çok fena.. Sakın yemeyinn.
Öğlen bulgur pilavı yiyebilir miyim. Serbest midir?

cgdmk pazartesi 1.lik adayıyım diyorsun yani.. Çok iyii. Tebrikler
Ayy keşke nerdeee, benim sorunum haftasonu. Ben zayiflayana kadar hep haftaici olsa
Mesela geçen ctesi 62.9 dum. Ptesi 64.7 çıktım tartıda
Anca onun ödemini atabildim. Yani aslında -500 üm.
Cumadan ptesiye + olursam bana ekstra ceza vermek isteyen var mı

aayy kızlar cgdmk çok fena.. Sakın yemeyinn.
Öğlen bulgur pilavı yiyebilir miyim. Serbest midir?
Ama kuzum haksız mıyım ya da çok mu sabirsizim.
Ya verelim kurtulalım şu kilolardan. Vermesi gereken 5 kilo ve üzeri olanlar için konuşuyorum; küçük rakamlarla oynamayalim. Büyük oynayalım. Beni kan ter içinde bırakacak rakip istiyorum. Hep beni geçsin sorun değil ama yetişmek için kan ter içinde kalayım. 7.5 çok sıkı bi diyetle 1 ay içinde bile verilir. Sağlıksız demeyin. 8 kilo ve üzeri sağlıksız olabilir ama bence 5-8 arası sağlıksız değil. Yani yapabilenlerden biliyorum.

@kolera88 cim bulgur haftada iki kaşık yenilebilir, ona göre hesapla

Selam kızlar 72 idim 71.8 çıktın sabah. Bu hızla gidersem hazirana bi kilo veririm kesinnndün gece squat yaptım 30 tane bugun de yürüyüş yaptım yarım saat Verano_porteno
Tatlım. Mekik de çekmek istiyorum aslında göbek bölgesi için
Kahvaltıda yarım ince dilim ekmek üç zeytin bir yumurta bir dilim peynir salatalık ve iki kupa açık şekersiz çay.

67.3 ten 67.1 zahmet etmiş benim kilolaar geçen hafta -700 ken bu hafta -200 iki haftada 1 kg bile etmiyor
yok arkadaş benim olayım demek ki spormuş çok canım sıkıldıı bu saat oldu daha da bişi yemedimm . bileğimee bi çare bulmam lazım benimm sporsuz ben bir hiçim
siz ne güzel vermişsiniz kızlar vallaa haftaada 1 kilo miiiisss hepsini okuyamadım ama helal sizeeee

Kuzum kağıt gibi de olsa yarım ince falan ekmek yediğini masumlastirma.
Ekmek yiyecegine adam akıllı sağlıklı karbonhidrat ye o zaman, doymuyorsan. İki kaşık bulgur ya da bir çay bardağı mercimek falan

Kızlarcım kilo bildirimi yapayım sonra mesajlarınıza karşılık da vericem

Pazartesi : 61
Cuma: 59,8

Yalnız ayıp olmasın açıklama yapayım
geçen haftasonu baya bi yedim yedim kilo 60 tan 61 e çıktı
şu anda bu kilolar yerleşmeden vücudumdan attığım için çok mutluyum

Sonnot: Bağırsak problemi yaşıyorum, tam düzene girdim dedim yine olmadı 4 gündür tuvalete çıkamıyorum, belki daha az çıkacaktı kilom

Bileğin ciddiyetini koruyor mu hala canım? Yattığın yerden mekik çek, govdeni döndür, yani çok egzersiz var

Çok iyi gerçekten. Pikaçu seni seçmekle iyi etmişim
60i atlayıp direk 59 a dalmissin. Bak şimdi daha da hirslandim.
Ben de 50lerde olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…