- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.041
Gayet güzel kapatmışsın günü canım, afiyet olsun. O bir kaşıkları görmedimben de yatmadan bugun yediklerimi yaziyim
oglen: et-tavuk karisik sote, haslanmis sebze
ara: 1 mandalina
aksam: dunden kalan karisik izgara (tavuk, kofte, sis cesit cesit et yani), 1 kasik humus, 1 kasik patates salatasi, 1 bardak kefir
Toplam: 1600 kalori
Spor @Verano_porteno 20 dk bisiklet, 1 saat yoga
ama sistem guzel sevdim ben kuzum, eline saglik:)Evet bi bakalim , yoga ve pilates de eklicem zaten ben sana tekrar atarim. Baska yaptiginiz ve listede goremediginiz spor varsa da soleyin kizlar
Trambolin canımEvet bi bakalim , yoga ve pilates de eklicem zaten ben sana tekrar atarim. Baska yaptiginiz ve listede goremediginiz spor varsa da soleyin kizlar
normalde yemem biliyosun cgdmkcim ama ben yokken erkek arkadasim gitmis kovayla patates salatasi almis yaGayet güzel kapatmışsın günü canım, afiyet olsun. O bir kaşıkları görmedim
Sağol canım ben girmek istiyorum, emeğine sağlıkSPORSÜRE/ADET PUAN
Cardio- leslie 5 k -dk-5 Puan
Spinning- dk -4.5 Puan
Eliptik- dk- 4 Puan
Koşu- dk- 4 Puan
Yüzme- dk- 4 Puan
Jillian- dk -4 Puan
Zumba- dk -3.5 Puan
Step -dk -3 Puan
Kondisyon Bisiklet- dk -3 Puan
Egzersiz (Bölgesel çalışmalar: Pilates, mekik,şınav,kol ve bacak hareketleri vb.) 5 adet 3 Puan
Leslie- dk- 3 Puan
Stepper -dk -2.5 Puan
Tempolu Yürüyüş -dk- 2.5 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan
Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan
Park Aletleri -dk- 1 Puan
İp atlama- 5 Adet- 1 Puan
Plank -3 sn-1puan
1000 adim - 15 puan
Govde dondurme 30 sn - 1 puan
Ev isi 30 dkk- 2 puan
gobek atma (oyun havasi vs:)) dk 2 puan
Kizlar 6. Takimdan odunc aldik puanlari @Rzgrece tesekkur edioruz.
Spor listesine girmek istiosaniz yaptiginiz spora beni etiketleyin.
gayet güzel..Günaydın mutlu sabahlarbende -600 gram
72.2
kapı dışarı edildikkuzum @kolera88 demis zaten de, biz gruptan atildiktan sonra baskalarini yanimiza ceksek hos gorunmeyebilirdi. ama kapimiz acik tabiki
Kuzu kaburga dolması derler bı de böyle bıldınmı :)yok bilmem nedir o:)
sen bildirim yaptın mı canım?Sağol canım ben girmek istiyorum, emeğine sağlık
ptesi en azından 300 ver canım ok..ben bu hafta stresten motive olup yapamamadimarti 300 oldum..69.3
Ben sanırım inatçı kilolar bölümündeyim 65kiloyla başladım çünkü çok güzel kilo veriyodum artık zor olcakbenim içinptesi en azından 300 ver canım ok..
game_over sen de moralini bozma, bu grupla vereceksin hiç merak etme..
rakipler dişli çıktı.. çok güzell.Geçen hafta 65.5
Bu hafta 64.5
Fark 1
kuzum @kolera88 demis zaten de, biz gruptan atildiktan sonra baskalarini yanimiza ceksek hos gorunmeyebilirdi. ama kapimiz acik tabiki
Senin için en iyisi Karatay canım, sütün de eksilmez, enerjin de düşmez.Günaydınlar herkeslerecgdmk
HıZlı kilo verdiren ve yağ yaktıran bişey arıyorum canım çocuk da emiyo ve enerjimin düşmemesi gerek
spor yapıyor muydun?Ben sanırım inatçı kilolar bölümündeyim 65kiloyla başladım çünkü çok güzel kilo veriyodum artık zor olcakbenim için
kilonu da bildir canım.Günaydın kızlarrr
Kahvaltımı yaptım
Geldimm
Tereyağda yumurta
Yeşillik
Zeytin
Peynir
Midem düzeldi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?