- Konu Sahibi kremsokola
- #1.001
Dün gece geç uyuyunca bu gün erkenden sızmışım. Ama bu kadar sohbet görünce benim gözlerOhh bitti koleracim sen nie uyumadin ya , uyudun da yeni mi uyandin yoksa. Baktim yoksun yine kaynatiosun sanmistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün gece geç uyuyunca bu gün erkenden sızmışım. Ama bu kadar sohbet görünce benim gözlerOhh bitti koleracim sen nie uyumadin ya , uyudun da yeni mi uyandin yoksa. Baktim yoksun yine kaynatiosun sanmistim
Ya arkadan gelince bana da oyle oluyor , hepsi puff gidio. Hadi ya rehber ortmendin demek ne guzelKızlar bir sürü cevaplayacağım şey vardı. Hepsini unuttum toptan.
Verano_porteno bu Arada sen sormuşsun galiba ben matematikçi değilim ama matematiği de çok severim.
Ben rehber öğretmenim.
guzel gorunuyosun tatlim gayet, 1-2 kilo daha verince supper olursunBen de aynı 3.5-4 kg civarı. Göbek çevresinde hep yağlar direk iniveriyor sanki karnım kilo verince :)
Bak bu benim 56 kilo halim
Şuan sağdakinden 1-2 kg daha azım :)
cupcake'le savasimi gectim koleracim, bi mandalina yedim onun yerine:) yok ya daha aksam yemegine bi saat var, su iciom ha bire:))kremsokola akşam yemeğinde herhal. Bi yazmış bi yazmış hiç susmamış kız.
Su 2 lt olayını iyi yapmışsın. Ben her gün 1.5 anca içiyorum. 2 ye zorlayacağım artıkın. Burda saat 4 e geliyor ben yarın erken kalkcam geçmişi okuyum dedim nerden dedim.cupcake'le savasimi gectim koleracim, bi mandalina yedim onun yerine:) yok ya daha aksam yemegine bi saat var, su iciom ha bire:))
Hahahah bosver gel muhabbet edelim. Ben de ucak bileti aliom, mayis sonuna bi arkadasimin bekarliga veda partisi var, cok heyecanliSu 2 lt olayını iyi yapmışsın. Ben her gün 1.5 anca içiyorum. 2 ye zorlayacağım artıkın. Burda saat 4 e geliyor ben yarın erken kalkcam geçmişi okuyum dedim nerden dedim.
Uyku muyku kalmadı.
Nereye gidiyorsun? Bu dönem eşimde diyor yurtdışı tatili yapalım diye, nereyi önerirsin?Hahahah bosver gel muhabbet edelim. Ben de ucak bileti aliom, mayis sonuna bi arkadasimin bekarliga veda partisi var, cok heyecanli
Las vegas:))Nereye gidiyorsun? Bu dönem eşimde diyor yurtdışı tatili yapalım diye, nereyi önerirsin?
Amerika olmasın ama Avrupayı gezdin mi
Vanilla cupcake noldu sokolaaaaakremsokola akşam yemeğinde herhal. Bi yazmış bi yazmış hiç susmamış kız.
yemedim vallahi yemedim:)) mandalinacik yedim bi taneVanilla cupcake noldu sokolaaaaa
prag'a da ucuz ve guzel diyolar, hic gitmedim gerci.Koleracim bizim kadinlar onyargili ama lviv ve cok tatli ve cok cok ucuz bi sehir. Hem de avrupa havasi var. Kiev de muthis.Balkan ulkeleri ile de baslanabilir.
Praga gitmedim ama lviv icin sole soylim biz gecen sene iki kisi 500 dolara ucak, otel, alisveris, yeme icme gezme hepsini halletmistik. 7 gun hem de. Tl cok deger kaybetti ozamandan bu yana simdi nasil bilmiorum tabiprag'a da ucuz ve guzel diyolar, hic gitmedim gerci.
Hadi ya kesin yer demistim iyi iradeli ciktin sokolacimyemedim vallahi yemedim:)) mandalinacik yedim bi tane
Karın bölgesi mide var yani :)) bacaklarım çöp gibidirBizim vucut yapimiz benzio sanki yan durdugundan tam anlamadim ama , en cok sorun nerde senin
Benim de kol , mide , bacaklarim da kalin. Bitek basenden yana sorunum yok. Kilolu olunca ust bedenim daha kalinlasio, zayif olunca yine dengeye gelio biraz.Karın bölgesi mide var yani :)) bacaklarım çöp gibidir
Et yağ dıyınce aklıma sura geldı bılırmısın.zeytin de sevmem yaaa, egeli olcam bi de. karatay'in en sevdigim tarafi etler, yaglar