Hedef 15 Haziran!

@gonulll sanirim artık gruptan çıktın, keşke ciktim deseydin. Kk ya giriyorsun çünkü 5. Takimda aktifsin. Ciktim demen yeterli :KK66:
vorones vorones sen de düzenli bildirim yapmiyorsun, sen de ciktin sanırım
@mavi1000 ve @Sevgi999 sizler de epeydir bildirim yapmiyorsunuz, sanırım sizler de çıktınız. Arkadaşlar ciktim demek cik zor olmasa gerek, her hafta hatirlatmak sikici oluyor inanın..
Ciktigimi söyledim canım. Teşekkür etti sizlere de. :KK66:

@gonulll sanirim artık gruptan çıktın, keşke ciktim deseydin. Kk ya giriyorsun çünkü 5. Takimda aktifsin. Ciktim demen yeterli :KK66:
vorones vorones sen de düzenli bildirim yapmiyorsun, sen de ciktin sanırım
@mavi1000 ve @Sevgi999 sizler de epeydir bildirim yapmiyorsunuz, sanırım sizler de çıktınız. Arkadaşlar ciktim demek cik zor olmasa gerek, her hafta hatirlatmak sikici oluyor inanın..
Canım bu grup işleri gerçekten zormuş. Beni bunlar da çok yordu. Yani birlik olunca paylaşım olunca güzel oluyor, diğer türlü tek başına mümkün olmuyor.
Biz başlangıçta 5 kişiydik. Bizim üstümüze sueno34 sueno34 çok güzel sahiplendi grubu.inşallah bi güzel kilo verirsin sen de suenocum.
Spordan beni sil çünkü ben sadece sohbet için olmak istiyorum artık.

Canım bu grup işleri gerçekten zormuş. Beni bunlar da çok yordu. Yani birlik olunca paylaşım olunca güzel oluyor, diğer türlü tek başına mümkün olmuyor.
Biz başlangıçta 5 kişiydik. Bizim üstümüze sueno34 sueno34 çok güzel sahiplendi grubu.inşallah bi güzel kilo verirsin sen de suenocum.
Teşekkür ederim canımm grup şahane olunca elimden geldiğince katılım sağladım :KK200: inşallah hepimiz istediğimiz kiloya vücuda ulaşalım:dua: o sporlar zaten geçen haftanın puanlamasıydı canım .

Verano_porteno Verano_porteno senin uyguladığın diyet nasıl birşeydi. İngilizceydi Çiğdem’e gönderdiğin galiba
Asker diyeti 3 gunluk cnm
1. Gun
Kahvti: yarim greyfurt, 1 kahve, 1 tost ekmegi, 2 kasik fistik ezmesi
Ogle: 1 kahve, 1 tost ekmegi, yarim kutu ton baligi
Aksam: iskambil kagidi buyuklugunde izgara et, 1 kupa kadar yesil fasulye, yarim
Muz, 1 top vanilyali dondurma
2. Gun
Kahvalti: 1 tost ekmegi, yarim muz, 1 yumurta
Ogle: 1 kupa cottage cheese dio lor peyniri bizdeki karsiligi sanirim, 5 kraker ( saltline crakker die satilio burda tuzlu bi kraker), 1 yumurta
Aksam:2 uzun sosis, 1 kupa brokoli, yarim kupa havuc, yarim muz, yarim top vanilyali dondurma
3. Gun
Kahvalti: 1 dilim ccheddar peynir baska da olur sanirim, 1 kucuk elma, 5 kraker
Ogle: 1 tost ekmegi , 1 yumurta
Aksam:1 kutu ton baligi yarim muz, 1 top vanilyali dondurma
Ben 1.3 kilo verdim canim bu hafta yine yapicam 4 gun ara verip yapilabilio

Aynen dediklerine katılıyorum canım. Sueno bizi sağolsun hiç yanliz bırakmadı ❤

Asker diyeti 3 gunluk cnm
1. Gun
Kahvti: yarim greyfurt, 1 kahve, 1 tost ekmegi, 2 kasik fistik ezmesi
Ogle: 1 kahve, 1 tost ekmegi, yarim kutu ton baligi
Aksam: iskambil kagidi buyuklugunde izgara et, 1 kupa kadar yesil fasulye, yarim
Muz, 1 top vanilyali dondurma
2. Gun
Kahvalti: 1 tost ekmegi, yarim muz, 1 yumurta
Ogle: 1 kupa cottage cheese dio lor peyniri bizdeki karsiligi sanirim, 5 kraker ( saltline crakker die satilio burda tuzlu bi kraker), 1 yumurta
Aksam:2 uzun sosis, 1 kupa brokoli, yarim kupa havuc, yarim muz, yarim top vanilyali dondurma
3. Gun
Kahvalti: 1 dilim ccheddar peynir baska da olur sanirim, 1 kucuk elma, 5 kraker
Ogle: 1 tost ekmegi , 1 yumurta
Aksam:1 kutu ton baligi yarim muz, 1 top vanilyali dondurma
Ben 1.3 kilo verdim canim bu hafta yine yapicam 4 gun ara verip yapilabilio
Greyfurt burda artık bulmak çok zor. Sosis ve ton balığı hiç sevmem ben. Emeğin için teşekkürler canım. Ama kaydettim. Belki alternatif bulurum onlara. Sen güzel verdin bununla kilo. Ondan merak ettim. Haftasonu denize gitcez, sonrasında ihtiyaç olabilir:)

Greyfurt burda artık bulmak çok zor. Sosis ve ton balığı hiç sevmem ben. Emeğin için teşekkürler canım. Ama kaydettim. Belki alternatif bulurum onlara. Sen güzel verdin bununla kilo. Ondan merak ettim. Haftasonu denize gitcez, sonrasında ihtiyaç olabilir:)
Denize nereye kaciyorsunuz Ankara'dan?

X