Hedef 15 Haziran!

Kizlaaar bildirim yapip kacicam ama benden yana haberler iyi. Guncel kilom 59.9. Nasi oldu bilmiyorum cunku haftasonu acayip yedim. Ama cumartesi tahminimden de uzun yurudum, yaklasik 20-21 km. 4 saatten fazla tempolu yurumus oldum. Pazar da dansa gittim, orda bi 2-3 saat dans ettim. Kisacasi iyi yaktim demek ki:)

Kizlaaar bildirim yapip kacicam ama benden yana haberler iyi. Guncel kilom 59.9. Nasi oldu bilmiyorum cunku haftasonu acayip yedim. Ama cumartesi tahminimden de uzun yurudum, yaklasik 20-21 km. 4 saatten fazla tempolu yurumus oldum. Pazar da dansa gittim, orda bi 2-3 saat dans ettim. Kisacasi iyi yaktim demek ki:)
Col iyi gerçekten, tebrikler ❤
Çok iyi yurumus ve hareket etmissin etmissin bravo ☺
20-21 km yurusem pertim cikardi benim :KK70:

Oooo en sevdiğim sayılardan biri
59,9 ile 60 arasında bence dünyalar vaaaaar :halay:

Supersin sokolacim :KK200:

günün menüsü cgdmk cgdmk
2 yumurta 1 şeftali
Arada kahve
1 kase çorba 1 tabak taze fasulye domates,biber
Sporum yok bugün yatış yaptım valla :işsiz:
Hedef söylemedim ben galiba canım çok yüksek ihtimalle haftaya regl dönemi içinde olacağım ama yine -300 diyim yani 64,2 :KK66:

gonulll gonulll sanirim artık gruptan çıktın, keşke ciktim deseydin. Kk ya giriyorsun çünkü 5. Takimda aktifsin. Ciktim demen yeterli :KK66:
vorones vorones sen de düzenli bildirim yapmiyorsun, sen de ciktin sanırım
mavi1000 mavi1000 ve @Sevgi999 sizler de epeydir bildirim yapmiyorsunuz, sanırım sizler de çıktınız. Arkadaşlar ciktim demek cik zor olmasa gerek, her hafta hatirlatmak sikici oluyor inanın..

Diğer arkadaşlar bildirim yapmıyor diye puanlamayi paylaşıyorum arkadaşlar ama pegasus07 pegasus07 seni merak ediyorum canim, sen aksatmazdin, sinavlar dışında bisey yoktur inşallah.
sueno34 sueno34 64.5 9+2(hedef)=11 puan
degisimdonusum degisimdonusum 56.3 0+2(hedef)=2 puan
Zmnesrin Zmnesrin 68.4 3 puan
teletubbies teletubbies 60.9 -4+2(spor)=-2 puan
cgdmk 58.5 13+1(menü)+2(spor)=16 puan
kremsokola kremsokola 59.9 29+3(spor)=32 puan
Verano_porteno Verano_porteno 58.9 -5+5(spor)=0 puan
Arkadaşlar spor puanlarını da ekleyip guncelledim alıntının içinde, umarım olmuştur ☺

X