- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.541
60,5 canımAyrıca bu haftaki hedeflerinizi alayım kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
60,5 canımAyrıca bu haftaki hedeflerinizi alayım kızlar
Antalya Side. Cuma sabah uçakla gidicez oğlanla. Eşim de orda olacak, öyle kısa bişe olacak ama yapacak bişe yok. Uzun gidemiyoruz şimdilik. Ah ah Aydın’da evim havuzluydu, her haftasonu denizdeydik. Ankara’ya geldik bu sene eşim yüzünden. Adama beddua edicem nerdeyseDenize nereye kaciyorsunuz Ankara'dan?
Olsun kisa da olsa kacamak iyidirAntalya Side. Cuma sabah uçakla gidicez oğlanla. Eşim de orda olacak, öyle kısa bişe olacak ama yapacak bişe yok. Uzun gidemiyoruz şimdilik. Ah ah Aydın’da evim havuzluydu, her haftasonu denizdeydik. Ankara’ya geldik bu sene eşim yüzünden. Adama beddua edicem nerdeyse
50 dk kosmak nedir yahu ☺cgdmk benim bu haftaki hedef 59.5 canim. spora tam gaz dondum, dun 50 dk kostum
Canim sanirim ctsi asker diyetinin 3.gunuydu cok emin deilim. Bugun de sabah ve ogle sebze corbasi aksam haslama et yedim ama 1 muz da goturdum aradaVerano_porteno cum sabah sabah aklıma geldi, senin menulerine dönüp baktım da ctesi ne yediğini hatirliyor musun
Baktım da diyetin cuma bitmis, ctesi de ne yesem karar veremedim yazmissin, sonra da yazmamissin, merak ettim kotu biseyler mi yedin acaba ☺Canim sanirim ctsi asker diyetinin 3.gunuydu cok emin deilim. Bugun de sabah ve ogle sebze corbasi aksam haslama et yedim ama 1 muz da goturdum arada
bizde izmirden tayinle Ankara ya gidicez bu sene seni çok iyi anlıyorum bu güzellikleri bırakmak zor oluyor. @kolera88Olsun kisa da olsa kacamak iyidir
Aydın'dan sonra tabi Ankara yazin cekilmez olur, eşin Ankaralı mı
Kotu bisey yemedim cunku yesem hatirlardimBaktım da diyetin cuma bitmis, ctesi de ne yesem karar veremedim yazmissin, sonra da yazmamissin, merak ettim kotu biseyler mi yedin acaba ☺
Ankaranin evet dogal guzelligi vs yok ama bence sosyal hayati guzeldir. Izmirle kiyaslanmaz tabiki ama yine bi cok sehre gore guzel.bizde izmirden tayinle Ankara ya gidicez bu sene seni çok iyi anlıyorum bu güzellikleri bırakmak zor oluyor. @kolera88
Tmam o zaman benden sana taamm tamina bir puan gelsin menüdenKotu bisey yemedim cunku yesem hatirlardim
Uhuuu saol cnm bugun tekrar basladim asker diyetine ama ogleni uygulayamayacagim. Disardayiz cunku. Sabah 1 ekmege fistik ezmesi surup yedim. Oglen bakicam ne yerim bilmiorum.Tmam o zaman benden sana taamm tamina bir puan gelsin menüden
cgdmk ikimizde Ankaralıyız.bizde izmirden tayinle Ankara ya gidicez bu sene seni çok iyi anlıyorum bu güzellikleri bırakmak zor oluyor. @kolera88