- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.461
Gunaydin kizlar bugun de 600 gr gitmis 58 im. Toplamda 1.3 gitti 3 gunde yuppiii. sueno34 dun 1 saat normal yuruyus , 2 saat orta tempo dans var. Daha kahvalti yapmadim ne yesem bilmiorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sicaktan bize de gonder trenle guneyde bi yere gitcektik sel uyarisi verilmis gene kaldik evdebugun 90 dk isitilmis yoga yaptim gene oldum ya. disarisi da cok sicakti zaten, bayilcaktim en son yarin 16 kmlik bi doga yuruyusune gidiyorum o yuzden bana yarin diyet yok kizlar:)
Hosgeldin cnm, bizim de dusmustu toparladik iyi kotuKızlar selam :)
Ben İstanbul a geldim
Bugün tatil dedim kendime
Pazartesi asıl başlamam Pazar da ara günüm diye düşünüyorum
Şimdi şöyle, ben şeker orucu yapamıyorum o yüzden ona dahil değilim
Tartımız bozuk ve hediye tartım gelmedi konuştuk pazartesi gelecek
Bugün baya uğraştım kıyafetli bi ara çalıştı 61,5 gösterdi ama beni çok tereddüt ettirdi yani bilemiyorum ne kadar doğru
Pazartesi inşallah başlayacağım ama motivasyonum çok düştü
Diyetimize ne kadar devam edeceğiz buradan? Bırakacak mıyız Temmuz’da
Çok iyi gerçekten, tebrikler. Almamaya çalış geri.bu hafta iyi puan gelecek sendenGunaydin kizlar bugun de 600 gr gitmis 58 im. Toplamda 1.3 gitti 3 gunde yuppiii. sueno34 dun 1 saat normal yuruyus , 2 saat orta tempo dans var. Daha kahvalti yapmadim ne yesem bilmiorum
Tatile cikamicak mısınızO sicaktan bize de gonder trenle guneyde bi yere gitcektik sel uyarisi verilmis gene kaldik evde
Ben henüz toparlamaya başlayamadım bugün çöpHosgeldin cnm, bizim de dusmustu toparladik iyi kotu
Tamamdır inşallah :)9 temmuzda millet dagilicak, 15 temmuzda kalanlarla koruma topigi acicaz eylül 15 e kadar ya da yine 5-10 kilo vermek isteyenlerle
Asil tatilimiz 3 temmuzda, bu gunubirlik geziydi.Tatile cikamicak mısınız
Bugun fenaymis cidden yarin acisini cikartKorkarak yazıyorum aslında pazartesi menü bildirimi yaparım diye düşünüyordum ama kaçamam artık
Selam herkese
ben bugün Allah ne verdiyse yedim
Kahvaltı:
Yarım simit
1 poğaça sade
Köy peyniri
3 zeytin
Öğlen sade kahve
Çikolata (bayram çikolatası)
Dondurma hem de 3 tane gofretli Adını tam bilmiyorum nuggerın golf hali diyim daha küçüğü ama
Akşam: king chicken menü içecek ice tea
Sundea
Limonata
Spor: 1 saat orta hız yarım saat yavaş hız yürüyüş
Market alışverişi yapamadık ondan olduBugun fenaymis cidden yarin acisini cikart
Çok güzelcgdmk ben de sabah 2 yumurta , peynir ve zeytin yedim
Aksama da biftek ve salata olur.
Ilk gun kazasiz
Maşallah canım ya :) çocukla falan iyi böyle beslenebiliorusn :)Ben de bugün
Kahvaltı
Tereyağlı yumurta
Domates, salatalık, zeytin,peynir vs
Akşam
Balık
Yogurtsuz kabak
Salata
2800 su
250 bitki çayı
Kahve
sueno34 1 saat yavaş tempo yürüyüş
Sorma canım bi ara evde 4 kişiye ayrı yemek pisiyordu ☺ şimdi ikişerli falan takılıyoruzMaşallah canım ya :) çocukla falan iyi böyle beslenebiliorusn :)
Yaa maşallah cidden :) Ben de üşen üşen inşallah yarın başlıyorummmmSorma canım bi ara evde 4 kişiye ayrı yemek pisiyordu ☺ şimdi ikişerli falan takılıyoruz
Bugünden itibaren menülerini görelim o zamanYaa maşallah cidden :) Ben de üşen üşen inşallah yarın başlıyorummmm