Hedef 15 Haziran!

Günaydın kızlar;
Tartı yüklemek isterdim ama toparlayamadım ben. Müsaade ederseniz gruba katkıda bulunmak isterim ama kilo bildirimine katılmak istemiyorum. 15 Haziran da diyeti bitirdim galiba.
Bu haftasonu bi Deniz tatiline gitcem. Ondan sonra dikkat etmeye çalışıcam artık.

Tamam canım zaten de kilon iyi gayet. Yazın koruyabilirsen çok iyi, en azindan eylul 15 turuna 55 kiloda baslasan bile iyi
Ayrılma ama, buralarda ol

Hedefin 64.7 demiştin canım, tebrikler ❤ ben yine tutturamadim

Artı değil en azından ki Harika bu:)
Teşekkür ederim
buna şükür

Gerçekten bayramdan sonra sabit klamam bile bence iyi ben hala toparlicam diye uğraşıpduruyorum 56.9 ile hedefi yakalicam derken 58lerde takılıp kaldım
Birden saldık sanki kendimizi
toparlanmak lazım
akşam spor yapacağım diyorum ama sanki hiç istemiyor gibiyim
azıcık hareket edebilsem bari

Teşekkür ederim canım olsun ben malum gidişatımdan dolayı küçük hedefler koyuyorum senin gibi güzel eksiler görsem benimde hedeflerim yüksek olurdu. benim hedeflere baksan haftalık -300 -400
Ben de 58.5 demiştim, cuma 58.6 yi görünce gaza geldim 57.9 dedim ama 58.5 oldum bugün ancak bu hafta 57.5 diyorum, o buçuk buraya gelecek

Teşekkür ederim
buna şükür

Birden saldık sanki kendimizi
toparlanmak lazım
akşam spor yapacağım diyorum ama sanki hiç istemiyor gibiyim
azıcık hareket edebilsem bari
Buralar cok sıcak, 37-38 derece simdiden. Kalkasim gelmiyor, akşam da 31 de falan kalıyor, en azından akşam bari yapayim ev isi diyorum, etrafi toparliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…