- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.481
Tamam inşallah :)Bugünden itibaren menülerini görelim o zaman
Oo gayet güzel :)günaydın canlar :)
geçen hafta artı cıkarım diye tartılmamıştım şükür bu hafta hergün yürüyüşle topladım biraz :)
kilom: 68.4
Artı değil en azından ki Harika bu:)Selam kızlar
kilom 56,3
Geçen ptesi de aynıydı
puan 0
kremsokola
Bu akşamdan itibaren spora başlıyorum bi aksilik olmazsa
hafif hafif
Tamam canım zaten de kilon iyi gayet. Yazın koruyabilirsen çok iyi, en azindan eylul 15 turuna 55 kiloda baslasan bile iyiGünaydın kızlar;
Tartı yüklemek isterdim ama toparlayamadım ben. Müsaade ederseniz gruba katkıda bulunmak isterim ama kilo bildirimine katılmak istemiyorum. 15 Haziran da diyeti bitirdim galiba.
Bu haftasonu bi Deniz tatiline gitcem. Ondan sonra dikkat etmeye çalışıcam artık.
Gerçekten bayramdan sonra sabit klamam bile bence iyiSelam kızlar
kilom 56,3
Geçen ptesi de aynıydı
puan 0
kremsokola
Bu akşamdan itibaren spora başlıyorum bi aksilik olmazsa
hafif hafif
Senin için de 58 ler çok iyi. Çok uğraştın sen kaç aydın birlikteyiz. Motivasyon için buradayım artık ben deGerçekten bayramdan sonra sabit klamam bile bence iyiben hala toparlicam diye uğraşıpduruyorum 56.9 ile hedefi yakalicam derken 58lerde takılıp kaldım
Hedefin 64.7 demiştin canım, tebrikler ❤ ben yine tutturamadimSelam kızlar doğru düzgün yazamadım bi-iki gündür artık toparlanma zamanı geldi yeni haftaya hazırım
64,5 kg yani -600 puanım 9kremsokola
spor puanlarını da akşama çıkarmış olurum kızlar . hedef kaç demiştim bencgdmk unutum canım ama tutturmuşumdur diye düşünüyorum
Teşekkür ederim canımHedefin 64.7 demiştin canım, tebrikler ❤ ben yine tutturamadim
55 e inip mola verseydim iyi olacaktı, neyse inebildigim kadar artık 9 temmuza. Grup sessiz kalmasin, yedigini ictigini paylaş ☺Senin için de 58 ler çok iyi. Çok uğraştın sen kaç aydın birlikteyiz. Motivasyon için buradayım artık ben de
Teşekkür ederimArtı değil en azından ki Harika bu:)
Birden saldık sanki kendimiziGerçekten bayramdan sonra sabit klamam bile bence iyiben hala toparlicam diye uğraşıpduruyorum 56.9 ile hedefi yakalicam derken 58lerde takılıp kaldım
Ben de 58.5 demiştim, cuma 58.6 yi görünce gaza geldim 57.9 dedim ama 58.5 oldum bugün ancakTeşekkür ederim canımolsun ben malum gidişatımdan dolayı küçük hedefler koyuyorum senin gibi güzel eksiler görsem benimde hedeflerim yüksek olurdu. benim hedeflere baksan haftalık -300 -400
Buralar cok sıcak, 37-38 derece simdiden. Kalkasim gelmiyor, akşam da 31 de falan kalıyor, en azından akşam bari yapayim ev isi diyorum, etrafi toparliyorum.Teşekkür ederim
buna şükür
Birden saldık sanki kendimizi
toparlanmak lazım
akşam spor yapacağım diyorum ama sanki hiç istemiyor gibiyim
azıcık hareket edebilsem bari
Şeker orucuna devam edebiliyor musun?Bugun 58.8 geldim hedefim 58 di ki ulasmistim da ama hasta olucam yarin onun etkisi bide uyumadim fln, duzensiz gecti 2 gun