- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.441
Waww bu baya zor gozukuyor ama yapabilirim sanirim tam 10 gunum var tatile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Waww bu baya zor gozukuyor ama yapabilirim sanirim tam 10 gunum var tatile
Allah kavustursun sokolacimben de geldiiim:) annemler burdaydi malum, internete hic girmedim desem yeridir. dun yolcu ettim onlari
guncel kilom 60.4 bu arada, az ya da cok da yemedim ama kilom bi iniyo bi cikiyo:)) bugunden itibaren cilginca sporuma donuyorum ama:)
Canım bu ara kötüyüm ya. Evde de sıkıntılar var ondan toparlayamadım. Hayırlısı, sporla biraz toparlarım belki. Hareket olur en azından:)
Hadi ya , hayirdir ozel deilse? Spora yazildin mi. Ben kafeini biraktim duzeldimCanım bu ara kötüyüm ya. Evde de sıkıntılar var ondan toparlayamadım. Hayırlısı, sporla biraz toparlarım belki. Hareket olur en azından:)
Sen tamamen iyi oldun mu
Benim de yarından itibaren 15 kalacak.Waww bu baya zor gozukuyor ama yapabilirim sanirim tam 10 gunum var tatile
Zaten yediğim bi sabah o da iki dilim karpuz sonra bi daha yemiyorum olabilir o zaman bence deBenim de yarından itibaren 15 kalacak.
Hiç kacamaksiz başlıyoruz o zaman yarın.
sueno34 sen de çok az meyve dahil edip katilabilirsin
Tamamdır kızlar yarın basliyoruz ona göre ☺Zaten yediğim bi sabah o da iki dilim karpuz sonra bi daha yemiyorum olabilir o zaman bence de
Tamamdır kızlar yarın basliyoruz ona göre ☺
Tamamdir canim yarin baslioruzTamamdır kızlar yarın basliyoruz ona göre ☺
Yine de cok abartma ki işe yarasın yürüyüş ☺bugun 90 dk isitilmis yoga yaptim gene oldum ya. disarisi da cok sicakti zaten, bayilcaktim en son yarin 16 kmlik bi doga yuruyusune gidiyorum o yuzden bana yarin diyet yok kizlar:)
Ben de biraz daha iyiyim. Yeşil çay içtim, su içmeye başladım. Bugün temizlik + Pazar var. Hareketli bir gün Yani. Öğlen çıkmadan da sütle yulaf yiyip gidicem. Acıkınca gözüm dönüyor resmen.Yine de cok abartma ki işe yarasın yürüyüş ☺
Bende de durum aynı, temizlik ve pazar var ve buralar artık çok sıcak. Uyuyamıyorum resmen.Ben de biraz daha iyiyim. Yeşil çay içtim, su içmeye başladım. Bugün temizlik + Pazar var. Hareketli bir gün Yani. Öğlen çıkmadan da sütle yulaf yiyip gidicem. Acıkınca gözüm dönüyor resmen.
9 temmuzda millet dagilicak, 15 temmuzda kalanlarla koruma topigi acicaz eylül 15 e kadar ya da yine 5-10 kilo vermek isteyenlerleKızlar selam :)
Ben İstanbul a geldim
Bugün tatil dedim kendime
Pazartesi asıl başlamam Pazar da ara günüm diye düşünüyorum
Şimdi şöyle, ben şeker orucu yapamıyorum o yüzden ona dahil değilim
Tartımız bozuk ve hediye tartım gelmedi konuştuk pazartesi gelecek
Bugün baya uğraştım kıyafetli bi ara çalıştı 61,5 gösterdi ama beni çok tereddüt ettirdi yani bilemiyorum ne kadar doğru
Pazartesi inşallah başlayacağım ama motivasyonum çok düştü
Diyetimize ne kadar devam edeceğiz buradan? Bırakacak mıyız Temmuz’da