- Konu Sahibi kremsokola
- #7.321
Kızlar bayram çok kötü oldu benim için. 2 kilo aldım haftaya çok zor toparlarım galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sözüm ona dünü dikkatli geçirecektim benimde yalan oldu gerçi tek öğün yemiş oldum ama olsun börek kek mek fenaydı yani tartılmadım da yarın el mahkum tartılcam sonuç ne olcak bilemiyorumKızlar bayram çok kötü oldu benim için. 2 kilo aldım haftaya çok zor toparlarım galiba
Benim de öyle. 3. Gününde de kola ve tatlı yedim . Benim ki de biraz yüz buluyorum sanirim. Sabah 59.3 tu Kilom . Ben de madem aynı yiyip duruyorum. Ama sanırım onlar sonradan çıkacak . Sabah da simit yedim ki evlere senlikbenimde bayram berbattı aylardır içmediğim kolaya gömüldüm resmen Yarın inşallah spora devam edicem
GünaydınGünaydın kızlar.. bugün gerçek bildirim unutmayalım lütfen. Sonuçlara katlanıcaz artık.
Bu hafta öyle olmayacak canım :)Kızlar selaam , geçtiğimiz hafta spor yapan bildiren topu topu 3-4 kişiyiz ben C cgdm teletubbies var
hadi bakalımm inşallaah başlıyor muuyuz ip atlamayaBu hafta öyle olmayacak canım :)
Yarim kiloyla iyi yirtmissincgdmk
Geçen hafta: 53
Bu hafta: 53.5
Kendimi patlayacak gibi hissediyorum o kadar yedim ki 3 gün.