Hedef 15 Haziran!

5 yil once bi diyet yapmistim. 6 haftada 8 kilo vermistim ah ah :KK70::KK70:Diyete baslamamla ertesi gun 1 kilo gidiodu zaten simdi 1 kilo icin 1 ay ugras dur
6 haftada 8 kilo efsaneymiş yaa şimdi de öyle olsa keşkee 6 haftaa da bitmişti bu olay ahhh ahhh. gerçekten 1 ayda 1 kilo oldu benim içinde yaa :olamaz::kızgın:

Süper :)
O zaman menu puanlamasina da yarından itibaren basliyorum, bu hafta malum kimseye menüden puan yok :)
hadi bakalımm inşallaah bu sefer daha güzel sonuçlar alırııız. belki yediklerimizden sonra tekrar dikkaat etmeye başlayınca bünyeyi şaşırtmış oluruz daha güzel eksiler görürüz :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
Arkadaşlar puanlar şöyle
sueno34 sueno34 65.1 -6+4(spor)= -2 puan
degisimdonusum degisimdonusum 56.3 -24 puan
@kolera88 53.5 -9 puan
cgdmk cgdmk 59.3 -21+5(spor)= -16 puan
kremsokola kremsokola 61.7 -16 puan
Bayram fena etkiledi bizi. Kimse puan alamadı.
Mazaret dahi bildirmeyip bildirim yapmayanlar var tabi bir de
gonulll gonulll vorones vorones @Sevgi999

pegasus07 pegasus07 cum nerelerdesin? Bilridir de yapmadın, çocuklarının sınavları bitmedi sanırım
Offf offf :olamaz: ben gideyim de kendime bir kahve yapayım da sonra bu sıcakta baayılana kadar spor yapayım :olamaz:

Nasildi kahvaltin?
Benim yine fossss :KK43:
Ay ne zaman toparlanicam ya
yumurta istemedi canım :KK43: çok sıcak böle serin bişiler olsun istedim hiç meyve falanda kalmamış evde. bennde o yüzden soğuk sütle müsli yedim iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum ama öğlen annem sıcak simit getirmiş dayanamadım yarısını yedim :kızgın:

Arkadaşlar puanlar şöyle
sueno34 sueno34 65.1 -6+4(spor)= -2 puan
degisimdonusum degisimdonusum 56.3 -24 puan
@kolera88 53.5 -9 puan
cgdmk cgdmk 59.3 -21+5(spor)= -16 puan
kremsokola kremsokola 61.7 -16 puan
Bayram fena etkiledi bizi. Kimse puan alamadı.
Mazaret dahi bildirmeyip bildirim yapmayanlar var tabi bir de
gonulll gonulll vorones vorones @Sevgi999

pegasus07 pegasus07 cum nerelerdesin? Bildirim de yapmadın, çocuklarının sınavları bitmedi sanırım
Ay özür ben yaptım saniyodum. 15 haziran geçince .. 59.3 idi Kilom.

Kizlar gunaydin
Benim menu
Sabah: 1 tost ekmegi, ustune 1 kasik fistik ezmesi, greyfurt
Oglen:
cgdmk cgdmk sabah müsli akşam üstü yarım simit 2 dilim karpuz akşam bi tabak kuru fasulye biraz kaşık salata
sporum da 1 saat yürüyüş 270 p
1 saat orta aerobic 510 p
10 dk ip atlama normal tempo 100 p Toplam : 880 p
İp atlamayı normal tempodan başlatmış bulunuyorum var mı eşlik eden :KK66:
Benim ipim yok salonda da 1 haftam fln kaldi gittigimde orda atlayabilirim. Pilates yapicam tatile kadar

cgdmk cgdmk military diet yapiorum
Sabah: 1 tost ekmegi uzerine fistik ezmesi , 1 greyfurt
Ogle: 1 kucuk kutu ton baligi, 1 tost ekmegi
Aksam: 4 kofte, 1 kucuk dondurma, 1 bardak yesil fasulye ama ben ispanak yaptim, 1 kucuk elma

Kizlar gunaydin
Benim menu
Sabah: 1 tost ekmegi, ustune 1 kasik fistik ezmesi, greyfurt
Oglen:

Benim ipim yok salonda da 1 haftam fln kaldi gittigimde orda atlayabilirim. Pilates yapicam tatile kadar
benim ipim var ama iple atlayabileccek alaanım yok bende hayali ip atlıyorum zaten canım :KK70:

X