Hedef 15 Haziran!

Bence de kremsokola kremsokola sen kendini boşuna yipratiyorsun aslında. 60-65 sana uyar ama tabi sen kendini mutlu hissetmiyorsun o kiloda. En azindan 60ta kalıp korumaya geç :KK66:
cok cok zorlamiyorum ben de artik kendimi valla:) saglikli besleniyorum, az karbonhidrat yiyorum, ama biri bisey ikram edince de baykus gibi dusunmeden bi lokma yiyorum:)

Regl bitti eksi geldi benden, bugunku kilom 60.15:)

Kizlar bitis gunumuz normalde bugun olucakti ya, listeye 15 haziran kilosu gireyim mi, yoksa pazartesi mi girelim gene?
canım bence gir
çünkü herkes hedeflerini 15 hazirana göre belirledi
bi görelim kim ne yaptı ne etti

sabah tartı 54,9 la 55 arası gitti geldi gitti geldi sonunda 55 te durdu :KK70:
ucundan bile olsa hedefime ulaşamadım :cry:

Kızlar bu arada tartı buldum
Sabah tartılırım ama kaç gündür wc çıkamıyorum
Şimdi tartıldım ama tabi yemek + uzun yol + tartı :KK43:
Sabah inşallah eksik çıkar ama sanmıyorum :KK43:(

Ben tartılamadım yaa unuttumm :kızgın: sabah koşturmalarından kahvaltıya hep misafirlerimiz vardı . dün biraz fazla yemeli geçti ama bugünü toparlıcam inşallahh kahvaltıyı da az yaptım zaten çaktırmadan :KK48: dün spor bile yaptım :spor: bugün pek mümkün olmaz ama :işsiz:

Kızlar bu topik kapanacak mi. 15 haziran geçti ya. Sayenizde koruma yaptüm. Hedef Kilo ya ulaşamadım ama 59. Um birakmamis beni . 15 haziran iyidı. Şu ramazan bayram bitsin yeniden sağlıklı beslenmeye gecicem . Gitmeyen bi gobegim var. Ve vermem gereken 2 Kilo !! Hala 58 ı goremedim. 57 olup tatile çıkmalı ama nasıl. Okul da bitti. . Bakalım napcam.

Kızlar bu topik kapanacak mi. 15 haziran geçti ya. Sayenizde koruma yaptüm. Hedef Kilo ya ulaşamadım ama 59. Um birakmamis beni . 15 haziran iyidı. Şu ramazan bayram bitsin yeniden sağlıklı beslenmeye gecicem . Gitmeyen bi gobegim var. Ve vermem gereken 2 Kilo !! Hala 58 ı goremedim. 57 olup tatile çıkmalı ama nasıl. Okul da bitti. . Bakalım napcam.
Devam edelim diye konuştuk canjm

X