- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.281
Evet canııımteletubbies hoşgeldin. Artık buralardasın galiba sevindim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canııımteletubbies hoşgeldin. Artık buralardasın galiba sevindim.
Yakinmis, o zamana iyilesirsin amaTemmuz basi gidioruz canim , 2 senedir bunun hayalini kuruorum
Yok canim tartilmadim bu ara , dikkat de etmedim ins. kilo almamisimdirVerano_porteno sen ptesi bildirim yapmis miydin
Tamam canım, hastalıkla almamissindirYok canim tartilmadim bu ara , dikkat de etmedim ins. kilo almamisimdir
Günaydin ☺Günaydın kızlar;
Bu ara sporlar hep temizlik üstüne. :) ben de bütün yaklaşık 10 saat yapıcam. :)
Ramazan’ın da son günü. Allah herkesin orucunu kabul etsin. Güzel bir bayram geçirelim inşallah..
Sabah çalışmıyorum ama program aynı. Ev mesafemiz 10 dk ama adam tutturdu kalalım diye.Şimdiden iyi bayramlar kızlar
ben öğlen 1 e kadar işte olacağım
sonrasında küçük bir bayram temizliği yapıp
kayınvalideme geçeceğim
bu akşam yemeği ve yarın sabah kahvaltıyı orada yiyeceğiz
E onlara yedirirken sen de yersin illa. Ama sen tutarsın kendini Eminim.Günaydin ☺
Evet malum bayram temizliği ☺
Benim bugun de devam edecek, aksama gorumcemler geliyor bir hafta-10 gun kadar kalırlar. İnsallah cozutmam.
Sana da kolay gelsin, herkese iyi bayramlar simdiden ❤
Sana da iyi bayramlar canım. Yarın ara bildirimi unutma ☺Şimdiden iyi bayramlar kızlar
ben öğlen 1 e kadar işte olacağım
sonrasında küçük bir bayram temizliği yapıp
kayınvalideme geçeceğim
bu akşam yemeği ve yarın sabah kahvaltıyı orada yiyeceğiz
İnşallah ya ama kahvaltıyı çok ozledim, kahvaltidan korkuyorumE onlara yedirirken sen de yersin illa. Ama sen tutarsın kendini Eminim.
evet aynen, annemlere etrafi gezdirip yedirip icirmeye calisiyorum isten vakit oldukca:) sevdicegim de okula gidip geliyo napsin:) valla memnunum degil tabi de 2.5 aylik ayrilik da korkunc degil acikcasi, arkadaslarim var neyse ki burda da birsuru:)Tadını çıkar bence. Annenler ne zaman gelecek bir daha. 60 senin boyunda biri için sıfır beden gibi bence.
Sevdiceğin napıyor sensiz şokola? Sen memnunsun galiba :)