Hedef 15 Haziran!

Ben dağılmaya başladım yaa galiba :KK43: saçma sapan şeyler yedim bugün nasıl toparlanıcam bilemiyorum
gündüz yarım çatal yedim evde çok iş var hemencecik bişiler yiyim işe başlıyım diye :kızgın:
arada biraz fıstık yedim biraz leblebi yedim
akşam 3 tane biber dolması yoğurt yedim kefiri yapamadım üşengeçlikten :KK43: cgdmk cgdmk
3 saat ağır temizliğim var yine neden bu kadar ince temizliğe kalkıştıysam :kızgın:

Günaydın kızlar;
Bu ara sporlar hep temizlik üstüne. :) ben de bütün yaklaşık 10 saat yapıcam. :)
Ramazan’ın da son günü. Allah herkesin orucunu kabul etsin. Güzel bir bayram geçirelim inşallah..
Günaydin ☺
Evet malum bayram temizliği ☺
Benim bugun de devam edecek, aksama gorumcemler geliyor bir hafta-10 gun kadar kalırlar. İnsallah cozutmam.
Sana da kolay gelsin, herkese iyi bayramlar simdiden ❤

Şimdiden iyi bayramlar kızlar :KK200:
ben öğlen 1 e kadar işte olacağım
sonrasında küçük bir bayram temizliği yapıp
kayınvalideme geçeceğim
bu akşam yemeği ve yarın sabah kahvaltıyı orada yiyeceğiz :kk77:

Şimdiden iyi bayramlar kızlar :KK200:
ben öğlen 1 e kadar işte olacağım
sonrasında küçük bir bayram temizliği yapıp
kayınvalideme geçeceğim
bu akşam yemeği ve yarın sabah kahvaltıyı orada yiyeceğiz :kk77:
Sabah çalışmıyorum ama program aynı. Ev mesafemiz 10 dk ama adam tutturdu kalalım diye.

cgdmk cgdmk
Sahur:
Tarhana çorbası
3 yk patates yemeği

Öğlen:
1 limonata ev yapımı az şekerli
2 küçük patatesli börek

Akşam:
Mercimek çorbası bir kepçe
3 yk pilav
2 yk et kavurma
Salata
Az pide
Baklava ve çikolata :KK43:
Çilek

Spor: sueno34 sueno34
1.30 saat orta hız yürüyüş
1 saat ütü

Selam kızlaar,
cgdmk cgdmk 2 yumurta biraz peynir 2 ceviz 2 dilim karpuz
akşam 2 biber dolması 2 kaşık makarna :işsiz:
tabii yine bi ton temizliğim var spor olarak :işsiz: ama ben normal spor yapmayı özledimm artık bayram bitse de düzeni kursam yeniden inşallah...
bu arada herkese hayırlı bayramlaaaaaarrrrrrr :KK54::KK200::KK200::KK200:

Tadını çıkar bence. Annenler ne zaman gelecek bir daha. 60 senin boyunda biri için sıfır beden gibi bence.
Sevdiceğin napıyor sensiz şokola? Sen memnunsun galiba :)
evet aynen, annemlere etrafi gezdirip yedirip icirmeye calisiyorum isten vakit oldukca:) sevdicegim de okula gidip geliyo napsin:) valla memnunum degil tabi de 2.5 aylik ayrilik da korkunc degil acikcasi, arkadaslarim var neyse ki burda da birsuru:)

X