Hedef 15 Haziran!

Kızlar selam ben geldim :) artık buraları doldurmak istiyoruuuum
cgdmk cgdmk artık menümü düzenli yazacağım inşallah
Spora kimi etiketleyecektik

Ben regl oldum yine erken geldi
Bugün su içtim tartıldım 60,2 idim inşallah şu 3 günde verebilirim biraz daha ve artık 50lere iniş Temmuz’da da biraz daha inşallah

Nasılsınız kızlar

Bu üç gün hepimiz dikkat edelim inşallah ve vereliiim
Buraları ihmal etmeyiiin
Nasıl geçti sınavlaaarın dualarımız işe yaramıştır inşallaah :dua: sporunda beni etiketle canım

Tartı sana neden gülmüyor? Sen bi abartıyorsun, toparlayana kadar tartı günü geçmiş oluyor. Aynı ben. Haftaiçi daha çok eksi görüyorken pazartesi haftasonundan kaynaklı artı oluyor. Bakalım. Temmuz’a kadar ne yapabilcem
ben biraz koruma moduna girdim ondan boyle oluyo... hele simdi annemler geldi, dikkat etmeye calisicam ama onu yemem bunu icmem de demek istemiyorum, zaten kirk yilda bi gorusuyoruz. oldugu kadar artik:)

ben biraz koruma moduna girdim ondan boyle oluyo... hele simdi annemler geldi, dikkat etmeye calisicam ama onu yemem bunu icmem de demek istemiyorum, zaten kirk yilda bi gorusuyoruz. oldugu kadar artik:)
Tadını çıkar bence. Annenler ne zaman gelecek bir daha. 60 senin boyunda biri için sıfır beden gibi bence.
Sevdiceğin napıyor sensiz şokola? Sen memnunsun galiba :)

Teşekkür ederim ama hedefe ilk ulaşan sen olacaksın, birinci de sen olacaksin haliyle :KK66:
54te korumaya gececektin dimi
54 ü görebilirsem evet :KK70:
Ama senin başlangıç kilonla değişiminki aynı mı? Bakmadım da bilmiyor olabilirim.
cgdmk cgdmk 64,7 ile başlamış şuanda 58,1 fark = 6,6 kilo
benim başlangıç 61 şu anda 55:süslü: fark= 6 kilo

bence birinci belli, hem kilo farkı ile hem de puanları ile :KK19:

@kolera88 degisimdonusum degisimdonusum
Arkadaşlar ben hic bakmamistim aradaki farka. Ben bu aralar biraz tokezledim, sıkılmaya başladım arti görmeye başlayınca. Ama bu sabah supriz şekilde eksiye gectigimi görünce biraz kendime geldim ama cuma günü ve sonrasi oruc yok ve aksama kadar beklemicez ve haliyle ptesi artı cikabiliriz ama yapacak bisey yok tabi.

X