Hedef 15 Haziran!

ben bugun de diyetsiz bi gun gecirdim. menum cgdmk cgdmk
Sabah: 1.5 yumurta, 2 dilim ekmek, bikac parca kurutulmus et, 1 kk beyaz peynir, 1 kk kasar peyniri, 1 kk mozarella peyniri, 1 domates
Ara: 4 bardak sarap (sarap tadimina gittim)
Aksam: meksika usulu soslu bi tavuk, yaninda 3-4 kasik fasulye, 1 kasik pilav, 6-7 parca cips

Yarin efsane bi arti gormesem bari... spor @Verano_porteno 30 dk power yoga. yarindan itibaren tam diyet moduna giriyorum ama, kararliyim.
Yarışma bitecek artık :D

Günaydın kaderdaşlarım, herkes iyidir inşallah baya yazmişsiniz hepsini okuycam bir ara. Beni sorarsanız hala hastayım . gripi atlatamadım bide üstüne adet oldum halsizlik ten kafam kalkmıyor. Eşim korktu habire güç topla diye yedirip duruyor bana. Hastayken diyet olmazmış kestane şekeri bile geçirdi enerji olsun diye. Ama pek iştahım yok. Sonucu
Geçen hafta pazartesi 73
Bugün 72.7
Fark -0.3kg
Puan 4.1 yanlış hesaplamadıysam

Günaydın kaderdaşlarım, herkes iyidir inşallah baya yazmişsiniz hepsini okuycam bir ara. Beni sorarsanız hala hastayım . gripi atlatamadım bide üstüne adet oldum halsizlik ten kafam kalkmıyor. Eşim korktu habire güç topla diye yedirip duruyor bana. Hastayken diyet olmazmış kestane şekeri bile geçirdi enerji olsun diye. Ama pek iştahım yok. Sonucu
Geçen hafta pazartesi 73
Bugün 72.7
Fark -0.3kg
Puan 4.1 yanlış hesaplamadıysam
Baya uzun sürdü hastalığın. Bıtkı çaylarından da takvıye al. Papatya ıhlamur gıbı.

Selam kızlar
nasılsınız
Geçen ptesi 56,6

Bugün 55,9 ( akşam tartıldım )
Puan 12+ hedefimi tutturdum 2 = 14 Puan

cgdmk cgdmk kayısı çayı da derdime derman olmadı benim
o biraz iyi geldi dediğim günden beri akşamları bir bardak içiyorum
ama yok hala bi kıpırtı
yoksa daha fazla vermiş olurdum diye düşünüyorum

bu arada önümüzdeki ptesi hedefim 55,0 :dua:

Kızlar bugün artıyla geliyorum galiba. Tartı gecesi kumpir mi yenir ya? Bu ne rahatlık. Şu anda çok pişmanım ama yapacak bişe yok. Haftaya ama böyle olmayacak. Yemeyeceğim. Çok kızdım kendime.
Sen 52 de bırak canım, boşuna yıpratma kendini ;)

Selam kızlar
nasılsınız
Geçen ptesi 56,6

Bugün 55,9 ( akşam tartıldım )
Puan 12+ hedefimi tutturdum 2 = 14 Puan

cgdmk cgdmk kayısı çayı da derdime derman olmadı benim
o biraz iyi geldi dediğim günden beri akşamları bir bardak içiyorum
ama yok hala bi kıpırtı
yoksa daha fazla vermiş olurdum diye düşünüyorum

bu arada önümüzdeki ptesi hedefim 55,0 :dua:
Tebrikler canım hep hedeflerini tutturuyorsun maaşallah.
Kayısı çayını gece yatmadan hemen öncesinde iç bakalım çünkü aksam icince bana da pek etki etmiyor ama gece icince icince sabahlari wc çıkıyorum

Tebrikler canım hep hedeflerini tutturuyorsun maaşallah.
Kayısı çayını gece yatmadan hemen öncesinde iç bakalım çünkü aksam icince bana da pek etki etmiyor ama gece icince icince sabahlari wc çıkıyorum
evet canım kendimi biliyorum ona göre belirliyorum hedeflerimi
hatta daha da düşerim diye düşündüm ama işte bu durum beni sıkıntıya sokuyor
akşam içiyorum dediğim de yatmadan 1 saat öncesidir,
ama bir de içip cuppa yatak yapayım bakalım nasıl olacak :KK15:

Back