Hedef 15 Haziran!

evet canım kendimi biliyorum ona göre belirliyorum hedeflerimi
hatta daha da düşerim diye düşündüm ama işte bu durum beni sıkıntıya sokuyor
akşam içiyorum dediğim de yatmadan 1 saat öncesidir,
ama bir de içip cuppa yatak yapayım bakalım nasıl olacak :KK15:
Kabızlığa ragmen iyi veriyorsun maaşallah canım. Onu da halledersen zâten zafere ulasiyorsun ☺❤

Tebrikler, cok iyi gidiyorsun maaşallah canım ❤

Cok ıyı gıdıyorsun. Tebrıkler. Her hafta böyle 1 kılo ve üstü verırsen erır gıdersin:))
Bayram sonrasında bende spora daha fazla asılcam.
sağolun kızlaar vallaa inşallah direnmeyi bırakmıştır bünyem her hafta böyle olsaa keşkee 500 gr dan aşağısını kabul etmiyorum artık :KK70:

Kızlar sonuçlar gelmeye başladı. Güzel gidiyor, en azından alan Yok. Akşama ben bozarım galiba durumu.
cgdmk cgdmk canım Temmuz’a kadar 51 olamazsam artık vazgeçerim. Sporla toparlamak istiyorum artık
Hep diyorum, istesen olursun ama olmuyorsun. O yüzden psikilojini zorlayıp bozma. Temmuza kadar son gayretini goster o zaman

Kabızlığa ragmen iyi veriyorsun maaşallah canım. Onu da halledersen zâten zafere ulasiyorsun ☺❤
Evet inşallah
tam 54 olamıcam sanırım ama 54 lüleri göreceğim gibi 15 Haziranda
:KK36:

bu arada iş yerinde bir arkadaşım öğlen
çok zayıfladın dedi bana
dışarıdan da belli oluyor demek ki :KK73:

Arkadaşlar bugün bildirim gunu, herkes gelir. Haftaya yarış bitecek biliyorsunuz. Ben derim ki 9 temmuz ptesiye kadar bu topikte devam edelim, yenisini acmak sil bastan kisileri tanimak vs olacak. Olanlarla ve devam etmek isteyenlerle devam etmek isteyenlerle 9 temmuza kadar devam edelim. Bir hafta mola verip 15 temmuza-15 eylül koruma basliyi açarız. 15 eylulde de kilo vermeye kaldığımız yerden devam ederiz. Keske yazin koruyabilsek ama cogumuz koruyamicak gibi. Katılanlar ya da farkli onerisi olanlar lutfen buyun herkes ugramisken yazın ki herkes okusun ve ona göre karara baglayalim. Ve lütfen zamaninda bildirim yapmayanlar ve katilim saglayamayacak olanlarla yollarimizi ayıralım..
kremsokola kremsokola pegasus07 pegasus07 @kolera88 Verano_porteno Verano_porteno sueno34 sueno34 gonulll gonulll teletubbies teletubbies degisimdonusum degisimdonusum Pes etme Pes etme mavi1000 mavi1000 vorones vorones Zmnesrin Zmnesrin

Arkadaşlar bugün bildirim gunu, herkes gelir. Haftaya yarış bitecek biliyorsunuz. Ben derim ki 9 temmuz ptesiye kadar bu topikte devam edelim, yenisini acmak sil bastan kisileri tanimak vs olacak. Olanlarla ve devam etmek isteyenlerle devam etmek isteyenlerle 9 temmuza kadar devam edelim. Bir hafta mola verip 15 temmuza-15 eylül koruma basliyi açarız. 15 eylulde de kilo vermeye kaldığımız yerden devam ederiz. Keske yazin koruyabilsek ama cogumuz koruyamicak gibi. Katılanlar ya da farkli onerisi olanlar lutfen buyun herkes ugramisken yazın ki herkes okusun ve ona göre karara baglayalim. Ve lütfen zamaninda bildirim yapmayanlar ve katilim saglayamayacak olanlarla yollarimizi ayıralım..
kremsokola kremsokola pegasus07 pegasus07 @kolera88 Verano_porteno Verano_porteno sueno34 sueno34 gonulll gonulll teletubbies teletubbies degisimdonusum degisimdonusum Pes etme Pes etme mavi1000 mavi1000 vorones vorones Zmnesrin Zmnesrin
Bence güzel olur çünkü asıl hedefime daha var maalesef benim

cgdmk cgdmk evet canm harikasin ben varım :)
kremsokola kremsokola 69.4 :KK43: +600 gram puanm -8 :KK12:
en az 3 kg aldım gibi hissediyordum şükür bu kadarla atlattım 1 eylülde memlekete gidicez düğünler var 3ayda 12kg vermem lazım burası olmasaydı vala şu 5 kiloyuda veremezdim kızlar allah hepinizden razı olsun :KK200:
Buranın katkısı olduysa ne mutlu, uğradığın yok bildirim gunu dışında ☺
Daha sıkı takip daha fazla kilo :KK66:

ben istediğim kiloya vücuda ulaşıncaya kadar bu serüvene ara vermeyi düşünmüyorum düşünemiyorum daha doğrusu çünkü ara verdiğimde eski düzene dönerim diye çok korkuyorum :KK17: bi tarih hedefim yok gönül isterki yarın ulaşmış olayım ama :KK70: o yüzden ben kilo/vücut hedefimi tutturana kadar bu tempo devam etmek istiyorum hazır alışmışken o yüzden ben devamlılığa her türlü varımm :)

67.6 ciktim bu sabah ama cok şişkinlik var sanirim ondan dolayi yoksa spor da yapiyorum yediklerimede dikkat edyorum. :/
Gecen ptesideki kilonu ve puanını da yazarsan, hesaplayan arkadaşi da etiketlersen çok yardımcı olmus olursun. Malum bunların takibi var bi de :KK66:
kremsokola kremsokola yi etiketler misin puanini da hesapladiktan sonra

X