- 17 Şubat 2018
- 143
- 385
- 31
- Konu Sahibi kremsokola
- #6.901
yazmıyorum evet ama mesajların hepsini okuyorumBuranın katkısı olduysa ne mutlu, uğradığın yok bildirim gunu dışında ☺
Daha sıkı takip daha fazla kilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazmıyorum evet ama mesajların hepsini okuyorumBuranın katkısı olduysa ne mutlu, uğradığın yok bildirim gunu dışında ☺
Daha sıkı takip daha fazla kilo
Okumak daha sıkıntı, bi hello yazsan yeteryazmıyorum evet ama mesajların hepsini okuyorum
kremsokola kilo bildirimim yukarıdaSelam kızlar
nasılsınız
Geçen ptesi 56,6
Bugün 55,9 ( akşam tartıldım )
Puan 12+ hedefimi tutturdum 2 = 14 Puan
cgdmk kayısı çayı da derdime derman olmadı benim
o biraz iyi geldi dediğim günden beri akşamları bir bardak içiyorum
ama yok hala bi kıpırtı
yoksa daha fazla vermiş olurdum diye düşünüyorum
bu arada önümüzdeki ptesi hedefim 55,0
Bana uyarAynı konudan/başlıktan devam edelim mi? Bir de onu soruyorum kizlar ☺
Olsun canim sıkma canini, haftya birden gider insallahGunaydin kizlar cgdmk bence de nu topikten devam edelim
kremsokola
Gecen hafta: 58.4
Bu hafta: 58.6
Cildiriciim az kaldi, sporlari bikac saate eklerim kizlar
Yani insallah aslinda sunun surasinda 4 kilo kaldi :) ama iste gram gram gidince sinir bozucu hal aldi iyice. Herkes iftari beklio heralde merak icersindeyim siz ne alemdesinizOlsun canim sıkma canini, haftya birden gider insallah
Bende sendenim büyük ihtimalle. Artı olacak gibi. Bakalım birazdan tartılcamYani insallah aslinda sunun surasinda 4 kilo kaldi :) ama iste gram gram gidince sinir bozucu hal aldi iyice. Herkes iftari beklio heralde merak icersindeyim siz ne alemdesiniz
Evet canim iftarı bekliyorum ☺ bir saate kadar yazarimYani insallah aslinda sunun surasinda 4 kilo kaldi :) ama iste gram gram gidince sinir bozucu hal aldi iyice. Herkes iftari beklio heralde merak icersindeyim siz ne alemdesiniz
Aynen canimcgdmk canım bence bu topikten devam etme fikri çok güzel oldu. Tarihlerde güzel. Genel kanı da bu yönde, o yüzden devam diyelim. Bu benim için de iyi oldu.
Gecmis olsun canım öncelikle, inşallah oglusun iyidir artik.IYI akşamlar arkadaşlar.sabah buraya yazdıktan sonra okuldan aradılar oğlum kusmuş.onu aldım doktora ordan eve geldik.sabahtan beri zamanım olmadı yazayım.sabah uyandığımda tartılmıştım güya öğleye doğru tekrar tartılacaktım ama olmadı.neyse kızlar
Geçen hafta:70,8
Bu gun:70,4
Akşam zaman bulursam gelır geçmişe bakarım
Korktuğun başına gelmedi neyse ki canım.Kızlar artı gelmekten çok korktum ama şükür sabitim
kremsokola
Geçen hafta :52.5
Bu hafta: 52.5
Puan 0
Haftaya kaldı umutlar.
Hedef:52 cgdmk
Nesi varmis canim oglunun gecmis olsunIYI akşamlar arkadaşlar.sabah buraya yazdıktan sonra okuldan aradılar oğlum kusmuş.onu aldım doktora ordan eve geldik.sabahtan beri zamanım olmadı yazayım.sabah uyandığımda tartılmıştım güya öğleye doğru tekrar tartılacaktım ama olmadı.neyse kızlar
Geçen hafta:70,8
Bu gun:70,4
Akşam zaman bulursam gelır geçmişe bakarım
ay napim gectigimiz hafta oyle oldu artik:) guncel kilom 61 bu arada. birazdan listeye gecicem kizlarYarışma bitecek artık
Masallah yaaa ayni kilodayiz artik canim , bu arada benim hedef ayni 57.6 3. Kez deniorum basaricam artik yeter yaGeçen hafta 60.3
Bu hafta 58.6
Fark 1700
Puan 28
Hedefim 59.5 tu
+2 de hedeften
Haftaya hedefim 57.5 inşallah
kremsokola
ben varim canim:) ama belki korumaya erken gecerim:)) ayni topik isine de varim, ama acikcasi tablo guncelleme isini benden baskasi yaparsa bana cok faydasi olur. stajda cok yogunum siteye zor giriyorum, bugun beraber calistigim adam yok da o sayede boyle rahat rahat yaziyorum.Arkadaşlar sizlerin de karariniz uzere kremsokola da onay verirse bu topikten devam edecegiz 9 temmuza kadar. Tarihler de su sekilde olacak o zaman;
***9 temmuz bu topikte kilo verme yarışına devam,
***9-15 temmuz mola
***15 temmuz - 15 eylül koruma topigi acilacak
***15 eylulden de belirleyecegimiz tarihe kadar yazın aldığımız kilolari verme, koruma topigi acilacak.
Bizimle olmak isteyenler takipte kalın