Hedef 15 Haziran!

Selam kızlar
nasılsınız
Geçen ptesi 56,6

Bugün 55,9 ( akşam tartıldım )
Puan 12+ hedefimi tutturdum 2 = 14 Puan

cgdmk cgdmk kayısı çayı da derdime derman olmadı benim
o biraz iyi geldi dediğim günden beri akşamları bir bardak içiyorum
ama yok hala bi kıpırtı
yoksa daha fazla vermiş olurdum diye düşünüyorum

bu arada önümüzdeki ptesi hedefim 55,0 :dua:
kremsokola kremsokola kilo bildirimim yukarıda

Aynı konudan/başlıktan devam edelim mi? Bir de onu soruyorum kizlar ☺
Bana uyar :kahve:

IYI akşamlar arkadaşlar.sabah buraya yazdıktan sonra okuldan aradılar oğlum kusmuş.onu aldım doktora ordan eve geldik.sabahtan beri zamanım olmadı yazayım.sabah uyandığımda tartılmıştım güya öğleye doğru tekrar tartılacaktım ama olmadı.neyse kızlar
Geçen hafta:70,8
Bu gun:70,4
Akşam zaman bulursam gelır geçmişe bakarım❤️❤️

Arkadaşlar sizlerin de karariniz uzere kremsokola kremsokola da onay verirse bu topikten devam edecegiz 9 temmuza kadar. Tarihler de su sekilde olacak o zaman;

***9 temmuz bu topikte kilo verme yarışına devam,

***9-15 temmuz mola

***15 temmuz - 15 eylül koruma topigi acilacak

***15 eylulden de belirleyecegimiz tarihe kadar yazın aldığımız kilolari verme, koruma topigi acilacak.

Bizimle olmak isteyenler takipte kalın :KK70:

IYI akşamlar arkadaşlar.sabah buraya yazdıktan sonra okuldan aradılar oğlum kusmuş.onu aldım doktora ordan eve geldik.sabahtan beri zamanım olmadı yazayım.sabah uyandığımda tartılmıştım güya öğleye doğru tekrar tartılacaktım ama olmadı.neyse kızlar
Gecmis olsun canım öncelikle, inşallah oglusun iyidir artik.
İyi bi rakam yine de 400, o hareketlilikle aslinda unutmasaydin belki bi 400 daha gitmiştir. O da artık haftaya eklenir

Nesi varmis canim oglunun gecmis olsun

Arkadaşlar sizlerin de karariniz uzere kremsokola kremsokola da onay verirse bu topikten devam edecegiz 9 temmuza kadar. Tarihler de su sekilde olacak o zaman;

***9 temmuz bu topikte kilo verme yarışına devam,

***9-15 temmuz mola

***15 temmuz - 15 eylül koruma topigi acilacak

***15 eylulden de belirleyecegimiz tarihe kadar yazın aldığımız kilolari verme, koruma topigi acilacak.

Bizimle olmak isteyenler takipte kalın :KK70:
ben varim canim:) ama belki korumaya erken gecerim:)) ayni topik isine de varim, ama acikcasi tablo guncelleme isini benden baskasi yaparsa bana cok faydasi olur. stajda cok yogunum siteye zor giriyorum, bugun beraber calistigim adam yok da o sayede boyle rahat rahat yaziyorum.

X