Hedef 15 Haziran!

Yesilcay da yukseltir mi ki?
Benim kırmızı et falan yediğimde oluyor cok yukselmese de kötü oluyorum.
Yesıl cay tek olarak ıcıyorum onda bı sorun yok. Maden suyu yulseltır dıye söylüyorlar onu da tek olarak ıcerım tansıyonumu etkılememısrı bu zamana kadar ama karışım olunca tansıyonu yükselttımı acaba dıye düşündüm.
Kırmızı et ozellıkle yaglı olunca evet agır gelıyor bıraz. Bende bazen öyle olurum.

Bugunki menüm
Tarçınlı lımonlu su
Omlet domates salatalık zeytın peynır bıber

Bıraz çerez ve maden suyu lımon yesıl çaylı ıcecek

Fırında tavuk
3 kaşık bulgur pılavı
Yoğurt

Spor yok. Tansıyonum yükselmiş. Sebebını anlayamadım. Bas donmem vardı. Yenı yenı düşüyor tansıyonum.
geçmiş olsuuun canımm

Yesıl cay tek olarak ıcıyorum onda bı sorun yok. Maden suyu yulseltır dıye söylüyorlar onu da tek olarak ıcerım tansıyonumu etkılememısrı bu zamana kadar ama karışım olunca tansıyonu yükselttımı acaba dıye düşündüm.
Kırmızı et ozellıkle yaglı olunca evet agır gelıyor bıraz. Bende bazen öyle olurum.
O zaman bi sure icme, ara ver, sonra yine dene, yine yükselirse bi daha icmezsin artık

cgdmk cgdmk bugun bi cesit detoks oldu. Cok gec kalktim dun uyuyamadim cunku o yuzden pek bisey yemedim. Yarim lt kadar kefir ve 2 muz sadece. Gece yemek istemiorum ama acikirsam bilmiorum. Bu gun de uyuyamam 3 de kalktim

ben bugun de diyetsiz bi gun gecirdim. menum cgdmk cgdmk
Sabah: 1.5 yumurta, 2 dilim ekmek, bikac parca kurutulmus et, 1 kk beyaz peynir, 1 kk kasar peyniri, 1 kk mozarella peyniri, 1 domates
Ara: 4 bardak sarap (sarap tadimina gittim)
Aksam: meksika usulu soslu bi tavuk, yaninda 3-4 kasik fasulye, 1 kasik pilav, 6-7 parca cips

Yarin efsane bi arti gormesem bari... spor Verano_porteno Verano_porteno 30 dk power yoga. yarindan itibaren tam diyet moduna giriyorum ama, kararliyim.

Back