- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.841
Yesilcay da yukseltir mi ki?Sağol canım. 2 gündür cok yoruldum o yüzden mı oldu yoksa yesıl çaylı karısımdan mı oldu bılmıyorum. Tansıyonum pek yükselmez Benım. Bılemedım.
Yesıl cay tek olarak ıcıyorum onda bı sorun yok. Maden suyu yulseltır dıye söylüyorlar onu da tek olarak ıcerım tansıyonumu etkılememısrı bu zamana kadar ama karışım olunca tansıyonu yükselttımı acaba dıye düşündüm.Yesilcay da yukseltir mi ki?
Benim kırmızı et falan yediğimde oluyor cok yukselmese de kötü oluyorum.
geçmiş olsuuun canımmBugunki menüm
Tarçınlı lımonlu su
Omlet domates salatalık zeytın peynır bıber
Bıraz çerez ve maden suyu lımon yesıl çaylı ıcecek
Fırında tavuk
3 kaşık bulgur pılavı
Yoğurt
Spor yok. Tansıyonum yükselmiş. Sebebını anlayamadım. Bas donmem vardı. Yenı yenı düşüyor tansıyonum.
Sağol canım.geçmiş olsuuun canımm
O zaman bi sure icme, ara ver, sonra yine dene, yine yükselirse bi daha icmezsin artıkYesıl cay tek olarak ıcıyorum onda bı sorun yok. Maden suyu yulseltır dıye söylüyorlar onu da tek olarak ıcerım tansıyonumu etkılememısrı bu zamana kadar ama karışım olunca tansıyonu yükselttımı acaba dıye düşündüm.
Kırmızı et ozellıkle yaglı olunca evet agır gelıyor bıraz. Bende bazen öyle olurum.
Daha dur, bi ellisini geçelim hele ☺Sağol canım.
Esımede herhalde yaşlanıyorum galiba ben dıyorum :)))
Bende öyle yapacağım canım.O zaman bi sure icme, ara ver, sonra yine dene, yine yükselirse bi daha icmezsin artık
Daha 50 ye cooookkk :))))Daha dur, bi ellisini geçelim hele ☺
Evet ben de duymuştum ama yeşil çay ve maden suyu sevmediğim için hiç kalkismadim ☺Bende öyle yapacağım canım.
Zayıflamaya yardımcı olduğunu okudum her yerde o yüzden içtim.
Aynen canim ama zaman da çok acımasız, hemen geçiyor. 17 sene var nasipse ama 33 yıl nasil geçti anlamadımDaha 50 ye cooookkk :))))
yook artık daha nelerrrSağol canım.
Esımede herhalde yaşlanıyorum galiba ben dıyorum :)))
Tadı guzeldı :)Evet ben de duymuştum ama yeşil çay ve maden suyu sevmediğim için hiç kalkismadim ☺
:)))yook artık daha nelerrr
Bence yeşil çaylı karışımdan. Bitki çayları benim de tansiyonu oynatır özellikle tarçın varsaSağol canım. 2 gündür cok yoruldum o yüzden mı oldu yoksa yesıl çaylı karısımdan mı oldu bılmıyorum. Tansıyonum pek yükselmez Benım. Bılemedım.
ay napiyim gittigim yer balikci kasabasiydi osu meshurmus:))Ayrıca bu ilginc menulerine de hayranim
Yengecli sandviç ☺ afiyet olsun ☺
tamamdir cigdemcimArkadaşlar gecen ptesiden itibaren tek tek baktım menülere. Bugun haftayı bitirdigimize göre aklimdayken yazayım. Herkes kacamak yapmış ben dahil.
En masumlari
@pegasus07
sueno34
gonulll
Verano_porteno
Ve ben
Kalori hesapladim, asagi yukarı aynı.
+1 puan yarinki puanlara dahil edilecekkremsokola
Tartı öncesi cok hafif olmus. İnsallah etki eder. Afiyet olsuncgdmk bugun bi cesit detoks oldu. Cok gec kalktim dun uyuyamadim cunku o yuzden pek bisey yemedim. Yarim lt kadar kefir ve 2 muz sadece. Gece yemek istemiorum ama acikirsam bilmiorum. Bu gun de uyuyamam 3 de kalktim
Milletin yengecli sandvicleri meshur bizim de bombalarimizay napiyim gittigim yer balikci kasabasiydi osu meshurmus:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?