- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.821
Olsun vermeyince de gelmemezlik yapma. Tek benim gelmemle olmuyor çünkü.Burdayız canım ama ben veremedim bu hafta. Heyecanlı değilim. :)
Canım ben baya uğruyorum zaten biliyorsun. Dün misafir bugün de davetliyiz. Ondan giremedim 2 gündür. En azından almadım öyle diyorum artıkOlsun vermeyince de gelmemezlik yapma. Tek benim gelmemle olmuyor çünkü.
Sen artık iyice dayanmaya basladin sinira, çok zorlaşır vermen. 52de bile kalsan olur
Evet yavaş yavas korumaya gecebilirsin.Canım ben baya uğruyorum zaten biliyorsun. Dün misafir bugün de davetliyiz. Ondan giremedim 2 gündür. En azından almadım öyle diyorum artık
bende o umutla yedim ama yok olmadıBamya yogurttan sonra bugun eksi görmüşsündür, kendileri iyidir bu konuda ☺☺ afiyet olsun canım, çok güzel
afıyet olsun cnm.erimiştir kesin yediklerinSelam kızlaar dün yazamadım geç geldim eve çok yorgundum hala daha yorgunluk var sanki üstümde
gündüzüm her zamanki gibi yumurta lor ceviz zeytin 5 kirazla geçticgdmk
ama malum mevlütte kendime ayrı bişey hazırlayamadım1 lahmacun ve küçük bi kare ıslak kek yedim . daha neler neler vardı tabii ki ama yemedim fırsatımda olmadı neyseki çok saat 4 ten akşam 10 a kadar falan sürekli ayakta ve aktiftim o yüzden umarım ki çok etkilememiştir yediklerim kilomu.
Bende kabak yedim.artık kabakta işe yaramazsa ekmek arası lahmacun yerım herhaldeHepimiz kabak yiyelim
bende veremedim ya o kadar dıkkat edıyorum,yürüyorum aman tartıda fazla çıkıyorum iki gündür.Burdayız canım ama ben veremedim bu hafta. Heyecanlı değilim. :)
Ekmek arası lahmacunbende o umutla yedim ama yok olmadı
afıyet olsun cnm.erimiştir kesin yediklerin
Bende kabak yedim.artık kabakta işe yaramazsa ekmek arası lahmacun yerım herhalde
bende veremedim ya o kadar dıkkat edıyorum,yürüyorum aman tartıda fazla çıkıyorum iki gündür.
Çok hafif olmus canim, afiyet olsun ☺Iyı akşamlar efem
Yedıklerimi yazıyorum.bu günde tartıda fazla çıkınca yarına en az bırkaçyüz gram verme umuduyla hafıf yıyeyım dedım.
Sabah
1 kase yoğurt,2 kaşık Menemen
Akşam
1 adet rendelenmiş ve yağsız sotelenmiş kabak üstüne sarımsaklı yoğurt
Su
3 lt
Spor
30 dk yavaş tempo koşu,1 saat hızlı tempo yürüyüş,20 dk plates
Verano_porteno cgdmk
insallah ben ara vererek tamamliyorum sayiyı .birde alt katta ev sahibi var ip kullanamiyorum o yuzden. .ama ip varmis gibi atliyorum.gayette yoruyo etkisi oluyoBen baya uğraştım ama çıkamadım 2000 e falan. Sen başarırsın inşallah.
Menün güzelEveeeet bir günün daha sonuna geldiiiik
menüü şöyle kicgdmk
sabah biberli yumurta , lor, domates
arada bitki çayı, 1 dilim karpuz
akşam yoğurtlu,baharatlı kabak
sporumVerano_porteno 75 dk normal tempo yürüyüş 337,5 p
2 saat temizlik ve ütü sürdü 660 p toplam : 997,5 canım
iki gündür hareketliyim ama spor anlamında eksik kaldım
Teşekkür ederim canım sayendee valla kabak hiç aklıma gelmemişti iyi oldu çokta lezzetli olduMenün güzelafiyet olsun
O da sana yarın eksi getirecek, inanıyorumTeşekkür ederim canım sayendee valla kabak hiç aklıma gelmemişti iyi oldu çokta lezzetli oldusana da afiyet olsunn canımm
hepimiz güzel eksiler görelim yarın inşallaahhhO da sana yarın eksi getirecek, inanıyorum
İnsallah canım ❤hepimiz güzel eksiler görelim yarın inşallaahhh
Geçmiş olsun canım, dikkat etBugunki menüm
Tarçınlı lımonlu su
Omlet domates salatalık zeytın peynır bıber
Bıraz çerez ve maden suyu lımon yesıl çaylı ıcecek
Fırında tavuk
3 kaşık bulgur pılavı
Yoğurt
Spor yok. Tansıyonum yükselmiş. Sebebını anlayamadım. Bas donmem vardı. Yenı yenı düşüyor tansıyonum.
Sağol canım. 2 gündür cok yoruldum o yüzden mı oldu yoksa yesıl çaylı karısımdan mı oldu bılmıyorum. Tansıyonum pek yükselmez Benım. Bılemedım.Geçmiş olsun canım, dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?