Hedef 15 Haziran!

Bende de olmuştu o ozellikle ilk hafta ve cok iyi eksi olarak donmustu, su aralar biraz acildi, onu da kalorisi dusuk seyler yiyerek geçiriyorum.
Bı kaç gün oruc tutamayacağım ıcın bıtkı çaylarına yukleneyım dıyorum. Spor nasıl olur bılmıyorum onumuzdekı hafta hep mısafır ağırlayacağım bugunde kapı cam sılcem temızlık var bugun. Spor yapmaya çalışırım yinede

Bı kaç gün oruc tutamayacağım ıcın bıtkı çaylarına yukleneyım dıyorum. Spor nasıl olur bılmıyorum onumuzdekı hafta hep mısafır ağırlayacağım bugunde kapı cam sılcem temızlık var bugun. Spor yapmaya çalışırım yinede
Kolay gelsin canım, ben de o işleri önümüzdeki hafta adet olduğumda yapmayi planliyorum, Edremit'ten gorumcemler gelecek, bayram temizligi yapicam

Kizlar neler yapıyorsunuz
Haftasonu olunca herkes gezmelerde sanirim
Verano_porteno Verano_porteno ben de dip kose temizlik yaptım 1.5 saat
Dun de 45 dk orta tempo yuryusum vardı.
Şimdi diasri cikicaz, ben yuruyus amacli cikiyorum. Orucluyken iyi eksi getiriyor :D

Kizlar neler yapıyorsunuz
Haftasonu olunca herkes gezmelerde sanirim
Verano_porteno Verano_porteno ben de dip kose temizlik yaptım 1.5 saat
Dun de 45 dk orta tempo yuryusum vardı.
Şimdi diasri cikicaz, ben yuruyus amacli cikiyorum. Orucluyken iyi eksi getiriyor :KK70:
Gerçekten temizlik ve yürüyüş çok iyi eksi getiriyor. Benim de bugün misafirim var. Yemek yapıyorum bi yandan da temizlik. İftara doğru düşerim biraz. Sana yazarım. :KK66:
Grup konusunda da yeni Kişiler gelse olur bence canım. Az kişi olunca görüyoruz işte.. bildirim sıkıntısı falan oluyor katılım az oluyor.

Gerçekten temizlik ve yürüyüş çok iyi eksi getiriyor. Benim de bugün misafirim var. Yemek yapıyorum bi yandan da temizlik. İftara doğru düşerim biraz. Sana yazarım. :KK66:
Grup konusunda da yeni Kişiler gelse olur bence canım. Az kişi olunca görüyoruz işte.. bildirim sıkıntısı falan oluyor katılım az oluyor.
Tamam canım yaz ❤
Bu listedekilerin hepsi olmak zorunda değil ki, bildirim ve sorumluluk bilincinde olanlar gelsin yeter. Ben yeni kisi gelmesine çok da karşı değilim ama zaten kisa süreli olacak ya, onları tani, bildirim yapmazsa peşinde kos falan bir sürü tantana. Yine de çoğunluğa uyarim ;) ciktim ben disari sana da kolay gelsin canım. Aksama kacirma yemeklerden ;)

Gunaydin kizlar spora gidiorum sabah sabah, kural olsun nasil derseniz. Yeni kisi alsak da olur almasak ben noturum. Ben de temmuz basina kadar burdayim, sonra 2 ay yollardayiz. Yazmada sikinti yok katilim saglarim ama sonrasi tarti ve menu acisindan zor

Gunaydin kizlar spora gidiorum sabah sabah, kural olsun nasil derseniz. Yeni kisi alsak da olur almasak ben noturum. Ben de temmuz basina kadar burdayim, sonra 2 ay yollardayiz. Yazmada sikinti yok katilim saglarim ama sonrasi tarti ve menu acisindan zor
Ya ben de diyordum verano 2 gündür yazmıyor. Ben de paylaşım yaparım da Temmuz’dan sonra diyet yapmam gibi valla. Ruhen ve fiziken tatil moduna girerim. Eylülde yine başlarız:)

Ya ben de diyordum verano 2 gündür yazmıyor. Ben de paylaşım yaparım da Temmuz’dan sonra diyet yapmam gibi valla. Ruhen ve fiziken tatil moduna girerim. Eylülde yine başlarız:)
Evet tatilde cok zor oluyor. Zaten yaz icin emek verdik durduk tam olmadi ama neyseki daha var. Saflari siklastiralim :) burdayim cnm dun yazdim gibi hatirliom ama unutmus da olabilirim

O zaman arkadaşlar yeni topik acmayalım, 9 temmuza kadar bu baslikta devam edelim, ne dersiniz? Kolera temmuzdan itibaren zor olur diyor, verano da temmuz basina kadar diyor. Ben de 9 temmuzda gidiyorum. 9 temmuz hem pazartesiye geliyor. 9 temmuzdan sonra devam etmek isteyenlerle yani 15 temmuzda yeni topik açarız eylul 15 e kadar koruma ve az kilosu kalanlar olur. Hem zaten grubumuzda fazla kilosu olan pek yok.

E o zaman Eylül’e kadar dıkkat etmelı Eylül’de yenı bı topık açmalı. Çoğunluk zaten dıkkat edemeyecek.

cgdmk cgdmk
Kahvalti: beyaz peynir, 1 ince ekmek, domates, salatalik, biber
Ogle: 4 kofte, 6 yk taze fasulye, 1 bardak kefir, 1 ince ekmek
Aksam: 1 tabak taze fasulye, yogurt, salata
Spor dun de bugunde 1 er saat zumba var. Arti yuruyusler var

Sabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalık zeytın peynır biber

3 kayısı

Aksamda
Taze fasulye cacık pancar salatası

Spor da
Yarım saat hızlı yürüyüş
Yarım saat pılates
Evde yaptıgım temızlıgı katmıyorum. Cok fena yoruldum artık.
cgdmk cgdmk Verano_porteno Verano_porteno

Back