- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.801
Bugün de guzelve kaçamaksizSabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalık zeytın peynır biber
3 kayısı
Aksamda
Taze fasulye cacık pancar salatası
Spor da
Yarım saat hızlı yürüyüş
Yarım saat pılates
Evde yaptıgım temızlıgı katmıyorum. Cok fena yoruldum artık.
cgdmk Verano_porteno
Yarım dılım ekmegı dıyorsan uzun bır aradan sonra yedım. Bayadır yemıyordum.Bugün de guzelve kaçamaksizsıfıra indirirsen meniden bir puan alirsin canim
Bi de baska vardi sanki, yarın zaten geçmişe dönüp menulere bakicamYarım dılım ekmegı dıyorsan uzun bır aradan sonra yedım. Bayadır yemıyordum.
Ayy ben menülerde hiç iddialı değilim ya. Sahura bişe bulamıyorum. Sürekli de misafirlikteyiz. Ne koyarlarsa yiyoruz. Bu hafta kötü geçti benim için.Bi de baska vardi sanki, yarın zaten geçmişe dönüp menulere bakicam
Menüden bir puan da olsa almak kaçamak yapmayı önlüyor ama ben bugün karniyarigi ekmeksiz yiyemedigim icin(patlican pek sevmem de) mecbur pilav yedim. Herkes kacamak yaptiysa en masumunu seçip puan vericem artik.Ayy ben menülerde hiç iddialı değilim ya. Sahura bişe bulamıyorum. Sürekli de misafirlikteyiz. Ne koyarlarsa yiyoruz. Bu hafta kötü geçti benim için.
Hehehe tesekkur ederim cigdeem:)Ooo süpersin valla, enerjine cidden hayranım. Pilavlari görmedim, fazlasiyla yakmissin
Ayrıca bu ilginc menulerine de hayranimcgdmk bugunku menum:
Oglen: yengecli sandvic ve domates corbasi
Ara: zeytinyagi tadimi yaptim 3-4 corba kasigi zeytinyagi diyelim:)
Aksam: 150 gr izgara somon, peynirli salata
SporVerano_porteno 2.5 saat doga yuruyusu
Bamya yogurttan sonra bugun eksi görmüşsündür, kendileri iyidir bu konuda ☺☺ afiyet olsun canım, çok güzelGunaydın arkadaşlar.bızım okullar temmuz sonu kapanıyor.agustosta tatıl e gıdecegız.o zamana kadar kalanlarla burda takılırız artık
Dün yedıklerım
Sabah
Yumurta salatası ve karataya uygun kahvaltılıklar
Akşam
Bamya,yoğurt
Su:2,5 lt
Spor
1 saat hızlı tempolu yuruyuş
Verano_porteno cgdmk
İnşallah canim, çok güzel eksilme gelmişti cuma gunu. Bu aksam hafif atlat hatta sadece kabak falan ye ☺Selam kızlaar dün yazamadım geç geldim eve çok yorgundum hala daha yorgunluk var sanki üstümde
gündüzüm her zamanki gibi yumurta lor ceviz zeytin 5 kirazla geçticgdmk
ama malum mevlütte kendime ayrı bişey hazırlayamadım1 lahmacun ve küçük bi kare ıslak kek yedim . daha neler neler vardı tabii ki ama yemedim fırsatımda olmadı neyseki çok saat 4 ten akşam 10 a kadar falan sürekli ayakta ve aktiftim o yüzden umarım ki çok etkilememiştir yediklerim kilomu.
Aaaa evet çok mantıklıııı sağol canım evet evet ben akşam kabak yapiiimmmİnşallah canim, çok güzel eksilme gelmişti cuma gunu. Bu aksam hafif atlat hatta sadece kabak falan ye ☺
Hepimiz kabak yiyelimAaaa evet çok mantıklıııı sağol canım evet evet ben akşam kabak yapiiimmm
Burdayız canım ama ben veremedim bu hafta. Heyecanlı değilim. :)Yarın tartı günü, aksami hafif gecirin dostlar ☺
Gerci son zamanlarda kendim çalıp kendim söylüyorum gibi oluyor ama belki sesimi duyan olur ☺
Ben baya uğraştım ama çıkamadım 2000 e falan. Sen başarırsın inşallah.Sanah 1 elma oglen ton balikli salata
Aksam kahvalti olcak
Su 2 lt oluyo genelde
Spor 1000 ip atlama
Yarinda 2000 sonra 3000 e cikarmak istiyorum bakalim basarabilirim umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?