Hedef 15 Haziran!

Bugün de guzelve kaçamaksiz sıfıra indirirsen meniden bir puan alirsin canim

Menü
İftar
Karnıyarık (misafirlikte olduğum için kızarmıştı)
Ayran
Pilav da vardi ve karniyarigi ekmeksiz yiyemem pilavi yedim yarınki yuruyusumu yazmam, cezaya gitsin
Kavun
Ayran
Yarim kase çorba
2400 su olur
250 bitki çayı
Profitorol ve tuzlu kurabiye yapmış, yemedim.

Ayy ben menülerde hiç iddialı değilim ya. Sahura bişe bulamıyorum. Sürekli de misafirlikteyiz. Ne koyarlarsa yiyoruz. Bu hafta kötü geçti benim için.
Menüden bir puan da olsa almak kaçamak yapmayı önlüyor ama ben bugün karniyarigi ekmeksiz yiyemedigim icin(patlican pek sevmem de) mecbur pilav yedim. Herkes kacamak yaptiysa en masumunu seçip puan vericem artik.

Gunaydın arkadaşlar.bızım okullar temmuz sonu kapanıyor.agustosta tatıl e gıdecegız.o zamana kadar kalanlarla burda takılırız artık
Dün yedıklerım
Sabah
Yumurta salatası ve karataya uygun kahvaltılıklar
Akşam
Bamya,yoğurt
Su:2,5 lt
Spor
1 saat hızlı tempolu yuruyuş
Verano_porteno cgdmk

Bamya yogurttan sonra bugun eksi görmüşsündür, kendileri iyidir bu konuda ☺☺ afiyet olsun canım, çok güzel

Selam kızlaar dün yazamadım geç geldim eve çok yorgundum hala daha yorgunluk var sanki üstümde
gündüzüm her zamanki gibi yumurta lor ceviz zeytin 5 kirazla geçti cgdmk
ama malum mevlütte kendime ayrı bişey hazırlayamadım 1 lahmacun ve küçük bi kare ıslak kek yedim . daha neler neler vardı tabii ki ama yemedim fırsatımda olmadı neyseki çok saat 4 ten akşam 10 a kadar falan sürekli ayakta ve aktiftim o yüzden umarım ki çok etkilememiştir yediklerim kilomu.

İnşallah canim, çok güzel eksilme gelmişti cuma gunu. Bu aksam hafif atlat hatta sadece kabak falan ye ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…