- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
- #6.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa fatma nerden çıktı demiCanım ismim Feyza :)
Haklısın cnm.incelme olur belkiHedefi tutturamasan da sen doğru beslenmene devam et canım![]()
bendensin![]()
![]()
Ben de hep Fatma düşünmüştüm
Ayyy bende de ters tepti galibaSagol canım, sahalara dön, yine yarisalim
Yarismadan hırs yapmayinca veremiyorum, ben gazla calisiyorum![]()
![]()
Ahaha olsun canım okuyunca ben olsam ben de fatma düşünürdümAaa fatma nerden çıktı demi
Yanlız ne güldüm kendıme
Haklısın cnm.incelme olur belki
bendensin![]()
Bu seferki sirket partisiydi ya calismak yerine parti yaptik dun ogleden sonra:) bugun de sirkette bi kosu aktivitesi gibi bisey vardi ona katildim, hareketliydim butun gun. MenumMaaşallah ne aktifsin, partiler hic bitmiyor![]()
Topik açmayı düşünüyoruz bakalım. Tatilde diyet yapmak zor, ondan önce o iş biterse daha iyi olur bence..Kızlar topik 15 hazirana kadar mi aktif olacak .?
Ben en azindan 64 olmak istiyodum ama olamadim kacamak falan yapmadim ama iste biseyler eksikti demekki.en azindan yaz tatilini dolu dolu epey bir kilo vermis bir sekilde gecirmek oyle evime gelmek istiyorum. Artık şu kilolar gitsin istiyorum 2 yildir diyet pskolajisndeyim ve beni cok sıktı 81 ile basladim daha halen yolun basindaymism gibi gelyo morelmen çöküyorum yaa :/
Yorgunluktan canım hıcbırsey ıstemedı.oructan dolayı mıdem ıyıce kuculdu galıba.6. Takımda yarıştım cnm geçen sene.57 kıloya kadar da düştüm.3 ve 4. Takımlara kaptanlık yapmıştım.sonra cocuklar büyüdükçe zaman azaldı o yüzden bıraktım.sen 6. Takımdasın galıba
Ay cok sevındım senın adına cnmhadı pazartesıye kadar 1 kıloyu geçer umarım verdıgın kılo
olursun cnm
52 kılo olsam amuda kalkarım
Koklayarak
Evde karnını doyur gıt bence.ordada sana uygun birşeyler olursa ye yoksa sıvıyla grcıstırmeye çalış.o kadar kılo verdın 1 günde alıp ekmeklerini heba etme
Cnm arada ugrasan cok kacamak yapmazsın aslında.
maşallah cnm.harıkasın gerçekten
afıyet olsun cnm.yıne harıka bır spor
Afıyet olsun cnm.az yemişsin sanki
daha belli olmamakta bıtlıkte yeni bır topık acılabılır.![]()
Bende katılıyorum sana.Günaydın kızlar
Topik açmakta sıkıntı Yok da, bildirimler falan düzenli değil. Gruba çok az uğranıyor, bunlar motivasyonu etkileyen şeyler. Kuralları net olan bi grup açılabilir diye düşünüyorum.
Sağol canım ❤ dün gerçekten ben bile şaşırdım kendime çünkü şok diyet falan değildi, bi anda eksildi, bir günde hatta. 60larda iki hafta takilmistim, belki o yuzdendir. Seni ohooo nerde gecicem kuzum yaaa ☺ 55 e inebilsem diye bakiyorum ckaleye gitmedencgdmk tebrikler canım. O nasıl bi azalmadır. Beni geçersen şaşırmıcam yani
55 canım ilk hedefim, ne kadar altina dusersem 50 ye kadar o kadar iyiAyyy bende de ters tepti galiba( senin hedefin kaçtı canım
Bu arada Ramazan’dan sonra devam di mi inşallahh ??
Ooo süpersin valla, enerjine cidden hayranım. Pilavlari görmedim, fazlasiyla yakmissinBu seferki sirket partisiydi ya calismak yerine parti yaptik dun ogleden sonra:) bugun de sirkette bi kosu aktivitesi gibi bisey vardi ona katildim, hareketliydim butun gun. Menumcgdmk
Oglen: 2 tane buyuk alman sosisi, bol salata, 5-6 kasik pilav
Aksam: 2 buyuk sosis, bol yesil salata
SporVerano_porteno 1 saat orta tempo yuruyus, 1 saat kosu. Hem yorgunum hem gunesten yandim, nasi toparlanicam bilmiyorum
Tatilde koruma topigi şart bize ☺☺☺Topik açmayı düşünüyoruz bakalım. Tatilde diyet yapmak zor, ondan önce o iş biterse daha iyi olur bence..
Kesinlikle fazlasıyla katılıyorum ❤Günaydın kızlar
Topik açmakta sıkıntı Yok da, bildirimler falan düzenli değil. Gruba çok az uğranıyor, bunlar motivasyonu etkileyen şeyler. Kuralları net olan bi grup açılabilir diye düşünüyorum.
Bende de olmuştu o ozellikle ilk hafta ve cok iyi eksi olarak donmustu, su aralar biraz acildi, onu da kalorisi dusuk seyler yiyerek geçiriyorum.Yorgunluktan canım hıcbırsey ıstemedı.oructan dolayı mıdem ıyıce kuculdu galıba.