- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.781
Günaydın canım❤Günaydın
Bı kaç gün oruc tutamayacağım ıcın bıtkı çaylarına yukleneyım dıyorum. Spor nasıl olur bılmıyorum onumuzdekı hafta hep mısafır ağırlayacağım bugunde kapı cam sılcem temızlık var bugun. Spor yapmaya çalışırım yinedeBende de olmuştu o ozellikle ilk hafta ve cok iyi eksi olarak donmustu, su aralar biraz acildi, onu da kalorisi dusuk seyler yiyerek geçiriyorum.
Kolay gelsin canım, ben de o işleri önümüzdeki hafta adet olduğumda yapmayi planliyorum, Edremit'ten gorumcemler gelecek, bayram temizligi yapicamBı kaç gün oruc tutamayacağım ıcın bıtkı çaylarına yukleneyım dıyorum. Spor nasıl olur bılmıyorum onumuzdekı hafta hep mısafır ağırlayacağım bugunde kapı cam sılcem temızlık var bugun. Spor yapmaya çalışırım yinede
Gerçekten temizlik ve yürüyüş çok iyi eksi getiriyor. Benim de bugün misafirim var. Yemek yapıyorum bi yandan da temizlik. İftara doğru düşerim biraz. Sana yazarım.Kizlar neler yapıyorsunuz
Haftasonu olunca herkes gezmelerde sanirim
Verano_porteno ben de dip kose temizlik yaptım 1.5 saat
Dun de 45 dk orta tempo yuryusum vardı.
Şimdi diasri cikicaz, ben yuruyus amacli cikiyorum. Orucluyken iyi eksi getiriyor
Bende katılıyorum sana.
Evet canım:)Gönül bizimlesin di mi
Tamam canım yaz ❤Gerçekten temizlik ve yürüyüş çok iyi eksi getiriyor. Benim de bugün misafirim var. Yemek yapıyorum bi yandan da temizlik. İftara doğru düşerim biraz. Sana yazarım.
Grup konusunda da yeni Kişiler gelse olur bence canım. Az kişi olunca görüyoruz işte.. bildirim sıkıntısı falan oluyor katılım az oluyor.
Ya ben de diyordum verano 2 gündür yazmıyor. Ben de paylaşım yaparım da Temmuz’dan sonra diyet yapmam gibi valla. Ruhen ve fiziken tatil moduna girerim. Eylülde yine başlarız:)Gunaydin kizlar spora gidiorum sabah sabah, kural olsun nasil derseniz. Yeni kisi alsak da olur almasak ben noturum. Ben de temmuz basina kadar burdayim, sonra 2 ay yollardayiz. Yazmada sikinti yok katilim saglarim ama sonrasi tarti ve menu acisindan zor
Evet tatilde cok zor oluyor. Zaten yaz icin emek verdik durduk tam olmadi ama neyseki daha var. Saflari siklastiralim :) burdayim cnm dun yazdim gibi hatirliom ama unutmus da olabilirimYa ben de diyordum verano 2 gündür yazmıyor. Ben de paylaşım yaparım da Temmuz’dan sonra diyet yapmam gibi valla. Ruhen ve fiziken tatil moduna girerim. Eylülde yine başlarız:)
E o zaman Eylül’e kadar dıkkat etmelı Eylül’de yenı bı topık açmalı. Çoğunluk zaten dıkkat edemeyecek.Ya ben de diyordum verano 2 gündür yazmıyor. Ben de paylaşım yaparım da Temmuz’dan sonra diyet yapmam gibi valla. Ruhen ve fiziken tatil moduna girerim. Eylülde yine başlarız:)
Tamam ama daha fazla aktif olman gerekiyor, sohbete gel, caya kahveye gel kizzzben hedefime eylülde anca uğraşırım zaten işsiz güçsüz günüm bilgisayar başında geçiyor ben size uyarımcgdmk
Ekmekler nerden çıktı şimdi, sen ekmek yemiyorduncgdmk
Kahvalti: beyaz peynir, 1 ince ekmek, domates, salatalik, biber
Ogle: 4 kofte, 6 yk taze fasulye, 1 bardak kefir, 1 ince ekmek
Aksam: 1 tabak taze fasulye, yogurt, salata
Spor dun de bugunde 1 er saat zumba var. Arti yuruyusler var
Evet canim deneme yapiorum kendi capimda , biraz karbon arttirip protein kesicem bu hafta. Gecen sadece kofte salata yedim odem yapti cikolata yedigim gun kilo verdim vs.Ekmekler nerden çıktı şimdi, sen ekmek yemiyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?