Hedef 15 Haziran!

gayet güzel bence bu arada 15 haziranda bayrama denk geliyor ama sıkıntı olmaz heralde yaa bilemedimm :KK64:o zaman son karar olarak pazartesiyi dikkate alıyoruz tabloda tarihleri değiştiriyorum okey midir?
Bayram dan sonra da bayram kiloları diye bi konu açmayalım inşallahhhh :110:

Son düzenleme:
şimdi yarın kilo bildirimi yapıyor muyuz kızlar
yoksa pazartesiye kadar saklamam mı gerekecek verdiğim muhteşem eksilerimi :KK53: cgdmk cgdmk
Cuma ve ptesileri yapıyoruz canım. Yarın her türlü öğrenicez muhteşem eksilerini :KK70:

Bayram dan sonra da bayram kiloları diye bi konu açmayalım inşallahhhh :110:
:KK70: aman aman

Ben öğlen salata yedim
Şuana kadar 8000 adım attım
Gece eliptik yapıcam
Ve tiwist o zımbırtıda döneyim biraz da
Diyorum
Bugün biraz fazla yoruldum umarım gece halim kalır
Çok iyi. Ben bugün sporumu akşama bıraktım. Bir saat yurusem 10000adim olur sanırım

Ben de olcturmek istiyorum ama hiç öyle kaliteli ölçüm yapan bi yere de rastlamadim. Sadece gobegindeyse süper valla. Benim göbek, bel, bacak ohoo yağ bidonu gibiyim.

:KK57::KK57::KK57:
Boylarımiz aynı ama benim hedefim 55 :işsiz:

47nin hayalini bile kurmadım :silah:

Teşekkürler efendim karşılık verdiğiniz için:KK19:
Ama zorlarim seni haberin ola, kolay lokma değilimdir:cool:
Kızım 13 yaşında boyu 1,57 ve 46 kılo.ergenlıkten sanırım bırden kılo almaya başladı.her zaman cok zayıftır aslında.❤️❤️

O zaman kuralları toparlayalim
*Pazartesi esas bildirim günü ama cuma günleri de bildirim yapılacak, ona göre haftasonu kendimize çeki düzen verip kaçamak yapmayacağız.

*Her gün gruba gelip en azından gecenin sonunda o gün yediklerimizi, yaptıklarımizi yazacağız. (Günlük, haftalık msj sayı zorunluluğu yok.)

*Yarışma 15 haziran cuma günü bitecek. Yarışmanın toplamda en çok puan toplayani birinci olacak.

*Haftalık birinciler de secilecek. (Fark hesabıyla seçilecek.)

*Kilo bildirimleri o günün sonuna kadar yapılabilir.

*2 hafta bildirim yapmayan listeden çıkacak.

Kuralları toparladim. Son kuralı da ben ekledim ama uymazsa sileriz. Sizin de aklınıza gelen kurallar varsa kopyalayıp ekleyerek devam edebilirsiniz. Böylece son şekli belirlenmiş olur.
Uygundur cnm❤️
gayet güzel bence bu arada 15 haziranda bayrama denk geliyor ama sıkıntı olmaz heralde yaa bilemedimm :KK64:o zaman son karar olarak pazartesiyi dikkate alıyoruz tabloda tarihleri değiştiriyorum okey midir?
Bayramda burda olmayanlar erken bıldırım yapar veya tarıhı bayram öncesıne cekelim:eğlence:
benimde bi yol bulmam lazım kendime böle kafama göre bişiler yapıyorum ama çok etkisi olduğunu zannetmiyorum :KK43: ayy bugün benim motivasyonum yerlerde galibaa :KK43: kafam karışık galiba biraz o yüzden bi yol belirlemem lazım kendimee artık bide şu bileğiim beni deli edecek hala ödem var :KK34:yarın tartıda artı çıkarsam hiç şaşırmıcam
dugunu düşün motıvasyonunu düşürme cnm.o bilekte en son ıyıleşecek,rahatla biraz :cool:

:KK70::KK70:
Ben öğlen salata yedim
Şuana kadar 8000 adım attım
Gece eliptik yapıcam
Ve tiwist o zımbırtıda döneyim biraz da
Diyorum
Bugün biraz fazla yoruldum umarım gece halim kalır
oooo supersın cnm.akşam ne yedın,hafıf yedıysen yarın güzel bır sonuç alırsın:KK73:

Cuma ve ptesileri yapıyoruz canım. Yarın her türlü öğrenicez muhteşem eksilerini :KK70:

:KK70: aman aman

Çok iyi. Ben bugün sporumu akşama bıraktım. Bir saat yurusem 10000adim olur sanırım
1 saat yürüyüş adım büyüklüğü ve yürüyüş hızına bağlı olarak 6-7 bin adım yapıyor :confused:

Sabah
2 yumurtalı kıymalı yumurta,peynır,zeytın,yeşillik,3 gun kurusu ve ceviz bıde yoğurt
Akşam
Dünden kalan fasulye,tavuk kanat,salata,ayran
Su
2 lt
Spor
1 saat yürüyüş,bırazdan leslıe kaç ml olursa artık:KK55:

Kızım 13 yaşında boyu 1,57 ve 46 kılo.ergenlıkten sanırım bırden kılo almaya başladı.her zaman cok zayıftır aslında.❤️❤️
Ben de eegenlikte kilo almaya başladım, tam da o yaslardaydim 45 olduğumu hatırlıyorum orta son sınıfta. Ondan sonrası meçhul :) bence gözetim altında tut canım, tabi diyet yapmasın ama sonu da benim gibi olmasın, gerçi ben uzamadim ondan sonra. Kızın uzar inşallah.
Bu arada maaşallah sana, 32 yaşındasın ve kızın 13 yaşında

Uygundur cnm❤️

Bayramda burda olmayanlar erken bıldırım yapar veya tarıhı bayram öncesıne cekelim:eğlence:
dugunu düşün motıvasyonunu düşürme cnm.o bilekte en son ıyıleşecek,rahatla biraz :cool:

:KK70::KK70:
oooo supersın cnm.akşam ne yedın,hafıf yedıysen yarın güzel bır sonuç alırsın:KK73:

1 saat yürüyüş adım büyüklüğü ve yürüyüş hızına bağlı olarak 6-7 bin adım yapıyor :confused:
Orta boy, hızlı adımlarla yarım saatten az sürede 4000 yürüdüm dün, ordan şeettiim de :)
Sabah
2 yumurtalı kıymalı yumurta,peynır,zeytın,yeşillik,3 gun kurusu ve ceviz bıde yoğurt
Akşam
Dünden kalan fasulye,tavuk kanat,salata,ayran
Su
2 lt
Spor
1 saat yürüyüş,bırazdan leslıe kaç ml olursa artık:KK55:
Tam karatayacisin canım. Çok iyi gerçekten. Senin menüleri gördükçe Karatay sofralarını özlüyorum ama yaza donicem karataya, şu an sadece leptin calistirabiliyorum.

Ben de eegenlikte kilo almaya başladım, tam da o yaslardaydim 45 olduğumu hatırlıyorum orta son sınıfta. Ondan sonrası meçhul :) bence gözetim altında tut canım, tabi diyet yapmasın ama sonu da benim gibi olmasın, gerçi ben uzamadim ondan sonra. Kızın uzar inşallah.
Bu arada maaşallah sana, 32 yaşındasın ve kızın 13 yaşında
haklısın cnm.her gün koşuya gonderıyorum zaten,okul ve durak arasında mesafe var otobüse yetışmek için koşuşturuyor hep.hareketlı aslında.yılbaşında Londra’ya gıttı hastalandı 39 kılo oldu sonra geldıkten sonra iştahı açıldı :KK70:
18 yaşımda evlendım cnm.20 yaş var kızımla aramda ❤️❤️

Orta boy, hızlı adımlarla yarım saatten az sürede 4000 yürüdüm dün, ordan şeettiim de :)

Tam karatayacisin canım. Çok iyi gerçekten. Senin menüleri gördükçe Karatay sofralarını özlüyorum ama yaza donicem karataya, şu an sadece leptin calistirabiliyorum.
cnm bütün dıyetlerı denedım.hepsınde ya aç kalıyorum yada wc sorunu oluyordu.karatayda cok rahatım.öyle şekerlı şeylerle cok aramın olmaması da işimi kolaylaştırdı açıkcası.karatay candır:KK71:

Kızlar yarın tartı günü, bildirim yapıcaz ama hesaplama olmayacak.
Pazartesi hesaplama şu şekilde olacak..
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır. 100 ile çarpılır. Geçen haftaki kiloya bölünür.
Örneğin;
Geçen hafta 55 kilo bu hafta 54.5
0.5*100/55 = 0.90 oluyor

:KK70: :KK70: :KK70: canan hoca gibi :KK70:
Yeme evladım, yeme gülüm, yeme guzummm

Aalinda senin hepimizden çok motivasyonjn olması lazım. Gelinliğinden yağlar mı pörtlesin :confused:
Bu yıl hiç duymadığım diyetler duyup denedim, piyasada diyet kalmadı galiba. 13-14 kilonun yarısını da öyle verdim.
Weight watchers ve düşük karbonhidrat diyeti. İkisini de araştır. Puanları var nette. Önce bak bi. Aklına yatarsa puanlarını bulabileceğin siteleri söylerim, ya da gonderiririm. Zevklidir, etkili ve kalıcıdır.
sağoll canımm yaa vallaa hemen araştırmaya başlıyorummmm :halay::KK200:

Akşam o zaman tabloyu pazartesi tarihlerine göre yeniden düzenlemiş olurumm eklenecek arkadaşları da eklerim kızlaar :halay: motive ettiğiniz içinde çooooook mersii canlaaar :KK200::KK200::KK200::KK200: kendime bi yol belirlediğimde ve bileğim tamamen iyileştiğindeee çoook daha fazla motive olucağım söööz

Kızlar yarın tartı günü, bildirim yapıcaz ama hesaplama olmayacak.
Pazartesi hesaplama şu şekilde olacak..
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır. 100 ile çarpılır. Geçen haftaki kiloya bölünür.
Örneğin;
Geçen hafta 55 kilo bu hafta 54.5
0.5*100/55 = 0.90 oluyor
Bence bu cikan sonucu da 10 la carpip +- puan olarak verelim. Herkes kilo verirse bu sistemde sorun yok ama kilo alan, sabit kalan fln olunca isler karisir cnm. Kus bakma matematikciligimden ayrinticilik yapio olabilirim :) mazur gorun zaafimi:oops::oops:

Sabh kalkinca 1 kase yogurt icine de 2 kasik yulaf koyup yedim ama kesmedi. 2 yumurta ve 1 tane lavasla devam ediorum.
Bu aksam mercimekli kabak ve ayran dusunuorum. Hafif tutcam.

X