Hedef 15 Haziran!

Bugün kahvaltıdan önce tarçınlı suyumu ıctım.
Sonra 1 haşlanmış yumurta zeytın peynır yedım.
Oglen 1 portakal yedım çoçuklara hazırlarken kendımı yıyor halde buldum :))
Bırazdan yesıl çayımı içerim.

Spora pek vakıt bulmasanda elımden geldıgınce yapıyorum.
29 martta kol bacak bel kalça ölçümü yapmıştım. Kol ve belden 3 cm kadar ıncelme olmuş ve cok mutlu oldum. Kollarım yapı geregı kalındı. Inceltmek ıstıyorum onları.

kızlar yağ oranımı ölçtürdüm. Sadece göbekte fazla 2 kilo yağ var dedi. Zaten benim sıkıntım orda. Kalsiyum ve su eksiği çok fazla dedi. kas da yokmuş. metabolizma yaşım 17 imiş.
profesyonelde bi aletti.
Ben de olcturmek istiyorum ama hiç öyle kaliteli ölçüm yapan bi yere de rastlamadim. Sadece gobegindeyse süper valla. Benim göbek, bel, bacak ohoo yağ bidonu gibiyim.

Merhabaa. 22 yaşındayım
Boy 156
Güncel kilo 50.9
Hedef kilo 47
Son kilolar diye saldığımdan ne kilo veriyorum ne alıyorum sanırım :kk77:
:KK57::KK57::KK57:
Boylarımiz aynı ama benim hedefim 55 :işsiz:

47nin hayalini bile kurmadım :silah:
oku oku ancak yazabildim kızlar
maşallah diyorum :KK70:
ben de seni seçtim cgdmk cgdmk
bugün yoğun geçiyor bayağı
listeye bakıp ben de gözüme birini daha kestirebilirim :olamaz:
Teşekkürler efendim karşılık verdiğiniz için:KK19:
Ama zorlarim seni haberin ola, kolay lokma değilimdir:cool:

O zaman kuralları toparlayalim
*Pazartesi esas bildirim günü ama cuma günleri de bildirim yapılacak, ona göre haftasonu kendimize çeki düzen verip kaçamak yapmayacağız.

*Her gün gruba gelip en azından gecenin sonunda o gün yediklerimizi, yaptıklarımizi yazacağız. (Günlük, haftalık msj sayı zorunluluğu yok.)

*Yarışma 15 haziran cuma günü bitecek. Yarışmanın toplamda en çok puan toplayani birinci olacak.

*Haftalık birinciler de secilecek. (Fark hesabıyla seçilecek.)

*Kilo bildirimleri o günün sonuna kadar yapılabilir.

*2 hafta bildirim yapmayan listeden çıkacak.

Kuralları toparladim. Son kuralı da ben ekledim ama uymazsa sileriz. Sizin de aklınıza gelen kurallar varsa kopyalayıp ekleyerek devam edebilirsiniz. Böylece son şekli belirlenmiş olur.

*Pazartesi esas bildirim günü ama cuma günleri de bildirim yapılacak, ona göre haftasonu kendimize çeki düzen verip kaçamak yapmayacağız.

*Her gün gruba gelip en azından gecenin sonunda o gün yediklerimizi, yaptıklarımizi yazacağız. (Günlük, haftalık msj sayı zorunluluğu yok.)

*Yarışma 15 haziran cuma günü bitecek. Yarışmanın toplamda en çok puan toplayani birinci olacak.

Kuralları toparladim. Son kuralı da ben ekledim ama uymazsa sileriz. Sizin de aklınıza gelen kurallar varsa kopyalayıp ekleyerek devam edebilirsiniz. Böylece son şekli belirlenmiş olur.
gayet güzel bence bu arada 15 haziranda bayrama denk geliyor ama sıkıntı olmaz heralde yaa bilemedimm :KK64:o zaman son karar olarak pazartesiyi dikkate alıyoruz tabloda tarihleri değiştiriyorum okey midir?

bu rakip mevzusu nedir yahuu :KK70: diyet gruplarından kalma bişi mi ?:KK64:
Yok canım ortamı kızıştırmak için, yoksa mecbur değil kimse :)
Mesela ben yarışı çok severim, öyle olunca kendimi frenliyorum. Sırf yarın tartı günü diye bugün sıvı detoksunun son gününü de yapayım dedim, yoksa sıkılmıştım. Bugün yapmayacaktim:spor:

Yok canım ortamı kızıştırmak için, yoksa mecbur değil kimse :)
Mesela ben yarışı çok severim, öyle olunca kendimi frenliyorum. Sırf yarın tartı günü diye bugün sıvı detoksunun son gününü de yapayım dedim, yoksa sıkılmıştım. Bugün yapmayacaktim:spor:
:KK70: :KK70: aman o zaman iyi olmuuşş sıkılıp bırakmak çok kötü bende öyleyim iştee bikaç gün bişey yapıyorum mesela sonra sıkılıp başka bişeye geçiyorum :KK43:

:KK70: :KK70: aman o zaman iyi olmuuşş sıkılıp bırakmak çok kötü bende öyleyim iştee bikaç gün bişey yapıyorum mesela sonra sıkılıp başka bişeye geçiyorum :KK43:
Aynen canım. Ben uzun süre pek yapamıyorum. Zaman daraldığı ve hızlı kilo vermek için sabırsızlanıyorum. Yoksa bi 3-4 yıldır karatay yapiyorum aslında. karataya vücudum çok alıştı ve hızlı kilo veremiyorum artık. Ayda 2-3 falan. O da beni. motive etmedi bu yıl.
Şuan için çeşitli diyetler deniyorum ama kilo vermede en hızlı ve kalicisi düşük karbonhidrat diyeti.

gayet güzel bence bu arada 15 haziranda bayrama denk geliyor ama sıkıntı olmaz heralde yaa bilemedimm :KK64:o zaman son karar olarak pazartesiyi dikkate alıyoruz tabloda tarihleri değiştiriyorum okey midir?
Bu arada evet takvime baktım da ikinci günü oluyor. Benim için farketmiyor. Memlekette olmicam. Evimde dikkat edebilirim. Ama sizler o gün tartilmakta falan sıkıntı çekerseniz, bitiş günü tekrar gözden geçirilebilir. Bunu da oylamaya sunalim.

Aynen canım. Ben uzun süre pek yapamıyorum. Zaman daraldığı ve hızlı kilo vermek için sabırsızlanıyorum. Yoksa bi 3-4 yıldır karatay yapiyorum aslında. karataya vücudum çok alıştı ve hızlı kilo veremiyorum artık. Ayda 2-3 falan. O da beni. motive etmedi bu yıl.
Şuan için çeşitli diyetler deniyorum ama kilo vermede en hızlı ve kalicisi düşük karbonhidrat diyeti.
benimde bi yol bulmam lazım kendime böle kafama göre bişiler yapıyorum ama çok etkisi olduğunu zannetmiyorum :KK43: ayy bugün benim motivasyonum yerlerde galibaa :KK43: kafam karışık galiba biraz o yüzden bi yol belirlemem lazım kendimee artık bide şu bileğiim beni deli edecek hala ödem var :KK34:yarın tartıda artı çıkarsam hiç şaşırmıcam

Bu arada evet takvime baktım da ikinci günü oluyor. Benim için farketmiyor. Memlekette olmicam. Evimde dikkat edebilirim. Ama sizler o gün tartilmakta falan sıkıntı çekerseniz, bitiş günü tekrar gözden geçirilebilir. Bunu da oylamaya sunalim.
dikkat edip tartılmaktan ziyade bu hesaplamalar yarışma sonucu falan ilgilenecek olan ilgilenebilir mi vakit ayırabilir mi diye düşündüm ben :KK64:

Teşekkürler efendim karşılık verdiğiniz için:KK19:
Ama zorlarim seni haberin ola, kolay lokma değilimdir:cool:
onu farkettim :KK70:

bana uygun :KK19:

kızlar işlerim yoğun olduğu için bildirimimi yapayım
akşam bir kase mercimek çorbası
pirinçli ıspanak yemeği+ yoğurt ( ekmek yemedim hiç cgdmk cgdmk )
sonrasında 1 sade soda

sabah klasik kahvaltımı yaptım
öğlene kadar ara öğün yapmadım
bir büyük bardak çay içtim

öğlen mercimek çorbası vardı nasıl denk geldiyse :ıslık:
sevmediğim bi yemek vardı
o nedenle makarna aldım + yoğurt

hala ara öğün diye bişey yapmadım
bir büyük çay içtim

kahve içicem ama zaman bulamayabilirim

benimde bi yol bulmam lazım kendime böle kafama göre bişiler yapıyorum ama çok etkisi olduğunu zannetmiyorum :KK43: ayy bugün benim motivasyonum yerlerde galibaa :KK43: kafam karışık galiba biraz o yüzden bi yol belirlemem lazım kendimee artık bide şu bileğiim beni deli edecek hala ödem var :KK34:yarın tartıda artı çıkarsam hiç şaşırmıcam
Puan hesabı diyet sever misin?
Sana uygun diyet bulalım.
Motivasyon yerlerde falan olmasın. Zaman azalıyor her gün. Yaz geliyor. Düğünün bu yazdı dimi

dikkat edip tartılmaktan ziyade bu hesaplamalar yarışma sonucu falan ilgilenecek olan ilgilenebilir mi vakit ayırabilir mi diye düşündüm ben :KK64:
Yeterince önemseyenin aklından çıkmaz kuzum.

kızlar işlerim yoğun olduğu için bildirimimi yapayım
akşam bir kase mercimek çorbası
pirinçli ıspanak yemeği+ yoğurt ( ekmek yemedim hiç cgdmk cgdmk )
sonrasında 1 sade soda

sabah klasik kahvaltımı yaptım
öğlene kadar ara öğün yapmadım
bir büyük bardak çay içtim

öğlen mercimek çorbası vardı nasıl denk geldiyse :ıslık:
sevmediğim bi yemek vardı
o nedenle makarna aldım + yoğurt

hala ara öğün diye bişey yapmadım
bir büyük çay içtim

kahve içicem ama zaman bulamayabilirim
Karbonhidratın dibine vurmussun :mapus:

Mercimek masum karbonhidrat da makarna yemeseydin bari. Pirinçli ıspanak da olmuş mu hiç :KK20:

yükle.jpg

bunu sana atfediyorum cgdmk cgdmk :KK70:

Puan hesabı diyet sever misin?
Sana uygun diyet bulalım.
Motivasyon yerlerde falan olmasın. Zaman azalıyor her gün. Yaz geliyor. Düğünün bu yazdı dimi

Yeterince önemseyenin aklından çıkmaz kuzum.
Aynen canım tarih almadık ama yaz sonuna kadar evlenmiş olucam inşallah hayırlısıyla :dua: hiç gerçek anlamda diyet yapmadım ki çokta bilmem diyet türlerini . o yüzden sevip sevmediğim konusunda bi yorum yapamıcam :KK48:puan hesabı diyet nasıl oluyor tam adı bu mu araştırayım internetten . adam gibi spor yapamayınca düşüyor motivasyonum ister istemez :KK43:

:KK70: :KK70: :KK70: canan hoca gibi :KK70:
Yeme evladım, yeme gülüm, yeme guzummm

Aynen canım tarih almadık ama yaz sonuna kadar evlenmiş olucam inşallah hayırlısıyla :dua: hiç gerçek anlamda diyet yapmadım ki çokta bilmem diyet türlerini . o yüzden sevip sevmediğim konusunda bi yorum yapamıcam :KK48:puan hesabı diyet nasıl oluyor tam adı bu mu araştırayım internetten . adam gibi spor yapamayınca düşüyor motivasyonum ister istemez :KK43:
Aalinda senin hepimizden çok motivasyonjn olması lazım. Gelinliğinden yağlar mı pörtlesin :confused:
Bu yıl hiç duymadığım diyetler duyup denedim, piyasada diyet kalmadı galiba. 13-14 kilonun yarısını da öyle verdim.
Weight watchers ve düşük karbonhidrat diyeti. İkisini de araştır. Puanları var nette. Önce bak bi. Aklına yatarsa puanlarını bulabileceğin siteleri söylerim, ya da gonderiririm. Zevklidir, etkili ve kalıcıdır.

Selam kızlar
Dün yediklerim kötüydü pide filan yedim. Yetmez gibi gece de yedim birşeyler.
Bugün dengelemeye çalışıyorum çok az yedim . Dün aldığım kaloriler 2 güne bölününce ancak diyete uymuş olurum.
Bugün oldukça dikkat edeceğim yarın üzülmek istemiyorum. Her hafta 1 kilo verebilmek umudu ile....
Ya su yemek yeme işini hayatımda sadece aksamlara kaydırmayı düşünüyorum. Gün içinde çay meyve kahve kuru yemiş yiyeceğim. Aksam da abartmadan yemeğimi yersem kilo verebiliyorum. Pek modum iyi değil. Motivasyonum iyi ama yemekten de geri duramadım dün.ahh ahh eksi 8 kilo vermem lazım hedefime ulaşmak için. Ve maalesef spora başlayamadım. Ve maalesef oğlum hastandı 1 yaşında.
Yeni kurallar hayırlı olsun. Buradayım gitmeye niyetim yok. Öyle yada böyle hedefime ulaşacağım
Hedef 15 haziran
10 hafta
10 cuma
Yaz incecik elbiseler gömlekler rahat kiyafetler

Selam kızlar
Dün yediklerim kötüydü pide filan yedim. Yetmez gibi gece de yedim birşeyler.
Bugün dengelemeye çalışıyorum çok az yedim . Dün aldığım kaloriler 2 güne bölününce ancak diyete uymuş olurum.
Bugün oldukça dikkat edeceğim yarın üzülmek istemiyorum. Her hafta 1 kilo verebilmek umudu ile....
Ya su yemek yeme işini hayatımda sadece aksamlara kaydırmayı düşünüyorum. Gün içinde çay meyve kahve kuru yemiş yiyeceğim. Aksam da abartmadan yemeğimi yersem kilo verebiliyorum. Pek modum iyi değil. Motivasyonum iyi ama yemekten de geri duramadım dün.ahh ahh eksi 8 kilo vermem lazım hedefime ulaşmak için. Ve maalesef spora başlayamadım. Ve maalesef oğlum hastandı 1 yaşında.
Yeni kurallar hayırlı olsun. Buradayım gitmeye niyetim yok. Öyle yada böyle hedefime ulaşacağım
Hedef 15 haziran
10 hafta
10 cuma
Yaz incecik elbiseler gömlekler rahat kiyafetler
Motivasyonu harika ama indirme, kaybetme icraate dok lütfen.
Pide cidden çok kötü olmuş. Emziriyor musun?

X