Hedef 15 Haziran!

Maaşallah ne aktifsin, partiler hic bitmiyor
Bu seferki sirket partisiydi ya calismak yerine parti yaptik dun ogleden sonra:) bugun de sirkette bi kosu aktivitesi gibi bisey vardi ona katildim, hareketliydim butun gun. Menum cgdmk
Oglen: 2 tane buyuk alman sosisi, bol salata, 5-6 kasik pilav
Aksam: 2 buyuk sosis, bol yesil salata
Spor Verano_porteno 1 saat orta tempo yuruyus, 1 saat kosu. Hem yorgunum hem gunesten yandim, nasi toparlanicam bilmiyorum

Topik açmayı düşünüyoruz bakalım. Tatilde diyet yapmak zor, ondan önce o iş biterse daha iyi olur bence..

Günaydın kızlar
Topik açmakta sıkıntı Yok da, bildirimler falan düzenli değil. Gruba çok az uğranıyor, bunlar motivasyonu etkileyen şeyler. Kuralları net olan bi grup açılabilir diye düşünüyorum.

Yorgunluktan canım hıcbırsey ıstemedı.oructan dolayı mıdem ıyıce kuculdu galıba.

cgdmk tebrikler canım. O nasıl bi azalmadır. Beni geçersen şaşırmıcam yani
Sağol canım ❤ dün gerçekten ben bile şaşırdım kendime çünkü şok diyet falan değildi, bi anda eksildi, bir günde hatta. 60larda iki hafta takilmistim, belki o yuzdendir. Seni ohooo nerde gecicem kuzum yaaa ☺ 55 e inebilsem diye bakiyorum ckaleye gitmeden

Ayyy bende de ters tepti galiba ( senin hedefin kaçtı canım

Bu arada Ramazan’dan sonra devam di mi inşallahh ??
55 canım ilk hedefim, ne kadar altina dusersem 50 ye kadar o kadar iyi
Ben 9 temmuza kadar varım. Ondan sonra da eylule kadar 55i korumak icin buralarda olurum ckalede olacağım icin diyet pek yapamam. Eylulden sonra da 50 ye inmek icin devam

Ooo süpersin valla, enerjine cidden hayranım. Pilavlari görmedim, fazlasiyla yakmissin

Kesinlikle fazlasıyla katılıyorum ❤
Katılım zaten çok az da bari bildirimler düzenli olsun. Yenisinde ikinci hafta bildirim yapmayani ve ikinci kez gec kalani (mazaret disi) çıkarma taraftariyim ve bence yeterli kisiyiz. Yeni uye almadan, duzenli bildirim yapanlarla devam edelim, dediğim gibi 5 bile olsa sağlam olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…