- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
- #6.721
inşallah canım yarın akşam mevlüt var börek yapıp götüreceğim erkende gidicem yardım için o yüzden yarını nasıl kurtarırım bilemiyorumPtesi 1i geçeceğine eminim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım yarın akşam mevlüt var börek yapıp götüreceğim erkende gidicem yardım için o yüzden yarını nasıl kurtarırım bilemiyorumPtesi 1i geçeceğine eminim![]()
Canım kusura bakma sınavlardan vakit bulup giremedim@Zmnesrinteletubbies (tartin geldi mi canım)
@degisimdonusum @bnnu @vorones @Sevgi999 arkadaslar bildirimleri zamanında yapalim lütfen.
Ayrıca haftalık hedefiniz varsa bildirim yaparken yazın.
Finallerim ve pratik sınavlarım kaldıııteletubbies sende durumlar nasıl canim, sınavların nasil gidiyor
Aman ptesi oncesi dikkat et canim, emeklerin bosa gitmesin.inşallah canım yarın akşam mevlüt var börek yapıp götüreceğim erkende gidicem yardım için o yüzden yarını nasıl kurtarırım bilemiyorum
Ptesi de bildirim yapamicak misinCanım kusura bakma sınavlardan vakit bulup giremedimgelmedi maalesef
(
Sınavların iyi gecsin de kiloyu halledersin bi sekildeFinallerim ve pratik sınavlarım kaldııı
Diyete çok dikkat edemedim geçen hafta aşırı stresli idim
İnşallah bu hafta dikkat etmeye çalışacağımm
Evine gecmene sevindim, düzenin olur en azindan canim. Biz iyiyiz devam ediyoruz ☺Selam kızlarrr kusura bakmayın burayı çok aksattım
Yerinin içtiğim şeyleri de yazamadım uygulamaya da giremem
Spor zaten hak getire
İftar için çıktığımda az yürüyebildim
Tartım da gelmedi
Şu an evdeyim kendi evime geldim
İnşallah bu hafta kilo bildirimi yapacağım
Bugün inşallah yediklerimi yazacağım ama sınavlarım hala bitmedi
Yine de burayı daha fazla aksatmak istemiyorum çünkü baya motive oluyorum Burada
Siz nasılsınız geçen haftanız nasıl geçti :)
Yapacağım inşallah canım kendi evimdeyim burada tartı var öğrenci evine pazartesi günü geçeceğim :)Ptesi de bildirim yapamicak misin
İnşallah canım dua edin banaSınavların iyi gecsin de kiloyu halledersin bi sekilde![]()
Canım geçtim ama henüz bitmedi sınavlar geri gideceğimEvine gecmene sevindim, düzenin olur en azindan canim. Biz iyiyiz devam ediyoruz ☺
Yaaaa süpersiiiiinnn maşallah tebarakallah sübhanallah Allahümme barik aleyh :)Ptesi 60.3
Bugün 58.7
Fark 1600
Sağol canım çok teşekkürler ❤❤❤Yaaaa süpersiiiiinnn maşallah tebarakallah sübhanallah Allahümme barik aleyh :)
Ne güzel vermişsiiiin
Bu arada ben tartıldım bugün 60,8pazartesiye kaça inebilirim bilmiyorum inşallah inebilirim
Buraya en son bıraktığımda 61.1 idim sanırım 11 gün önce galiba
Sağol canım ❤❤❤heyyy maşallaaaahhhhh![]()
helal sanaaaaaaaaaaaaaaaCuma takimlari arasında birinci olmuşum![]()
Way be harikasin canim gurur duydukCuma takimlari arasında birinci olmuşum![]()