Hedef 15 Haziran!

Burda sadece yapraklari satilio kerevizin koku satilmio, ben de zeytinyagli pirasa gibi yapiorum. Keskeki de su ara yapmak pek mantikli deil. Diyetten sonra artik o gunleri gorurmuyuz dersin
Keskek bugdaydan yapıldığı icin yenilebilir canım glisemik indeksi düşük, hatta sınırsız diye geçer ama tabi yine de abartmamak gerek ☺ bulgur pilavı sinirlidir, ona dikkat etmek gerek. Yani ufaldikca yasak hale geliyor.

Ben de bu yüzden spora çok asılmak istemiyorum, biraz toparlayacak kadar bölgesel hareket calissam yeter.

Ooo çok düşük olmaz mı o zaman spor da yapacaksan..
50 bile fazla boyuna bence. 53 en fazla derim ben.
Benim 1.56. bak ben 46 ya insem olur ama totom yemez tas çatlasın 50 yeter bana hatta artar bile koruyabilirsem. İlk hedefim benim de 55, esneklik payı birakmak için 50 ye inip hep 50-55 arasi dolanmak istiyorum.

çok geçmişş olsun canımmm

Ben de bu yüzden spora çok asılmak istemiyorum, biraz toparlayacak kadar bölgesel hareket calissam yeter.
Bence onemli olan vucuda uygun sporu bulmak ve tabiki zevkler. O durumu sevip calisan da var. Bide hala pek kilo veremedim ustteki yag tabakasi gidince daha farkli hissedebilirim bilmiorum. Zaten salonda kaydim 1 ay kaldi sonra da tatil. Surda 1 ayda ne yaptim yaptim

Veranocum Ankara’ya geldiğinde görüşürüz belki kopmazsak. Bu grup dağılmazsa..

ay veranooo onun hapi varmis ya kizlar onu getirmis sagolsun. ictikten sonra hapi iciyosun, sabaha biseyin kalmiyo. ben gerci fazla icmedim de gelin hanima baya lazim oldu hap
Yazik ya kiyamam o hap tamamen sapitmak icin deil miydi ya. Vegasta gecen hangover filmi var ya orda oyleydi en azindan

ben bugün yine ne saçma sapan beslendim yahuu gündüz apartopar evden çıkınca tabii bişi yiyemedim 1 bardak çorba içtim 2 tane etiform kraker yedim babamın araç muayenesi vardı baya uzun bekledik falan tabi geç geldik yemek falan hazırlayamadık sucuklu yumurta yedim akşamda cgdmk
1,5 saat aracı beklerken salına salına yürüyüşüm var volta attım resmen istasyonda Verano_porteno bugün sadece 315 p canım

Haklısın, kidi vücudunu nasıl seviyorsa, begeniyorsa öyle spor yapmalı.
Spor demisken bana bugün 1 saat ev işi yazar misin? Birazdan da insallah yürüyüş yapicam,yaparsam yazarim

Grubu dagitmayalim. Ben kışın fa buralarda olurum son rötuşlar icin
Yazin da koruma grubu vb gibi bi grup kurariz, dagilmayiz
Ben zaten diyet yapmayi biraktigimda kilo aliorum, hem de isik hiziyla. Burda aslinda saglikli beslenme aliskanligi da kazanioruz. Yani korumada illaki daha esnek olucak ama oh diyet bitti herseyi yerim demek istemiorum bu sefer cunku basa donmekten cok sikildim. Sporla saglikli beslenmeyi hayat tarzi haline getirmek lazim, yapabilsek keske

Aynen canim ben de cok hızlı alıyorum birakinca. Tatilde Çanakkale'de de almaktan çok korkuyorum, o yüzden yazin da iyi kötü bi grup kurarsak en azından korurum ya da en az kiloyla dönerim diyorum, yani öyle olmasını çok istiyorum. Orda cocuklari anneme birakip yürüyüş de yaparım.

Ne zaman gidiosun , ordayken siteye girebilecekmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…