- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.581
Keskek bugdaydan yapıldığı icin yenilebilir canım glisemik indeksi düşük, hatta sınırsız diye geçer ama tabi yine de abartmamak gerek ☺ bulgur pilavı sinirlidir, ona dikkat etmek gerek. Yani ufaldikca yasak hale geliyor.Burda sadece yapraklari satilio kerevizin koku satilmio, ben de zeytinyagli pirasa gibi yapiorum. Keskeki de su ara yapmak pek mantikli deil. Diyetten sonra artik o gunleri gorurmuyuz dersin
Ben de bu yüzden spora çok asılmak istemiyorum, biraz toparlayacak kadar bölgesel hareket calissam yeter.Super dene bakalim, ins memnun kalirsin. Ben sanirim donunce evde yapicam pilatesin vucudundan daha memnun kalmistim salondansa,ama tabi burda derslerdeki agirligi hafif agirlikli aerobige vermisler, kendi vucut agirligimizla matta fln calistigimiz cok az. Esim de aynisini soyledi. Once kilo verdiginde daha ince zarif olmustun simdi daha kasli, yapili oldun dedi. Malesef hakli sinir oldum bu duruma
Ooo çok düşük olmaz mı o zaman spor da yapacaksan..senin boy kaç canım
ilk hedef olan 54 ü tutturup 1 ya da 2 ay koruma yapmak istiyorum
54 ü sabitlemek için
sonrasında hedefim 51
daha da ileri gidebilirim ama sporu düzenli olarak dahil etmem gerekiyor hayatıma
o zaman da hedefim 46
Ellerine sağlık cnm.
hiç biz aşağımı kalalım demi ama
Gunaydın cnm
kalkar kalkmaz tartılmak doğru degıl aslında.1 saat sonra tartıldıgında daha fazla eksi görüyorsun
çok geçmişş olsun canımmmMerhaba canlar,
Yazda olsa insan çok ağır hastalanabiliyormuş. Tecrübeyle sabit. Berbat haldeyim küçük oglumla başladı aramızdaki sıkı muhabbetten banada bulaştı. 2gun üst üste iftara misafirin de var yandım ki ne yandım. Dr gittim beni acil ayağa kaldır misafir gelecek dedim gülüyor. Şaka bir yana iştah gitti en iyi yanı bu. Spor olarak ta bol bol temizlik yapıyorum dinlene dinlene. Hepinizi öptüm.
Bence onemli olan vucuda uygun sporu bulmak ve tabiki zevkler. O durumu sevip calisan da var. Bide hala pek kilo veremedim ustteki yag tabakasi gidince daha farkli hissedebilirim bilmiorum. Zaten salonda kaydim 1 ay kaldi sonra da tatil. Surda 1 ayda ne yaptim yaptimBen de bu yüzden spora çok asılmak istemiyorum, biraz toparlayacak kadar bölgesel hareket calissam yeter.
Veranocum Ankara’ya geldiğinde görüşürüz belki kopmazsak. Bu grup dağılmazsa..Bence onemli olan vucuda uygun sporu bulmak ve tabiki zevkler. O durumu sevip calisan da var. Bide hala pek kilo veremedim ustteki yag tabakasi gidince daha farkli hissedebilirim bilmiorum. Zaten salonda kaydim 1 ay kaldi sonra da tatil. Surda 1 ayda ne yaptim yaptim
Olur canim walla guzel olur, biz aralikta donuoruz tamamen. Dagilmayalim ya kilo versek de korumaydi spordu bi suru is varVeranocum Ankara’ya geldiğinde görüşürüz belki kopmazsak. Bu grup dağılmazsa..
ay parti coook zevkliydi koleracim ya, kiz kiza las vegas cok iyiymis:)) pullu elbiseden de memnun kaldim iade etmiciim:)Şokola parti nasıldı? Hiç anlatmıyorsun? Herkes pullarla n’aptı? :)
ay veranooo onun hapi varmis ya kizlar onu getirmis sagolsun. ictikten sonra hapi iciyosun, sabaha biseyin kalmiyo. ben gerci fazla icmedim de gelin hanima baya lazim oldu hapSokola nasildi parti , hangover yasadiniz mi
Yazik ya kiyamamay veranooo onun hapi varmis ya kizlar onu getirmis sagolsun. ictikten sonra hapi iciyosun, sabaha biseyin kalmiyo. ben gerci fazla icmedim de gelin hanima baya lazim oldu hap
Kız Kıza eğlence.. en sevdiğimde. Tabi bi las vegasta bekarlığa veda yapamasak da çok severim eğlenmeyi.ay parti coook zevkliydi koleracim ya, kiz kiza las vegas cok iyiymis:)) pullu elbiseden de memnun kaldim iade etmiciim:)
Haklısın, kidi vücudunu nasıl seviyorsa, begeniyorsa öyle spor yapmalı.Bence onemli olan vucuda uygun sporu bulmak ve tabiki zevkler. O durumu sevip calisan da var. Bide hala pek kilo veremedim ustteki yag tabakasi gidince daha farkli hissedebilirim bilmiorum. Zaten salonda kaydim 1 ay kaldi sonra da tatil. Surda 1 ayda ne yaptim yaptim
Grubu dagitmayalim. Ben kışın fa buralarda olurum son rötuşlar icinVeranocum Ankara’ya geldiğinde görüşürüz belki kopmazsak. Bu grup dağılmazsa..
Yaparsin senHaklısın, kidi vücudunu nasıl seviyorsa, begeniyorsa öyle spor yapmalı.
Spor demisken bana bugün 1 saat ev işi yazar misin? Birazdan da insallah yürüyüş yapicam,yaparsam yazarim
Ben zaten diyet yapmayi biraktigimda kilo aliorum, hem de isik hiziyla. Burda aslinda saglikli beslenme aliskanligi da kazanioruz. Yani korumada illaki daha esnek olucak ama oh diyet bitti herseyi yerim demek istemiorum bu sefer cunku basa donmekten cok sikildim. Sporla saglikli beslenmeyi hayat tarzi haline getirmek lazim, yapabilsek keskeGrubu dagitmayalim. Ben kışın fa buralarda olurum son rötuşlar icin
Yazin da koruma grubu vb gibi bi grup kurariz, dagilmayiz
Aynen canim ben de cok hızlı alıyorum birakinca. Tatilde Çanakkale'de de almaktan çok korkuyorum, o yüzden yazin da iyi kötü bi grup kurarsak en azından korurum ya da en az kiloyla dönerim diyorum, yani öyle olmasını çok istiyorum. Orda cocuklari anneme birakip yürüyüş de yaparım.Ben zaten diyet yapmayi biraktigimda kilo aliorum, hem de isik hiziyla. Burda aslinda saglikli beslenme aliskanligi da kazanioruz. Yani korumada illaki daha esnek olucak ama oh diyet bitti herseyi yerim demek istemiorum bu sefer cunku basa donmekten cok sikildim. Sporla saglikli beslenmeyi hayat tarzi haline getirmek lazim, yapabilsek keske
Ne zaman gidiosun , ordayken siteye girebilecekmisinAynen canim ben de cok hızlı alıyorum birakinca. Tatilde Çanakkale'de de almaktan çok korkuyorum, o yüzden yazin da iyi kötü bi grup kurarsak en azından korurum ya da en az kiloyla dönerim diyorum, yani öyle olmasını çok istiyorum. Orda cocuklari anneme birakip yürüyüş de yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?