- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
- #6.621
Ben günlük 750 kaloriyi gecmemeye calisicam, Karatay artı sıfır kaçamak tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceleer canımmmYatıyorum arkadaşlar iyi geceler hepinize ❤
Aslında o yazdıklarım kendımeydiVallaa canım menülerimden görüyorsundur mecbur kalmadıkça kaçamağım olmuyor bide regl dönemindeama onuda artık tarçınlı sütle kontrol altına almayı düşünüyorum o yüzdeeeen varımmmm diyorummm
![]()
yaa evet spor konusu bende de sıkıntı bişeye başlayıp devam ettiremiyorumAslında o yazdıklarım kendımeydi
Bılıyorum cnm yedıklerını vede sporunu.yarından ıtıbaren başlıyoruz o zaman.yedıklerım de dıkkat edebılıyorum sma sporda devamlılık cok zor gelıyor bana.duzenli yapabılrcegım sporlar lazım tam bılmıyorum ne yapabılırım
![]()
ne güzel 3 kişi olduk bileBen ben ben ❤
Benim de 5 vermem lazim o zamana, nasıl yapicaz
Kalorı hesabı hiç yapmadım.bı araştırayım belkı bana uyar.yedıklerımızın kalorısını nasıl bılecegız acabaBen günlük 750 kaloriyi gecmemeye calisicam, Karatay artı sıfır kaçamak tabi
ıyı geceler cnmYatıyorum arkadaşlar iyi geceler hepinize ❤
Cnm sen salona gıdıyormuydunyaa evet spor konusu bende de sıkıntı bişeye başlayıp devam ettiremiyorumher gün aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorum o yüzden ben galiba yürüyüş her gün olmakla birlikte bölge bölge gidicem işte bigün simit bölgesi ağırlıklı bi gün bacak ağırlıklı bi gün kol ağırlıklı gibi gibi arada cardio da yapmak lazım
yok canım gitmiyorum bi ara gittim ama devam ettiremedimCnm sen salona gıdıyormuydun![]()
Fat secret diye bi uygulama var ya da onun gibi baska bi ugulama da olabilir kalori hesaplayan. Ben öyle hesapliyordum.ne güzel 3 kişi olduk bile
Cnm bence herkes evdeki duruma göre ayarlayabılır yerıklerını
Kalorı hesabı hiç yapmadım.bı araştırayım belkı bana uyar.yedıklerımızın kalorısını nasıl bılecegız acaba
ıyı geceler cnm![]()
Günaydın :)Günaydın ❤
51.5 demistin dimi? Daha 3-4 gün var. Senin hızlı gidiyor biloyorsun dikkat edince. Hiç belli olmazGünaydın :)
Yine diyetli bir günden merhaba..
Çiğdem bu hafta hedefime ulaşamayacağım gibi. Abarttım biraz dün. Bugün dengelemem lazım.
Bayrama doğru ya da tatile falan gidecekseniz ona yakin yapabilirsin. Kesinlikle o duygu cok güzel, bir de senin kiloya insem cok daha iyi farkederimİnsana pantolonlarının bol gelmesi ne kadar güzel bi duyguymuş..
alışveriş yapasım var, ama biraz daha beklicem
Yok bu ertesi gun bas agrisi mide bulantisi vs olmasin diyeymis:)Yazik ya kiyamamo hap tamamen sapitmak icin deil miydi ya. Vegasta gecen hangover filmi var ya orda oyleydi en azindan
![]()
Yer ve zaman farketmiyo valla kiz kiza eglence harika cidden:)Kız Kıza eğlence.. en sevdiğimde. Tabi bi las vegasta bekarlığa veda yapamasak da çok severim eğlenmeyi.
Sana da iyi gelmiş belli ki.
Bira ve pilav olmasaydi iyi bi menü aslında.cgdmk bugun biraz fazla yedim ya is cikisi bi yere gittik, aksam yemegini komple atlicaktim aslinda keske oyle yapsaydim
Oglen: 200 gr civari haslanmis tavuk, ustune domatesli bi sos, yarim avokado, bol yesil salata, 3 kasik meksika fasulyesi
Aksam: 1 bardak bira, thai usulu yer fistikli bi tavuk yemegi, patlican sote, 2 kasik pilav
Cok saol canım ❤grcmişolsun cnm
keşkek yarma buğdaydan yapılıyor dıye bılıyorum cnm.yarma sınırlı yıyecek degılmıydı yada ben yanlış bılıyor olabılırım
kız kıza las Vegas kulaga nasılda guzel gelıyor
tası tarağı toplayıp amerıkaya gıdesım geldi
bizde bu iştah oldukça bu grup zor dağılır
cok gecmişolsun cnm![]()