Hedef 15 Haziran!

Vallaa canım menülerimden görüyorsundur mecbur kalmadıkça kaçamağım olmuyor bide regl döneminde :KK70: ama onuda artık tarçınlı sütle kontrol altına almayı düşünüyorum o yüzdeeeen varımmmm diyorummm :KK68:
Aslında o yazdıklarım kendımeydi:KK70:
Bılıyorum cnm yedıklerını vede sporunu.:sampiyon:yarından ıtıbaren başlıyoruz o zaman.yedıklerım de dıkkat edebılıyorum sma sporda devamlılık cok zor gelıyor bana.duzenli yapabılrcegım sporlar lazım tam bılmıyorum ne yapabılırım:KK67:

Aslında o yazdıklarım kendımeydi:KK70:
Bılıyorum cnm yedıklerını vede sporunu.:sampiyon:yarından ıtıbaren başlıyoruz o zaman.yedıklerım de dıkkat edebılıyorum sma sporda devamlılık cok zor gelıyor bana.duzenli yapabılrcegım sporlar lazım tam bılmıyorum ne yapabılırım:KK67:
yaa evet spor konusu bende de sıkıntı bişeye başlayıp devam ettiremiyorum :( her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorum o yüzden ben galiba yürüyüş her gün olmakla birlikte bölge bölge gidicem işte bigün simit bölgesi ağırlıklı bi gün bacak ağırlıklı bi gün kol ağırlıklı gibi gibi arada cardio da yapmak lazım

Ben ben ben ❤
Benim de 5 vermem lazim o zamana, nasıl yapicaz
ne güzel 3 kişi olduk bile:halay:
Cnm bence herkes evdeki duruma göre ayarlayabılır yerıklerını :eğlence:

Ben günlük 750 kaloriyi gecmemeye calisicam, Karatay artı sıfır kaçamak tabi
Kalorı hesabı hiç yapmadım.bı araştırayım belkı bana uyar.yedıklerımızın kalorısını nasıl bılecegız acaba:olamaz:
Yatıyorum arkadaşlar iyi geceler hepinize ❤
ıyı geceler cnm :KK68:

yaa evet spor konusu bende de sıkıntı bişeye başlayıp devam ettiremiyorum :KK43: her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorum o yüzden ben galiba yürüyüş her gün olmakla birlikte bölge bölge gidicem işte bigün simit bölgesi ağırlıklı bi gün bacak ağırlıklı bi gün kol ağırlıklı gibi gibi arada cardio da yapmak lazım
Cnm sen salona gıdıyormuydun:KK64:

ne güzel 3 kişi olduk bile:halay:
Cnm bence herkes evdeki duruma göre ayarlayabılır yerıklerını :eğlence:

Kalorı hesabı hiç yapmadım.bı araştırayım belkı bana uyar.yedıklerımızın kalorısını nasıl bılecegız acaba:olamaz:
ıyı geceler cnm :KK68:
Fat secret diye bi uygulama var ya da onun gibi baska bi ugulama da olabilir kalori hesaplayan. Ben öyle hesapliyordum.

cgdmk cgdmk bugun biraz fazla yedim ya is cikisi bi yere gittik, aksam yemegini komple atlicaktim aslinda keske oyle yapsaydim
Oglen: 200 gr civari haslanmis tavuk, ustune domatesli bi sos, yarim avokado, bol yesil salata, 3 kasik meksika fasulyesi
Aksam: 1 bardak bira, thai usulu yer fistikli bi tavuk yemegi, patlican sote, 2 kasik pilav

cgdmk cgdmk bugun biraz fazla yedim ya is cikisi bi yere gittik, aksam yemegini komple atlicaktim aslinda keske oyle yapsaydim
Oglen: 200 gr civari haslanmis tavuk, ustune domatesli bi sos, yarim avokado, bol yesil salata, 3 kasik meksika fasulyesi
Aksam: 1 bardak bira, thai usulu yer fistikli bi tavuk yemegi, patlican sote, 2 kasik pilav
Bira ve pilav olmasaydi iyi bi menü aslında.

grcmişolsun cnm ❤️

keşkek yarma buğdaydan yapılıyor dıye bılıyorum cnm.yarma sınırlı yıyecek degılmıydı yada ben yanlış bılıyor olabılırım:olamaz:

kız kıza las Vegas kulaga nasılda guzel gelıyor:rapci:

tası tarağı toplayıp amerıkaya gıdesım geldi :skandal:

bizde bu iştah oldukça bu grup zor dağılır

cok gecmişolsun cnm❤️
Cok saol canım ❤:KK200:

Back