Hedef 15 Haziran!

cgdmk cgdmk ben dayanamadım yaaa :mad: akşama doğru inanılmaz acıktım başım ağrımaya başladı :KK43: devam ettiremedim sütüü. biraz fazla spor yaptım acaba ondan mı hufff :KK43: akşam iki tane yumurta yedim yoksa gerçekten bayılacaktım
Verano_porteno Verano_porteno sporum
1 saat pilates 420 p
5 dk plank 50 p
45 dk orta aerobic ve dumbel çalışmam var ortaya karışık onu nasıl hesaplasam bilemedimm :KK64:
İki yumurta dogru tercih olmuş en azından canım, protein sonuçta. Yarin sonucu merakla bekliyorum ;)

İki yumurta dogru tercih olmuş en azından canım, protein sonuçta. Yarin sonucu merakla bekliyorum :KK66:
hiç yememeyi tercih ederdim tabii ama olmadı :olamaz: ay bende merak ediyorum 300-500 gitmiştir en azından inşallah gitmediyse zaten delirmiş bi sueno görmeye hazır olun :KK8::D

İyi akşamlar kızlar
@Verano_porteno canım hiç spor yapamıyorum. Kendim zor ayakta duruyorum çünkü. Okulda ne kadar yürüdüysem işte..
cgdmk cgdmk
Sahur
Tereyağda yumurta
Peynir 1 dlm ekmek
Karpuz

Akşam
Yoğurt çorbası
Salata
1 kaşık pilav
1 parça fırında tavuk
1 dolma

Davette olunca çok gibi oldu ya

İyi akşamlar kızlar
@Verano_porteno canım hiç spor yapamıyorum. Kendim zor ayakta duruyorum çünkü. Okulda ne kadar yürüdüysem işte..
cgdmk cgdmk
Sahur
Tereyağda yumurta
Peynir 1 dlm ekmek
Karpuz

Akşam
Yoğurt çorbası
Salata
1 kaşık pilav
1 parça fırında tavuk
1 dolma

Bu yedigin yasaklılar menü puanlarını etkiliyor canım. Bundan sonra yememeye çalış ki başkaları da kaçamak yaparsa en azını seciyorum ;)

İyi akşamlar kızlar
cgdmk cgdmk
Sahur
Tereyağda yumurta
Peynir 1 dlm ekmek
Karpuz

Akşam
Yoğurt çorbası
Salata
1 kaşık pilav
1 parça fırında tavuk
1 dolma

senin ramazandan sonraya sarkacak gibi spor olayi

@fmad 1(spor)=1
@kolera88 15+2(hedef)+1(spor=18
kremsokola kremsokola 0+2(spor)=2
Verano_porteno Verano_porteno 10+3(spor)=13
cgdmk cgdmk 3+1(spor)=4
degisimdonusum degisimdonusum 16+2(hedef)
sueno34 sueno34 2+2(spor)=4
gonulll gonulll 3+5(spor)=8
mavi1000 mavi1000 4+1(spor)=5
vorones vorones -2=-2
pegasus07 pegasus07 15+2(hedef)+4(spor)+1(menu)=22

Arkadaşlar puanlarinizi kontrol eder misiniz? Eksik ya da gizden kaçırdığım olabilir. Bu haliyle sokolaya atıyorum. Yanlışlık varsa beni etiketleyin, sokolaya söylerim,düzeltir :KK66:
Eline saglik canim

senin ramazandan sonraya sarkacak gibi spor olayi
Aynen aslında o dA iyi olacak. Çünkü kilo verip yapmış olacağım. Tamamen vücudum şekillenir diye düşünüyorum. Valla eşim bugün çok kapsamlı bi salona yazıldı. Ben de yazılacağım. O yazılır da ben yazılamaz mıyım yani?

Aynen aslında o dA iyi olacak. Çünkü kilo verip yapmış olacağım. Tamamen vücudum şekillenir diye düşünüyorum. Valla eşim bugün çok kapsamlı bi salona yazıldı. Ben de yazılacağım. O yazılır da ben yazılamaz mıyım yani?
Sen ankaradaydin dimi kolera , zaman bulabiliomusun salona. Ben calisioken evde yapiodum , tabi bekardim da donunce nasil olur bilmiorum. Benim esim asla gitmez hic sevmio o yuzden aksam gidemem.Ama sporu birakmak istemiorum

Sen ankaradaydin dimi kolera , zaman bulabiliomusun salona. Ben calisioken evde yapiodum , tabi bekardim da donunce nasil olur bilmiorum. Benim esim asla gitmez hic sevmio o yuzden aksam gidemem.Ama sporu birakmak istemiorum
Evet ankaradayım. Yakınımda büyük bi avm açıldı, oranın salonuna yazılcam. Bakalım bi.

Back