Hedef 15 Haziran!

Şokola parti nasıldı? Hiç anlatmıyorsun? Herkes pullarla n’aptı? :)

cgdmk acelem olduğu için yataktan kalkar kalmaz tartıldım sadece 200 gr gitmiş tüm gün dayanabilseydim iyi sonuç alırdım belki ama
Az gitmiş yine de. Ondan önce odemlerin gitmis miydi acaba? Ben ödem olmadigi zamanlar da yapmistim gram oynamamisti. Memleket donusu yaptığımda ise 2kilo gitmişti. Olsun 200 hiç yoktan iyidir diyeljm ☺

Az gitmiş yine de. Ondan önce odemlerin gitmis miydi acaba? Ben ödem olmadigi zamanlar da yapmistim gram oynamamisti. Memleket donusu yaptığımda ise 2kilo gitmişti. Olsun 200 hiç yoktan iyidir diyeljm ☺
Hmmm evet çok az ya çok bi şişliğim yoktu dün ödeme dair ama bilemedim önceki günler çok yürümüştüm çünkü.regl ödeminde denicem ama bi daha inat ettim

Ellerine sağlık cnm.
hiç biz aşağımı kalalım demi ama

Günaydın arkadaşlar ❤❤❤
Gunaydın cnm
cgdmk acelem olduğu için yataktan kalkar kalmaz tartıldım sadece 200 gr gitmiş tüm gün dayanabilseydim iyi sonuç alırdım belki ama
kalkar kalkmaz tartılmak doğru degıl aslında.1 saat sonra tartıldıgında daha fazla eksi görüyorsun

Merhaba canlar,
Yazda olsa insan çok ağır hastalanabiliyormuş. Tecrübeyle sabit. Berbat haldeyim küçük oglumla başladı aramızdaki sıkı muhabbetten banada bulaştı. 2gun üst üste iftara misafirin de var yandım ki ne yandım. Dr gittim beni acil ayağa kaldır misafir gelecek dedim gülüyor. Şaka bir yana iştah gitti en iyi yanı bu. Spor olarak ta bol bol temizlik yapıyorum dinlene dinlene. Hepinizi öptüm.

Keşkek harika oluyor, mutlaka denemelisin ☺
Tavuklu yaparım ama kerevizi ilk kez koydum, sevdim ben
Burda sadece yapraklari satilio kerevizin koku satilmio, ben de zeytinyagli pirasa gibi yapiorum. Keskeki de su ara yapmak pek mantikli deil. Diyetten sonra artik o gunleri gorurmuyuz dersin

Evet ankaradayım. Yakınımda büyük bi avm açıldı, oranın salonuna yazılcam. Bakalım bi.
Super dene bakalim, ins memnun kalirsin. Ben sanirim donunce evde yapicam pilatesin vucudundan daha memnun kalmistim salondansa,ama tabi burda derslerdeki agirligi hafif agirlikli aerobige vermisler, kendi vucut agirligimizla matta fln calistigimiz cok az. Esim de aynisini soyledi. Once kilo verdiginde daha ince zarif olmustun simdi daha kasli, yapili oldun dedi. Malesef hakli sinir oldum bu duruma

Gecmis olsun canim, yaz gunu ne hastaligiymis o yaa sansa bak. Duzel de gel susuz, vitaminsiz kalma

Vazgeçtim sen 50 olmasan da olurmus
Evet 54-55 sana yeterli ☺
28-30 ne farkeder ☺☺☺
senin boy kaç canım
ilk hedef olan 54 ü tutturup 1 ya da 2 ay koruma yapmak istiyorum
54 ü sabitlemek için
sonrasında hedefim 51
daha da ileri gidebilirim ama sporu düzenli olarak dahil etmem gerekiyor hayatıma
o zaman da hedefim 46

163 mus boyun hani cok mu kisasin fln die dondum baktim. 46 saglikli bi kilo deil ki neden istiosun

163 mus boyun hani cok mu kisasin fln die dondum baktim. 46 saglikli bi kilo deil ki neden istiosun
bir dönem dertten o kiloya düşmüştüm de
çok yakıştığını düşünüyorum
kendimce
dümdüzdü göbeğim daha ince vücut tabii

beni ayaklandırın ya
spor yapayım ben az az da olsa
basen eritme yarışması mı yapalım napalım
kaldırın beni

Sen hedefe yaklastikca foto koyarsin biz az daha az daha tamam tamam dur fln deriz merak etme Yakistiysa bilmiorum tabi her insanda degisik oluo. Tamam durterim seni bugun basla hemen yarim saat basen egzersizleriyle

Canım göbeğin belki dümdüz olmuştur ama yüz de çok önemli. 163 e 46 kilo ben de çok afedersin ruh gibi bi görüntü geliyor aklıma. Ha yüzün biraz topluysa çok fark etmiyorsa olur ama değilse bence yaşlı görünüyor öyle insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…