Hedef 15 Haziran!

Kizlar selaam! Bu sabah itibariyle kilom 60.8, gecen hafta verdiklerimi geri almisim yani:işsiz: yapicak bisey yok, kaldigimiz yerden devam. bugun gunduz cok giremeyebilirim isler yogun biraz ama aksama dogru listeyi guncellicem:)

cgdmk cgdmk ben dayanamadım yaaa :mad: akşama doğru inanılmaz acıktım başım ağrımaya başladı :( devam ettiremedim sütüü. biraz fazla spor yaptım acaba ondan mı hufff :( akşam iki tane yumurta yedim yoksa gerçekten bayılacaktım
Verano_porteno Verano_porteno sporum
1 saat pilates 420 p
5 dk plank 50 p
45 dk orta aerobic ve dumbel çalışmam var ortaya karışık onu nasıl hesaplasam bilemedimm :KK64:

cgdmk cgdmk ben dayanamadım yaaa :mad: akşama doğru inanılmaz acıktım başım ağrımaya başladı :KK43: devam ettiremedim sütüü. biraz fazla spor yaptım acaba ondan mı hufff :KK43: akşam iki tane yumurta yedim yoksa gerçekten bayılacaktım
Verano_porteno Verano_porteno sporum
1 saat pilates 420 p
5 dk plank 50 p
45 dk orta aerobic ve dumbel çalışmam var ortaya karışık onu nasıl hesaplasam bilemedimm :KK64:
8.5 puandan hesaplayabiliriz onu. toplam 852.5 yapar. Bu hafta hizli basadin suenocum supersin :) buarada sut detoksunu ben de denemek istiorum bu ara acayip istahim acik

8.5 puandan hesaplayabiliriz onu. toplam 852.5 yapar. Bu hafta hizli basadin suenocum supersin :) buarada sut detoksunu ben de denemek istiorum bu ara acayip istahim acik
Teşekkür ederimm canım geçen haftanın acısını çıkartıyorum bi nevi:KK48: ya valla gayet içilebilir bişi o konuda sıkıntı yok ama ben dayanamadım akşama doğru inanılmaz acıktım biraz daha dursam daha fena saldırırdım yemeğe biliyorum kendimi :( daha geç olmadan yumurtayla kapatayım bari dedim günü :işsiz:

Teşekkür ederimm canım geçen haftanın acısını çıkartıyorum bi nevi:KK48: ya valla gayet içilebilir bişi o konuda sıkıntı yok ama ben dayanamadım akşama doğru inanılmaz acıktım biraz daha dursam daha fena saldırırdım yemeğe biliyorum kendimi :KK43: daha geç olmadan yumurtayla kapatayım bari dedim günü :işsiz:
Mantikli iyi yapmissin , ben zaten ac karnina uykuya fln dalamiorum. Aman hep dert yaa

Sahur
1 haşlanmış yumurta
6zeytın
2parca peynır
1 bardak süt

Iftar
Fırında kuzu eti patateslı (patatesden 2 dılım aldım)
Mercımek çorbası
Salata

2 büyük fıncan şekersiz kahve
2 kupa sekersız çay

cgdmk cgdmk

Teşekkürler cnm.ben 3 gün bildirim yapamadım her ne kadar kaçamak yapmasamda yazamadığım için itiraz gelırse sorun degıl.gınluk düzenli bildirim yapıp dıkkat edene de gıdebılır puan:KK50:
Yok canım sana o yüzden sormuştum diyete uydun mu diye, senin kacanak yapmadığını da hepimiz biliyoruz zaten ve hepimizin bu hafta kacamaklari oldu ;)

Kizlar selaam! Bu sabah itibariyle kilom 60.8, gecen hafta verdiklerimi geri almisim yani:işsiz: yapicak bisey yok, kaldigimiz yerden devam. bugun gunduz cok giremeyebilirim isler yogun biraz ama aksama dogru listeyi guncellicem:)
Hosgeldin canım, puanlamayi atmak için seni bekledim ve bir kaç kişi de yapmadı. Listeden çıkacak var sanırım. Ben de simdi Sana atarım puanları

Back