Hedef 15 Haziran!

İki yumurta dogru tercih olmuş en azından canım, protein sonuçta. Yarin sonucu merakla bekliyorum

İki yumurta dogru tercih olmuş en azından canım, protein sonuçta. Yarin sonucu merakla bekliyorum
hiç yememeyi tercih ederdim tabii ama olmadı ay bende merak ediyorum 300-500 gitmiştir en azından inşallah gitmediyse zaten delirmiş bi sueno görmeye hazır olun

İyi akşamlar kızlar
@Verano_porteno canım hiç spor yapamıyorum. Kendim zor ayakta duruyorum çünkü. Okulda ne kadar yürüdüysem işte..
cgdmk
Sahur
Tereyağda yumurta
Peynir 1 dlm ekmek
Karpuz

Akşam
Yoğurt çorbası
Salata
1 kaşık pilav
1 parça fırında tavuk
1 dolma

Davette olunca çok gibi oldu ya

Bu yedigin yasaklılar menü puanlarını etkiliyor canım. Bundan sonra yememeye çalış ki başkaları da kaçamak yaparsa en azını seciyorum

senin ramazandan sonraya sarkacak gibi spor olayi

Eline saglik canim

senin ramazandan sonraya sarkacak gibi spor olayi
Aynen aslında o dA iyi olacak. Çünkü kilo verip yapmış olacağım. Tamamen vücudum şekillenir diye düşünüyorum. Valla eşim bugün çok kapsamlı bi salona yazıldı. Ben de yazılacağım. O yazılır da ben yazılamaz mıyım yani?

Sen ankaradaydin dimi kolera , zaman bulabiliomusun salona. Ben calisioken evde yapiodum , tabi bekardim da donunce nasil olur bilmiorum. Benim esim asla gitmez hic sevmio o yuzden aksam gidemem.Ama sporu birakmak istemiorum

Sen ankaradaydin dimi kolera , zaman bulabiliomusun salona. Ben calisioken evde yapiodum , tabi bekardim da donunce nasil olur bilmiorum. Benim esim asla gitmez hic sevmio o yuzden aksam gidemem.Ama sporu birakmak istemiorum
Evet ankaradayım. Yakınımda büyük bi avm açıldı, oranın salonuna yazılcam. Bakalım bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…