Hedef 15 Haziran!

Son bardagi 8 de icersen 12 ye doğru falab bi açlık oluyor ama zorlayacak kadar değil. Dayanirsan sabaha iyi eksi gorecegini umuyorum ☺
O saatlerde hep oluyor zaten böyle bi acıkma hissi falan eğer öyle olursa sıkıntı yok demektir ;) normalde pzt-cuma günleri haricinde tartılmıyorum ama yarın tartılcam ne çıkıcak bakalımm :KK48:

Ben zaten hedefime ulasiyorum diyosun :KK70:
Seni yakalayamadim ona yanarim ☺
belki haftaya yakalarsın belli mi olur
inanılmaz krizlerim var
sanırım günde sadece bir kez yediğim için gün içerisinde olan o minik naif atıştırmalıkları özlüyorum
akşamları hepsini yemek istiyorum ama su ve çorbadan sonrası yok :işsiz:
ramazandan sonra yine 60 kilo bi değişimdönüşüm mü göreceğiz yoksa:deli:

belki haftaya yakalarsın belli mi olur
inanılmaz krizlerim var
sanırım günde sadece bir kez yediğim için gün içerisinde olan o minik naif atıştırmalıkları özlüyorum
akşamları hepsini yemek istiyorum ama su ve çorbadan sonrası yok :işsiz:
ramazandan sonra yine 60 kilo bi değişimdönüşüm mü göreceğiz yoksa:deli:
O kadar vermisken çıkma tekrar ☺

Hoşgeldin canim, super gitmis bu hafta. Odem falan kalmadi demek ki ☺
Dikkat edebildin sanirim yediklerine kuzeninde
teşekkür ederim cnm.evet dıyete uygun beslendim.

Yıne cok ıyı vermıssın
trşrkkürler gönülcüğüm.

Pegasuscum çok güzel gitmiş ya. Haftaya hedefin 69.9 olsun bence. Evde bile değildin nasıl dikkat ettin öyle.
Bir de ramazandan herhalde senin ödülünü yeni fark ediyorum ne zaman hangi tarifle almıştın bu madalyayı:KK70:
cnm bizim WhatsApp grubumuz var.aıledeki şişman hatunlar ordan her gün yıyıp içtiklerimizi yazıyoruz.kuzenim de aynı gruptan olduğundan zorlanmadım.dışardayken ekmeksiz ,evdeyken dıgerlerı pasta börek yerken biz kendımıze göre olan şeyler yedık yani birbirimizi motıve ettık.:eğlence:
Madalyam çoktandır var aslında.sütlü Nuriye ve tavuk göğsü tatlısı yapmıştım ordan almıştım.bı ara yemek yarışmasına katılıyordum.:kk77:

Bence madalyası hep vardı yani tanistigimizdan beri, yeni değil yani :KK66:
Evet cnm bir kaç yıldır var:KK37:
pegasus07 pegasus07 degisimdonusum degisimdonusum harikasınızzz vallaa maşallaaahhhh :nazar::nazar::nazar:
trşrkkürler cnm benim ❤️

0DFA7CAD-DCE3-4053-B71A-B80B9328F552.jpeg Kızlar sabah aceleden fotograf atmayı unutmuşum:confused:
Haftaya hedefim 70 kg anca verebılırım sanırım.bu hafta hedefi tutturdum galıba.:KK39:

hahah cok tatlısın koleracım siz muhabbet ediyonuz okuyup cıkıyorum diyecek bişe bulamıyorum diyet geçmişim yok :KK70: :KK200: oruc iyide yarın üçüncü direksiyon sınavına giricem canımı cok sıkıyor ocaktan beri ehliyetle uğraşıyorum :KK12:
Nerede kalıyorsun.tutkıyede o kadar sıkı tutulmaya başlandımı ehlıyet:confused:
Bir de bu topiği uzatma ya da yeniden açma nedir? Ne düşünüyorsunuz kızlar? Ben sizi özlüycem ya. Çok az kaldı
trmmuz sonu okullar kapanıyor burda.agustos ta tatıl planımız var.O zamana kadar 10 kılo daha vermem lazım en az yani o zamana kadar burda olmam lazım.yenı grup olursa katılırım elımden geldıgı kadar yazmayada çalışırım.

Canım o zaman daha çok paylaşım istiyoruz. Bir de gününde tartı bildirimi. Hani mazeret bildirebilirsiniz, ama onu dA yapmıyorsunuz. Sonuçta kim ne verdi, merak ediyoruz?
Zamanında bildirim yapmayanlara bende bozuluyorum açıkcası.amaç belli sonuçta.kilo vermek istıyorsan ve bunu yanlız yapamıyorsak bazı kurallara uymamız gerek:KK4:

Arkadaşlar bu hafta menü puanı pegasus07 pegasus07 a gitsin istiyorum.
+1 de oradan gelsin canim :KK66:
Hep dediğim gibi başka fikirlere açığım
Teşekkürler cnm.ben 3 gün bildirim yapamadım her ne kadar kaçamak yapmasamda yazamadığım için itiraz gelırse sorun degıl.gınluk düzenli bildirim yapıp dıkkat edene de gıdebılır puan:KK50:

Back