Hedef 15 Haziran!

Kizlar selaam! Bu sabah itibariyle kilom 60.8, gecen hafta verdiklerimi geri almisim yani yapicak bisey yok, kaldigimiz yerden devam. bugun gunduz cok giremeyebilirim isler yogun biraz ama aksama dogru listeyi guncellicem:)

cgdmk ben dayanamadım yaaa akşama doğru inanılmaz acıktım başım ağrımaya başladı devam ettiremedim sütüü. biraz fazla spor yaptım acaba ondan mı hufff akşam iki tane yumurta yedim yoksa gerçekten bayılacaktım
Verano_porteno sporum
1 saat pilates 420 p
5 dk plank 50 p
45 dk orta aerobic ve dumbel çalışmam var ortaya karışık onu nasıl hesaplasam bilemedimm

8.5 puandan hesaplayabiliriz onu. toplam 852.5 yapar. Bu hafta hizli basadin suenocum supersin :) buarada sut detoksunu ben de denemek istiorum bu ara acayip istahim acik

8.5 puandan hesaplayabiliriz onu. toplam 852.5 yapar. Bu hafta hizli basadin suenocum supersin :) buarada sut detoksunu ben de denemek istiorum bu ara acayip istahim acik
Teşekkür ederimm canım geçen haftanın acısını çıkartıyorum bi nevi ya valla gayet içilebilir bişi o konuda sıkıntı yok ama ben dayanamadım akşama doğru inanılmaz acıktım biraz daha dursam daha fena saldırırdım yemeğe biliyorum kendimi daha geç olmadan yumurtayla kapatayım bari dedim günü

Mantikli iyi yapmissin , ben zaten ac karnina uykuya fln dalamiorum. Aman hep dert yaa

Sahur
1 haşlanmış yumurta
6zeytın
2parca peynır
1 bardak süt

Iftar
Fırında kuzu eti patateslı (patatesden 2 dılım aldım)
Mercımek çorbası
Salata

2 büyük fıncan şekersiz kahve
2 kupa sekersız çay

cgdmk

Teşekkürler cnm.ben 3 gün bildirim yapamadım her ne kadar kaçamak yapmasamda yazamadığım için itiraz gelırse sorun degıl.gınluk düzenli bildirim yapıp dıkkat edene de gıdebılır puan
Yok canım sana o yüzden sormuştum diyete uydun mu diye, senin kacanak yapmadığını da hepimiz biliyoruz zaten ve hepimizin bu hafta kacamaklari oldu

Kizlar selaam! Bu sabah itibariyle kilom 60.8, gecen hafta verdiklerimi geri almisim yani yapicak bisey yok, kaldigimiz yerden devam. bugun gunduz cok giremeyebilirim isler yogun biraz ama aksama dogru listeyi guncellicem:)
Hosgeldin canım, puanlamayi atmak için seni bekledim ve bir kaç kişi de yapmadı. Listeden çıkacak var sanırım. Ben de simdi Sana atarım puanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…