Hedef 15 Haziran!

Haklısın ama zorla da olmuyor, hep söylüyoruz.. bu kadar vakit ayırabiliyor demek ki herkes. O yüzden 2. Grup olmaz gibi geliyor bana.
Aktif olmayanlar yüzünden aktif olanlari harcamak bana pek mantıklı gelmiyor. Olanlarla devam ederiz. Ben az olsun öz olsun mantigindayim. Beş kisi olsun bomba gibi olsun ;)

Gunaydın kızlar.dün sabaha karşı geldik.kılo bildirimi yapayım gun içinde gelırım yıne
Geçen hafta:71,9
Bu gün:70,8
Pegasuscum çok güzel gitmiş ya. Haftaya hedefin 69.9 olsun bence. Evde bile değildin nasıl dikkat ettin öyle.
Bir de ramazandan herhalde senin ödülünü yeni fark ediyorum ne zaman hangi tarifle almıştın bu madalyayı:KK70:

Arkadaşlar kusura bakmayın geç kaldım arkadaslarla disaridaydik.
Menüm
İftar
Kuzu tandir
Salata
Mezelerden bir kaç catal aldim tadimlik yasaklı yoktu
Su az oldu. 800 ictim ama en az 2 lt yaparım
250 bitki çayı
Gecen hafta 60.5
Bu hafta 60.3
Puan 3
Hedefe ulasamadim
Haftaya hedefim 59.5 yine

Geçmişi okuyup puanlarinizi hesapliycam
Kuzu tandır:eek:
Canım o kadar çok istiyor ki son zamanlarda
bir türlü de nasip olması yemek :dua:
sana afiyet olsun canım

@Zmnesrin @fmad (tartin geldi mi canım)
degisimdonusum degisimdonusum @bnnu vorones vorones @Sevgi999 arkadaslar bildirimleri zamanında yapalim lütfen.
Ayrıca haftalık hedefiniz varsa bildirim yaparken yazın.

Geçen Ptesi 57,5
Hedef 56,8
Bu ptesi 56,6 :KK73:

Puan 15,6+ hedefi tutturduğum için 2 puan = 18:KK200:

Aktif olmayanlar yüzünden aktif olanlari harcamak bana pek mantıklı gelmiyor. Olanlarla devam ederiz. Ben az olsun öz olsun mantigindayim. Beş kisi olsun bomba gibi olsun :KK66:
aynen bencedee ben zaten kesin varım :D sütü yaptım canımm bu arada:halay: hiç korktuğum gibi değilmiş gayet içilebilir bişeymiş hayırlısıı bakalımm

Kuzu tandır:eek:
Canım o kadar çok istiyor ki son zamanlarda
bir türlü de nasip olması yemek :dua:
sana afiyet olsun canım

Geçen Ptesi 57,5
Hedef 56,8
Bu ptesi 56,6 :KK73:

Puan 15,6+ hedefi tutturduğum için 2 puan = 18:KK200:
Cok iyi yaa bildigin 56 oldun valla.
Tebrikler, birincilik koltuğun için de ayrıca tebrikler ❤

pegasus07 pegasus07 degisimdonusum degisimdonusum harikasınızzz vallaa maşallaaahhhh :nazar::nazar::nazar:
Çok teşekkür ederim canımm :KK36:
Cok iyi yaa bildigin 56 oldun valla.
Tebrikler, birincilik koltuğun için de ayrıca tebrikler ❤
Teşekkür ederim canım :KK19:
Pazartesi hedefim 55,9 :21:

Bağırsak sorunları yaşıyorum, zaten normalde vardı, ramazanda da neredeyse hiç yemek yiyemiyorum o yüzden iyice ayyuka çıktı:mad:
Uykusuzluk iyice sorun oldu, sahura birkaç sabahtır kalkamıyorum :uykucu:
artık saati kurmamayı düşünüyorum, sadece iftarla da nasıl olsa tutabiliyorum bari uykumdan olmayayım :KK42:
55 ler garanti yani haftaya :KK9:

Çok teşekkür ederim canımm :KK36:

Teşekkür ederim canım :KK19:
Pazartesi hedefim 55,9 :21:

Bağırsak sorunları yaşıyorum, zaten normalde vardı, ramazanda da neredeyse hiç yemek yiyemiyorum o yüzden iyice ayyuka çıktı:mad:
Uykusuzluk iyice sorun oldu, sahura birkaç sabahtır kalkamıyorum :uykucu:
artık saati kurmamayı düşünüyorum, sadece iftarla da nasıl olsa tutabiliyorum bari uykumdan olmayayım :KK42:
55 ler garanti yani haftaya :KK9:
Ayyy seninle birlikte ben de heyecanlaniyorum cidden. Kolerayla ikiniz iyi is cikardiniz. Koltugumu da en yakin zamanda alicam :63:

Teşekkür ederiim canımm :KK15: inşallaah yarar :dua: peki bu detoksun bi süresi var mı yani mesela bugün yaptım bi daha ne zaman yapabilirim gibi ?
Haftada bir demişti aldığım kişi. Benim bazen haftada iki yaptığım da oldu ama acikcasi ise yaramadi diyebilirim. Ama arti da cikmadim. Ben genelde bol karbonhidrat aldiysam, adetliysem, cok sissem vs o zaman yapiyorum.

Haftada bir demişti aldığım kişi. Benim bazen haftada iki yaptığım da oldu ama acikcasi ise yaramadi diyebilirim. Ama arti da cikmadim. Ben genelde bol karbonhidrat aldiysam, adetliysem, cok sissem vs o zaman yapiyorum.
Hmm iyi süper o zaman :halay:işe yararsa ben bunu haftada bi yaparım çok zorlamazsa beni tabii şuan iyiyim bi sıkıntı yok ama gün sonuna bakmak lazım :KK48:

Back