- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.501
Son bardagi 8 de icersen 12 ye doğru falab bi açlık oluyor ama zorlayacak kadar değil. Dayanirsan sabaha iyi eksi gorecegini umuyorum ☺Hmm iyi süper o zamanişe yararsa ben bunu haftada bi yaparım çok zorlamazsa beni tabii şuan iyiyim bi sıkıntı yok ama gün sonuna bakmak lazım
O saatlerde hep oluyor zaten böyle bi acıkma hissi falan eğer öyle olursa sıkıntı yok demektirSon bardagi 8 de icersen 12 ye doğru falab bi açlık oluyor ama zorlayacak kadar değil. Dayanirsan sabaha iyi eksi gorecegini umuyorum ☺
Ayyy seninle birlikte ben de heyecanlaniyorum cidden. Kolerayla ikiniz iyi is cikardiniz. Koltugumu da en yakin zamanda alicam
tam seve seve veririm koltuğu diyecektim ki zaten hiç bana geçmediğini gördüm
Merakla bekliyorum ☺O saatlerde hep oluyor zaten böyle bi acıkma hissi falan eğer öyle olursa sıkıntı yok demektirnormalde pzt-cuma günleri haricinde tartılmıyorum ama yarın tartılcam ne çıkıcak bakalımm
Ben zaten hedefime ulasiyorum diyosun
tam seve seve veririm koltuğu diyecektim ki zaten hiç bana geçmediğini gördüm
sen yeter ki eksileri gör
koltuk hiç önemli değil
belki haftaya yakalarsın belli mi olurBen zaten hedefime ulasiyorum diyosun
Seni yakalayamadim ona yanarim ☺
O kadar vermisken çıkma tekrar ☺belki haftaya yakalarsın belli mi olur
inanılmaz krizlerim var
sanırım günde sadece bir kez yediğim için gün içerisinde olan o minik naif atıştırmalıkları özlüyorum
akşamları hepsini yemek istiyorum ama su ve çorbadan sonrası yok
ramazandan sonra yine 60 kilo bi değişimdönüşüm mü göreceğiz yoksa
o yüzden bi başlık daha lazım bizeO kadar vermisken çıkma tekrar ☺
Evet 15 temmuza kadar, sonra da eylüle kadar, eylül 15te de kışa hazırlık kampi yaparızo yüzden bi başlık daha lazım bize
15 hazirandan sonra
teşekkür ederim cnm.evet dıyete uygun beslendim.Hoşgeldin canim, super gitmis bu hafta. Odem falan kalmadi demek ki ☺
Dikkat edebildin sanirim yediklerine kuzeninde
trşrkkürler gönülcüğüm.Yıne cok ıyı vermıssın
cnm bizim WhatsApp grubumuz var.aıledeki şişman hatunlar ordan her gün yıyıp içtiklerimizi yazıyoruz.kuzenim de aynı gruptan olduğundan zorlanmadım.dışardayken ekmeksiz ,evdeyken dıgerlerı pasta börek yerken biz kendımıze göre olan şeyler yedık yani birbirimizi motıve ettık.Pegasuscum çok güzel gitmiş ya. Haftaya hedefin 69.9 olsun bence. Evde bile değildin nasıl dikkat ettin öyle.
Bir de ramazandan herhalde senin ödülünü yeni fark ediyorum ne zaman hangi tarifle almıştın bu madalyayı
Evet cnm bir kaç yıldır varBence madalyası hep vardı yani tanistigimizdan beri, yeni değil yani
trşrkkürler cnm benim
Varım diyorumEvet 15 temmuza kadar, sonra da eylüle kadar, eylül 15te de kışa hazırlık kampi yaparız
Canım o zaman daha çok paylaşım istiyoruz. Bir de gününde tartı bildirimi. Hani mazeret bildirebilirsiniz, ama onu dA yapmıyorsunuz. Sonuçta kim ne verdi, merak ediyoruz?Varım diyorum
Nerede kalıyorsun.tutkıyede o kadar sıkı tutulmaya başlandımı ehlıyethahah cok tatlısın koleracım siz muhabbet ediyonuz okuyup cıkıyorum diyecek bişe bulamıyorum diyet geçmişim yokoruc iyide yarın üçüncü direksiyon sınavına giricem canımı cok sıkıyor ocaktan beri ehliyetle uğraşıyorum
trmmuz sonu okullar kapanıyor burda.agustos ta tatıl planımız var.O zamana kadar 10 kılo daha vermem lazım en az yani o zamana kadar burda olmam lazım.yenı grup olursa katılırım elımden geldıgı kadar yazmayada çalışırım.Bir de bu topiği uzatma ya da yeniden açma nedir? Ne düşünüyorsunuz kızlar? Ben sizi özlüycem ya. Çok az kaldı
Zamanında bildirim yapmayanlara bende bozuluyorum açıkcası.amaç belli sonuçta.kilo vermek istıyorsan ve bunu yanlız yapamıyorsak bazı kurallara uymamız gerekCanım o zaman daha çok paylaşım istiyoruz. Bir de gününde tartı bildirimi. Hani mazeret bildirebilirsiniz, ama onu dA yapmıyorsunuz. Sonuçta kim ne verdi, merak ediyoruz?
Evet canım bu hafta hedefi tutturdun tebrikler, bence haftaya 69.9 de ki 60 lari görmek için daha çok hırs yaparsınEki Görüntüle 2151571 Kızlar sabah aceleden fotograf atmayı unutmuşum
Haftaya hedefim 70 kg anca verebılırım sanırım.bu hafta hedefi tutturdum galıba.
Tamam sen yanımdan ayrılma, daha biz 50 oliciiizzzVarım diyorum
Teşekkürler cnm.ben 3 gün bildirim yapamadım her ne kadar kaçamak yapmasamda yazamadığım için itiraz gelırse sorun degıl.gınluk düzenli bildirim yapıp dıkkat edene de gıdebılır puanArkadaşlar bu hafta menü puanıpegasus07 a gitsin istiyorum.
+1 de oradan gelsin canim
Hep dediğim gibi başka fikirlere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?