Hedef 15 Haziran!

Arkadaşlar kusura bakmayın geç kaldım arkadaslarla disaridaydik.
Menüm
İftar
Kuzu tandir
Salata
Mezelerden bir kaç catal aldim tadimlik yasaklı yoktu
Su az oldu. 800 ictim ama en az 2 lt yaparım
250 bitki çayı
Gecen hafta 60.5
Bu hafta 60.3
Puan 3
Hedefe ulasamadim
Haftaya hedefim 59.5 yine

Geçmişi okuyup puanlarinizi hesapliycam

Evet çok seviniyorum kilo verdiğime. Bayramda dikkat edip spora başlarsam alacağımı da sanmıyorum. Eski kiloma dönmüş olurum umarım. belki hamilelik falan olursa az kilodan başlarım en azından
Senin adina sevindim, ideal kilona inip hamilelik dusunmene, hayırlısı olsun.
Ben ilk hamileligimdeki kilolari veremeyip yarım kilo da ustune koyup tekrar hamile kalmistim. Onlarla uğraşıyorum şimdi. İkincisini verdim çok şükür, eksi 7 deyim hatta ama ilkinden gidiyorum şimdi. İlkini vermeye de son 3 kilo insallah. 57 den sonra da 51 evlendiğim kilo, 50 olabilirsem süper ☺ seneye kış da onları veririm insallah ☺

Ben ilk hamileligimdeki kilolari veremeyip yarım kilo da ustune koyup tekrar hamile kalmistim. Onlarla uğraşıyorum şimdi. İkincisini verdim çok şükür, eksi 7 deyim hatta ama ilkinden gidiyorum şimdi. İlkini vermeye de son 3 kilo insallah. 57 den sonra da 51 evlendiğim kilo, 50 olabilirsem süper ☺ seneye kış da onları veririm insallah ☺
Bende ılk Doğumda hemen verdım kıloları. Daha sonra ıkıncı Doğuma kadar bı 5 yıl gecınce 3-4 kılo fazlam vardı ve öyle hamıle kaldım. Ikıncı Doğumun fazla kılolarını veremeden 67 ıle 3. Ye hamıle kaldım onda da 5 kg aldım Doğum sonra o 5 kg hemen gıttı. Farkına varmadan tekrar üstüne eklemısım. Sımdı onlarla mücadele edıyorum :)))

Zayıf olmak cok güzel daha bı hareketlı oluyor ınsan. Kılo ıle hareketler kısıtlanıyor.

Bende ılk Doğumda hemen verdım kıloları. Daha sonra ıkıncı Doğuma kadar bı 5 yıl gecınce 3-4 kılo fazlam vardı ve öyle hamıle kaldım. Ikıncı Doğumun fazla kılolarını veremeden 67 ıle 3. Ye hamıle kaldım onda da 5 kg aldım Doğum sonra o 5 kg hemen gıttı. Farkına varmadan tekrar üstüne eklemısım. Sımdı onlarla mücadele edıyorum :)))

Zayıf olmak cok güzel daha bı hareketlı oluyor ınsan. Kılo ıle hareketler kısıtlanıyor.
Kesinlikle zayif olmak çok güzel, verdikce kendine güvenin de geliyor ❤

Sen de çok aZimlisin. Bence er ya da geç vericeksin o kiloları..

Kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim. Ramazan çok işime geldi vallahi. Ben de biraz dikkat edince meyvelerini topluyorum. Bayrama kadar inşallah 51 e ulaşırım. Bu hafta davetler var, bakalım nasıl geçecek? Hedefimi de yüksek tuttum..
Hedefine odaklan hem haftalık hem yarışma. Güzel gidiyorken kendine bunu yapma :KK66:

Aynen neyse herkes vardır bi bildiği. Biz kendimize bakalım. Güzel motive devam edelim.
Ben böyle kopuk kopuk olunca da pek motive olamıyorum, canlı olmak gerek, daha bi motive oluyor insan o zaman. Mazareti olan arkadaşlar belli zaten, onceden söylediler. Ama her hafta boyle gec kalan bir iki kisi var, aktif de olmuyorlar. Hepimizin isleri güçleri var, hepimiz hayat telasindayiz ama bu gruptaysak hepimizin amacı belli, ona odaklanip ona göre caba gostermeliyiz.

Ben böyle kopuk kopuk olunca da pek motive olamıyorum, canlı olmak gerek, daha bi motive oluyor insan o zaman. Mazareti olan arkadaşlar belli zaten, onceden söylediler. Ama her hafta boyle gec kalan bir iki kisi var, aktif de olmuyorlar. Hepimizin isleri güçleri var, hepimiz hayat telasindayiz ama bu gruptaysak hepimizin amacı belli, ona odaklanip ona göre caba gostermeliyiz.
Haklısın ama zorla da olmuyor, hep söylüyoruz.. bu kadar vakit ayırabiliyor demek ki herkes. O yüzden 2. Grup olmaz gibi geliyor bana.

Back