Hedef 15 Haziran!

Bir de bu topiği uzatma ya da yeniden açma nedir? Ne düşünüyorsunuz kızlar? Ben sizi özlüycem ya. Çok az kaldı
Canım ben 9 temmuza kadar zayıflama sürecine devam edicem, ondan sonra da 15 eylüle kadar koruyabildigim kadar korumaya calisicam. 15 temmuza kadar hedefe az kala gibi bi grup ve ardandan eylüle kadar da koruma grubu bana ilaç gibi gelir. Diger arkadaşlar ne der bilemem ama olumsuz karar alınırsa da ben buralardayım :)
Subattan beri sizlerleyim, iyi alıştım ben de. Ozlicem demek istemiyorum, kopmayalim. Hedefine ulasanlar da en azindan korumak için takılabilir.
Kisaca yeni gruba ben varim :KK66:

Canım ben 9 temmuza kadar zayıflama sürecine devam edicem, ondan sonra da 15 eylüle kadar koruyabildigim kadar korumaya calisicam. 15 temmuza kadar hedefe az kala gibi bi grup ve ardandan eylüle kadar da koruma grubu bana ilaç gibi gelir. Diger arkadaşlar ne der bilemem ama olumsuz karar alınırsa da ben buralardayım :)
Subattan beri sizlerleyim, iyi alıştım ben de. Ozlicem demek istemiyorum, kopmayalim. Hedefine ulasanlar da en azindan korumak için takılabilir.
Ben sen varııım

Kızlar ya sınav artı adet artı birçok şey böyle üst üste geldi ben iki üç gündür hiç dikkat edemedim
Yarından itibaren dikkat etmeye çalışacağım

kremsokola kremsokola canım tartım gelmedi tartılamayacağım

Verano_porteno Verano_porteno canım yaptığım sporlar cezaya gitsin hep o diğer yazdıklarım da gitsin :D

cgdmk cgdmk menümü yazamadım ondan atamadım :( çok özür dilerim

Daha sık uğramaya çalışacağım. Tartılamadığım için ve gruba uğrayamadığım için motivasyonum çok düştü
İnşallah toparlayabilirim

Sizi seviyorum Kızlar

Vee evet lütfen 15 Haziran sonrası da devam edelim çünkü zaten ben asıl hedefime ulaşmış olamayacağın ve korumam da lazım
O yüzden ben de varıııım

Canım artık tatil moduna geçicez ya. Herkes bi yerlere gider herhalde. Ondan grupla ilgili ne olur bilemedim. Ama ben de istiyorum devam etmek. Hedefime ulaşırsam koruma olur, spora salona başlamayı düşünüyorum.

YAzın grubu devam ettırmek zor olur daha sımdıden eksıldık zaten. Kışın ıyı oluyordu soguktan herkes ya evde ya işte. Sımdı tatıl modu oldugu ıcın foruma gıren kısı sayısı baya azaldı. 15 Temmuz’a kadar bende varım ama daha sımdıden uğrayamaz oldum okullar kapanınca daha da zor olcak Benım ıcın.

Sahur
1 kete
Domates salatalık
Peynir

İftar
Az yoğurt çorbası
1 dolma
Patlıcanlı et
1 dlm muhallebili kadayıf

Misafir olunca fazla oldu biraz cgdmk cgdmk
1 lt su anca
1 soda

Selam kızlar inşallah yarından itibaren eski düzenime dönücem bu hafta maalesef böyle geçti. iki gündür deli gibi yürüyorum o ayrı :KK48: süre olarak bilemiyorum ama zaten mecbur kaldığım bol karbonhidratların cezasına gitsin .
ben bi şekilde yazında devam etmesinden yanayım ki zaten hedefe ulaşamadığım için bi yerden devam etmem lazım. burasının etkisi göz ardı edilemeyecek kadar büyük bende o yüzden devam edenlerle birlikte olucam :rapci:

Selam kızlar inşallah yarından itibaren eski düzenime dönücem bu hafta maalesef böyle geçti. iki gündür deli gibi yürüyorum o ayrı :KK48: süre olarak bilemiyorum ama zaten mecbur kaldığım bol karbonhidratların cezasına gitsin .
ben bi şekilde yazında devam etmesinden yanayım ki zaten hedefe ulaşamadığım için bi yerden devam etmem lazım. burasının etkisi göz ardı edilemeyecek kadar büyük bende o yüzden devam edenlerle birlikte olucam :rapci:
Sensiz olmazdı canım. Tabi inşallah hedefine ulaşırsın, sohbet ederiz o ayrı. En azından 1 ay daha uzatılabilir. Bana fark etmez ben devam ederim. Şu anda tatil planım Yok. Olana kadar da fit bir vücuda sahip olmak istiyorum.

Selam kizlar haftasonu pek ugrayamadim surekli disardayiz, ben sanirim adet odemini atinca bugun guzel bi eksi gordum. Bugun evde olunca guzel de beslenebildim.
Sabah : omletimden
Aksam: haslama et, domates , salatalik.
Sporlarimi yazamadim listede toparlicam artik. Ben de temmuz basina kadar burdayim sonra uzun tatile cikioruz eylul basina kadar. Tartim vs olmicak buraya girebilsem bile

Merhaba arkadaşlar, bugun pazartesi. Kilo bildirimlerini unutmayalim, aksam iftara kadar yapabilirsiniz. Sokola müsait olmadığı için bu hafta da kilo bildirimlerinizde beni etiketleyin. Gecen haftaki hedefiniz varsa onu da yazin, listemden kontrol edeyim, bazen yanlışlık olabiliyor.

Merhaba arkadaşlar, bugun pazartesi. Kilo bildirimlerini unutmayalim, aksam iftara kadar yapabilirsiniz. Sokola müsait olmadığı için bu hafta da kilo bildirimlerinizde beni etiketleyin. Gecen haftaki hedefiniz varsa onu da yazin, listemden kontrol edeyim, bazen yanlışlık olabiliyor.
Hedefıme yaklaşamadım galıba. Bakalım ıftar oncesı nasıl olcak kılom :))

Neyseki korktuğum başıma gelmedi 65.6 ohh rahatladım vallaa :halay: cgdmk cgdmk puanım 1,5 :KK48: hedefimi tutturamadım tabikisii ama dert değil ben almışımdır diye düşünüyordum hattaa . haftaya hedefim 65,2 olsun damlaya damlaya göle ulaşırım inşallaaah :KK70:

Back