- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.121
Yaaaa harilaaaaa çooooook sevindimKızlar maaşallah bu hafta tartı beni kendim bile şaşıracak kadar guldurdu çok şükür ☺
Gecen ptesi 62.8
Bu ptesi 60.5
Fark 2.300
Puan 36.6 dan 37 ☺
1 puan menüden
1 puan da spordan gelecek diye biliyorum, tabloya detaylı bakmadım.
2 puan da hedefime ulasmaktan gelecek.
Toplam 41 puan ☺☺☺
Ama öyle böyle 2 kilo vermişsin bünyene göre iyi bence..
bi gün inşallaaah canımmİnsallah daha da fazlasını verirsin canim
o kiloyuu bi haftada veren var canım ya baksana bu arada sana da maşallaah canım çok iyi vermişsiin
evet cnm ya aldım maalesef.önümüze bakacağız artık:)Hmm biraz almışız ama sen yine de iyi gidiyorsun? Haftaya toparlarsın, spor sana iyi geliyor galiba canım
inşallah cnm hep birlikte ulaşalım hedeflereSüper
Canım iki hafta +800 inşallah hedefine ulaşır ve 70,9 olursun
Mesela 71 dense 70’9 sanki çooook fark ediyor gibi geliyor ben çok motive oluyorum
Benim işler bitti k.v. İşlerinı yaptım bu günde800 gramla çok iyi yirtmissin canım ☺
Hallettin mi işlerini
kız kardeşim 3 gün oruç tuttu 3 kılo verdı ki normalde dıyetteydı yanı öyle ödem felan degılAynen canım, insanin kacamak yapacak yeri kalmiyor ☺ gerçekten dikkat edince ramazanda iyi kilo verilir.
İmşallah öyledır cnm.Yol ödemi de olmuştur canım, cabuk gider. Zaten sen yediklerine dikkat ediyorsun.
cok geçmişolsun cnm.inşallah iyileşır hastanızSelam kızlar dün giremedimm arkadaşımın babası yoğun bakımda da durum pekte iç açıcı değilarkadaşımın yanındaydım tüm gün o yüzden paylaşım yapamadım.
bugün tartı 65,7 neyseki 65 lere gelebildimgeçen hafta 66 puan 4,5 kremsokola ben bi geçmişi okuyayımda geliyiim
2 günlük temizlik le bu kadar puan alacağım aklıma gelmezdı.evı batırdılar dıye çocuklara sarılasım varcgdmk spor puanlarini da diger puanlara ekleyip sokolaya verebilirmisin , liste sirali suan
@mavi1000,pegasus07 tebrikler
Uye Adi Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Toplam @mavi1000 270 93 345 292.5 0 390 660 2887.5 pegasus07 0 0 0 0 1650 0 1095 2745 Verano_porteno 1050 0 255 0 510 0 765 2580 sueno34 650 270 0 0 860 0 - 1780 teletubbies 494 405 0 135 330 0 135 1499 cgdmk 0 0 0 0 1030 0 240 1270 kremsokola 555 150 150 150 0 0 - 1005 @kolera88 0 135 0 0 420 0 360 915 @Zmnesrin 610 0 0 0 0 0 - 610 @Sevgi999 0 85 0 0 0 0 - 85
o kiloyuu bi haftada veren var canım ya baksana bu arada sana da maşallaah canım çok iyi vermişsiin
sen davete gideceğin kişilere bi menü listesi hazırla en iyisi :)) sen hedefine ulaşabileceklerdensin o yüzden çok abartmadan davetlerin tadını çıkar canımmHaftaya 52.9 52.8 olur inşallah görürsem çok güzel olacak. Şu davetleri güzel atlatmak istiyorum.
Unutmusum, bir de bugün yarım saat orta tempo yürüyüş var canım, çok degil ama damlaya damlaya belki işe yarar ☺orta tempo yuruyus dimi
sağol canım amiin inşallaaahevet cnm ya aldım maalesef.önümüze bakacağız artık:)
inşallah cnm hep birlikte ulaşalım hedeflere
Benim işler bitti k.v. İşlerinı yaptım bu günde
kız kardeşim 3 gün oruç tuttu 3 kılo verdı ki normalde dıyetteydı yanı öyle ödem felan degıl
İmşallah öyledır cnm.
cok geçmişolsun cnm.inşallah iyileşır hastanız
65 i görmüşsün tebrıkler cnm
2 günlük temizlik le bu kadar puan alacağım aklıma gelmezdı.evı batırdılar dıye çocuklara sarılasım var
Ellerine sağlık cnm
Az yiyorum canım. Hem mide hazmı için, hem diyet. Bu şekilde beslenince yığılıp kalmadım da. Hemen uyumuyorum önceden uyurdum hemen.sen davete gideceğin kişilere bi menü listesi hazırla en iyisi :)) sen hedefine ulaşabileceklerdensin o yüzden çok abartmadan davetlerin tadını çıkar canımm
Çok fena ağırlık çöküodu dimii bende geçenlerde yaptığım kahvaltı sonrası yığılıp kalcaktım bide eskiden onun 5 katı yiyodum şimdi nasıl yiyormuşum şaşırıyorum gerçektenAz yiyorum canım. Hem mide hazmı için, hem diyet. Bu şekilde beslenince yığılıp kalmadım da. Hemen uyumuyorum önceden uyurdum hemen.
Sağol canım ☺Yaaaa harilaaaaa çooooook sevindim
52.9 mu yazayimHaftaya 52.9 52.8 olur inşallah görürsem çok güzel olacak. Şu davetleri güzel atlatmak istiyorum.
Bende aynen öyle oldum cnm ama verdı.sahura kalkmadı rahatına düşkündürsağol canım amiin inşallaaaheveet yaa sonunda 65leri görmek güzeel şu 5 rakamı başa geldiğinde o iş tamamdır kardeşin nasıl 3 kilo verdi yaaa amanııınnnn
Maaşallah yaa bu ne enerji, bravo valla, ben totomu zor kaldiriyorumİyi geceler
Sabah
Soğanlı yumurta,peynır,zeytın,2 gun kurusu,badem 1 cay bardağından az,yoğurt
Akşam
Pikniğe gittik.2 adet çiğköfte,pırzola,salata ve ayran
cgdmk
Su 3 olmuştur
Spor
2 saat k.v.evı temizliği ütü,cam silme,halı sılme ve dıger işler
Sonra piknikte en az 2 saat voleybol ve futbol oynama ve 100 ip atlama
Verano_porteno
maşallaah yaa inşallaah daha da güzel sonuçlar alıır ve alırıızzBende aynen öyle oldum cnm ama verdı.sahura kalkmadı rahatına düşkündürakşam da etli sebze yemeklerı yaptı hamur yemedi ve tartı fotosu attı bana 79 dan 76 ya düştü
Şimdi 76 da hala ılk 3 gün tuttu yanı gerıde almadı şimdilik
Bana kalsa bende hıc kaldırmam da zaman az kaldı 2-3 hafta gerıye düştüm mecbur biraz gaz vermem lazımMaaşallah yaa bu ne enerji, bravo valla, ben totomu zor kaldiriyorum
Ben de kardeşin gibi yaptım canim. Sahura yillardir kalkmam, yiyince daha cok acıkıyorum. İftarda da et,tavuk, sebze oluyor ve hic ekmek ve türevleri yemiyorum. Meyve ekledim sadece. Onu da abartacak yer kalmiyor zaten.Bende aynen öyle oldum cnm ama verdı.sahura kalkmadı rahatına düşkündürakşam da etli sebze yemeklerı yaptı hamur yemedi ve tartı fotosu attı bana 79 dan 76 ya düştü
Şimdi 76 da hala ılk 3 gün tuttu yanı gerıde almadı şimdilik
İnşallah cnm.hepımızın amacı kılo vermek.kımımız 2 kilo verırız kınımız 200 gr ama sonucta vermek önemlimaşallaah yaa inşallaah daha da güzel sonuçlar alıır ve alırıızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?