• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Kızlar maaşallah bu hafta tartı beni kendim bile şaşıracak kadar guldurdu çok şükür ☺
Gecen ptesi 62.8
Bu ptesi 60.5
Fark 2.300
Puan 36.6 dan 37 ☺
1 puan menüden
1 puan da spordan gelecek diye biliyorum, tabloya detaylı bakmadım.
2 puan da hedefime ulasmaktan gelecek.
Toplam 41 puan ☺☺☺
Yaaaa harilaaaaa çooooook sevindim ♥️♥️♥️♥️

Hmm biraz almışız ama sen yine de iyi gidiyorsun? Haftaya toparlarsın, spor sana iyi geliyor galiba canım
evet cnm ya aldım maalesef.önümüze bakacağız artık:)

Süper ♥️

Canım iki hafta +800 inşallah hedefine ulaşır ve 70,9 olursun
Mesela 71 dense 70’9 sanki çooook fark ediyor gibi geliyor ben çok motive oluyorum :KK70:
inşallah cnm hep birlikte ulaşalım hedeflere❤️

800 gramla çok iyi yirtmissin canım ☺
Hallettin mi işlerini
Benim işler bitti k.v. İşlerinı yaptım bu günde:duduk:
Aynen canım, insanin kacamak yapacak yeri kalmiyor ☺ gerçekten dikkat edince ramazanda iyi kilo verilir.
kız kardeşim 3 gün oruç tuttu 3 kılo verdı ki normalde dıyetteydı yanı öyle ödem felan degıl:KK57:

Yol ödemi de olmuştur canım, cabuk gider. Zaten sen yediklerine dikkat ediyorsun.
İmşallah öyledır cnm.❤️
Selam kızlar dün giremedimm arkadaşımın babası yoğun bakımda da durum pekte iç açıcı değil :KK43: arkadaşımın yanındaydım tüm gün o yüzden paylaşım yapamadım.
bugün tartı 65,7 neyseki 65 lere gelebildim :işsiz: geçen hafta 66 puan 4,5 kremsokola kremsokola :işsiz: ben bi geçmişi okuyayımda geliyiim
cok geçmişolsun cnm.inşallah iyileşır hastanız:dua:
65 i görmüşsün tebrıkler cnm❤️

cgdmk cgdmk spor puanlarini da diger puanlara ekleyip sokolaya verebilirmisin , liste sirali suan
@mavi1000, pegasus07 pegasus07 tebrikler

Uye AdiPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazarToplam
@mavi100027093345292.503906602887.5
pegasus07 pegasus07 00001650010952745
Verano_porteno Verano_porteno 10500255051007652580
sueno34 sueno34 650270008600-1780
teletubbies teletubbies 494405013533001351499
cgdmk cgdmk 0000103002401270
kremsokola kremsokola 55515015015000-1005
@kolera880135004200360915
@Zmnesrin61000000-610
@Sevgi9990850000-85
2 günlük temizlik le bu kadar puan alacağım aklıma gelmezdı.evı batırdılar dıye çocuklara sarılasım var:KK70:
Ellerine sağlık cnm❤️❤️

:KK70: o kiloyuu bi haftada veren var canım ya baksana :olamaz: bu arada sana da maşallaah canım çok iyi vermişsiin :nazar::nazar::nazar:
:KK70::KK70:

❤️❤️Haftaya 52.9 52.8 olur inşallah görürsem çok güzel olacak. Şu davetleri güzel atlatmak istiyorum.
sen davete gideceğin kişilere bi menü listesi hazırla en iyisi :)) sen hedefine ulaşabileceklerdensin o yüzden çok abartmadan davetlerin tadını çıkar canımm

evet cnm ya aldım maalesef.önümüze bakacağız artık:)

inşallah cnm hep birlikte ulaşalım hedeflere❤️

Benim işler bitti k.v. İşlerinı yaptım bu günde:duduk:
kız kardeşim 3 gün oruç tuttu 3 kılo verdı ki normalde dıyetteydı yanı öyle ödem felan degıl:KK57:

İmşallah öyledır cnm.❤️
cok geçmişolsun cnm.inşallah iyileşır hastanız:dua:
65 i görmüşsün tebrıkler cnm❤️

2 günlük temizlik le bu kadar puan alacağım aklıma gelmezdı.evı batırdılar dıye çocuklara sarılasım var:KK70:
Ellerine sağlık cnm❤️❤️

:KK70::KK70:
sağol canım amiin inşallaaah :dua: eveet yaa sonunda 65leri görmek güzeel şu 5 rakamı başa geldiğinde o iş tamamdır :D kardeşin nasıl 3 kilo verdi yaaa amanııınnnn :KK57:

sen davete gideceğin kişilere bi menü listesi hazırla en iyisi :)) sen hedefine ulaşabileceklerdensin o yüzden çok abartmadan davetlerin tadını çıkar canımm
Az yiyorum canım. Hem mide hazmı için, hem diyet. Bu şekilde beslenince yığılıp kalmadım da. Hemen uyumuyorum önceden uyurdum hemen.

İyi geceler
Sabah
Soğanlı yumurta,peynır,zeytın,2 gun kurusu,badem 1 cay bardağından az,yoğurt
Akşam
Pikniğe gittik.2 adet çiğköfte,pırzola,salata ve ayran
cgdmk cgdmk
Su 3 olmuştur
Spor
2 saat k.v.evı temizliği ütü,cam silme,halı sılme ve dıger işler
Sonra piknikte en az 2 saat voleybol ve futbol oynama ve 100 ip atlama
Verano_porteno Verano_porteno

Az yiyorum canım. Hem mide hazmı için, hem diyet. Bu şekilde beslenince yığılıp kalmadım da. Hemen uyumuyorum önceden uyurdum hemen.
Çok fena ağırlık çöküodu dimii bende geçenlerde yaptığım kahvaltı sonrası yığılıp kalcaktım bide eskiden onun 5 katı yiyodum şimdi nasıl yiyormuşum şaşırıyorum gerçekten

sağol canım amiin inşallaaah :dua: eveet yaa sonunda 65leri görmek güzeel şu 5 rakamı başa geldiğinde o iş tamamdır :KK70: kardeşin nasıl 3 kilo verdi yaaa amanııınnnn :KK57:
Bende aynen öyle oldum cnm ama verdı.sahura kalkmadı rahatına düşkündür :KK70:akşam da etli sebze yemeklerı yaptı hamur yemedi ve tartı fotosu attı bana 79 dan 76 ya düştü:sampiyon:
Şimdi 76 da hala ılk 3 gün tuttu yanı gerıde almadı şimdilik:KK73:

İyi geceler
Sabah
Soğanlı yumurta,peynır,zeytın,2 gun kurusu,badem 1 cay bardağından az,yoğurt
Akşam
Pikniğe gittik.2 adet çiğköfte,pırzola,salata ve ayran
cgdmk cgdmk
Su 3 olmuştur
Spor
2 saat k.v.evı temizliği ütü,cam silme,halı sılme ve dıger işler
Sonra piknikte en az 2 saat voleybol ve futbol oynama ve 100 ip atlama
Verano_porteno Verano_porteno
Maaşallah yaa bu ne enerji, bravo valla, ben totomu zor kaldiriyorum :D

Bende aynen öyle oldum cnm ama verdı.sahura kalkmadı rahatına düşkündür :KK70:akşam da etli sebze yemeklerı yaptı hamur yemedi ve tartı fotosu attı bana 79 dan 76 ya düştü:sampiyon:
maşallaah yaa inşallaah daha da güzel sonuçlar alıır ve alırıızz :KK48:

Bu gün yıne pertım çıktı.geldıgımden beri totom yer görmedi:KK64:
Sabah kılo bildiriminden sonra k.v.aradı bu sıralar rahatsız evı temızlermısn dıye bende gittim evı temızledım 1 gıbı eve geldim eşım aradı pıknıge gıdelım dıye sonra evı üstten bı toparladım gıttık ordada cayır Çimen bulmuşken boş durmayayım dedım top oynadık sonra cocukları yıka yatır derken kendımı koltuğa zor attım:confused:

Ben de kardeşin gibi yaptım canim. Sahura yillardir kalkmam, yiyince daha cok acıkıyorum. İftarda da et,tavuk, sebze oluyor ve hic ekmek ve türevleri yemiyorum. Meyve ekledim sadece. Onu da abartacak yer kalmiyor zaten.

Back