• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Ben de kardeşin gibi yaptım canim. Sahura yillardir kalkmam, yiyince daha cok acıkıyorum. İftarda da et,tavuk, sebze oluyor ve hic ekmek ve türevleri yemiyorum. Meyve ekledim sadece. Onu da abartacak yer kalmiyor zaten.
Tebrıkler cnm sende cok güzel vermişsin ❤️❤️

D91243DF-7D16-467C-B042-4DD31978999A.png
646A5FB0-A7B5-49A8-BEED-340F8F2857E2.png
Menüm : cgdmk cgdmk
Spor : Verano_porteno Verano_porteno sueno34 sueno34 50 dakika ev temizliği 1 saat orta hız yürüyüş

Verano_porteno Verano_porteno kendimi tutamadım, motivasyon varken kalkıp kolayım dedim evde.
10 dk koştum üstüne cardio yapıyım dedim 10 dklık. Ama 5 dk dayanabildim. Çok zor bi videoydu. Ama yarın hepsini deniycem. Şu an nefes nefeseyim.
Herhalde 170 180 puan yapıyor. Hiç yoktan iyidir. Kendime geldim iyi oldu

Verano_porteno Verano_porteno kendimi tutamadım, motivasyon varken kalkıp kolayım dedim evde.
10 dk koştum üstüne cardio yapıyım dedim 10 dklık. Ama 5 dk dayanabildim. Çok zor bi videoydu. Ama yarın hepsini deniycem. Şu an nefes nefeseyim.
Herhalde 170 180 puan yapıyor. Hiç yoktan iyidir. Kendime geldim iyi oldu
harıkasın valla.❤️

Kızlar ben kaçar hepinize iyi geceleeeerrr :KK36:
ıyı geceler cnm:KK68:

Gönülcüğüm ben de senin gibi verdiğim kiloya bakıyordum daha çok. Ama grup dinamiği de önemli. Grubu canlı tutmak adına paylaşımlar iyi oluyor. Sohbetler güzel oluyor. Sen de paylaşırsan iyi olur..
Bende ıstıyorumda bende 3 tane yaramaz yavrucuklar var. Gündüz elıme alıyorum tlf yı okuyorum cvp vermeye fırsat bulamadan mecbur gerı çıkıyorum.gelen giden oluyor hele Ramazan sımdı ıftara mısafır çağır mısafırlıge gıt vs vs. Paylaşmaya dıkkat edecegım.

gonulll gonulll yapmayanlari listeye koymadim ama isterseniz koyarim. Sen guzel spor yapardin bu hafta guzel bi donus yap, oructan sonar zor olur tahmin edebiliorum ama zorlamak lazim
Haklısın canım esımde dıyor sporu bıraktın dıye. Iftardan sonra yapmaya çalışayım.

Listeye baktım da uzun zaman sonra efsane bir dönüş olmuş bu rakam kendim zayıflamış gibi sevindim ♥️
Sağol canım, aynen özellikle ocaktan sonra cok git gel oldu. Eylul-aralik arasi iyiydim, sonra annem babam geldi, bir ay kadar kaldilar, sonra abimler geldi on gün kaldilar. Hep bozuldu haliyle. Ancak gecen hafta memleketten dönünce artık kaldığım yerden devam ediyorum inşallah ;)

Back